Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Radi i aplikacija RTS Planeta za android TV, verzija od 28. jula:

RTS Planeta

Da li je neko uspeo da instalira infinity app ja je koristim dugo na telefonu za gledanje kanala filmova serija isl.Ali ne mogu da je instalitam na move box,kada treba da se logujem gmail nalogom ne moze jer msm da move box nema podrsku za google servise ili se varam?

I takodje me zanima koja je najbolja app za castovanje sadrzaja sa telefona na tv box?

Ja koristim infinity, da bi mogao da koristiš aplikaciju moraš da kontaktiraš admine koji će ti promeniti user i lozinku.
User treba da bude tipa [email protected].

Odgovoriće ti sigurno, tačnije, nazvaće te preko mesendžera.

Za korisnike supernove,posjetite sajt aptoide tačka com pa pokušajte instalirati.

Kako namestiti, koju komandu koristiti da se na modovanom Iris boxu, automatski pri uključivanju podiže supernova smart aplikacija

^

^

Jel se moze instalirati rom na move box?

Da li moze neko da sheruje opet p212-ota-full_20210225103731.zip obrisan je sa mediafire-a.

Hvala

Probao sa ovo na HPH07 i izbaci mi grešku pri konektovanju, da li neko može da mi kaže kako da mu pristupim preko adb-a?
Druže, javi ako se snađeš oko ovoga, i meni treba da stavim u funkciju kao običan Android box jedan zaostali HPH07 :)
Vidim da su mnogi u tome uspeli jer je kupujemprodajem pun oglasa za modifikovani HPH07.
Odradio sam Iris box HPH07...
Jel može detaljnije kako si ga odradio?
Hvala & Pozz

Poslednja izmena:
Druže, javi ako se snađeš oko ovoga, i meni treba da stavim u funkciju kao običan Android box jedan zaostali HPH07 :)
Vidim da su mnogi u tome uspeli jer je kupujemprodajem pun oglasa za modifikovani HPH07.

Jel može detaljnije kako si ga odradio?
Hvala & Pozz
Imas posebnu temu vezano za Iris.
Uglavnom moras da ukucas neki kod da bi usao u setting pa onda ukljucis developer mode i zatim debuging...

I dalje mi treba stari firmware sa ukljucenim adb-om za pahuljicu...
Ako neko ima neka mi prosledi plizz
Hvala!

Vidim da je kolega pisao kako ga je kontaktirao neko iz supernove da skine ovaj fw.
Ne vidim sta bi moglo da bude zabranjeno u tome da se deli nemodifikovani zvanicni ota update paket ovog ili bilo kog drugog uredjaja!?
Svasta...

Ne mogu ukljuciti developer mode na boxu, fimware je iz februara. Sta da radim? Pise da nije moguce za ovog korisnika

I dalje mi treba stari firmware sa ukljucenim adb-om za pahuljicu...
Ako neko ima neka mi prosledi plizz
Hvala!

Vidim da je kolega pisao kako ga je kontaktirao neko iz supernove da skine ovaj fw.
Ne vidim sta bi moglo da bude zabranjeno u tome da se deli nemodifikovani zvanicni ota update paket ovog ili bilo kog drugog uredjaja!?
Svasta...
Prelistaj celu temu, kačen je taj rom više puta.

Prelistaj celu temu, kačen je taj rom više puta.
Naravno da sam prelistao. Rom je uklonjen sa njihovog servera i onaj originalni link ne radi vise, samo link za noviju verziju fw na kome je iskljucen adb.
a onaj sto je kolega postavio na mediafire je takodje uklonjen.

Slabo si ti to prelistao, Pogledaj stranu 13.

Primetio sam da je slika manje mutna i "mrljava" kada se iskljuci DNR (digital noise reduction) koji je na svim Android boxovima prilicno agesivno postavljen na 'medium' vrednost. Idite na Droid settings - Picture - DNR (off). Postoji jos jedna dnr opcija koja ne postoji u meniju ali se moze promeniti editovanjem build.prop fajla u folderu vendor i dodavanjem ove linije:
Kod:
persist.sys.noise_reduction=0
Takodje se moze povecati broj koraka za povecavanje jacine zvuka sa 15 na 20 (za mene optimalno) dodavanjem ove linije u isti fajl:
Kod:
ro.config.media_vol_steps=20
Ko zeli krupniji prikaz na ekranu, vece ikone za aplikacije i slicno, neka promeni ovu default liniju:
Kod:
ro.sf.lcd_density=240
U:
Kod:
ro.sf.lcd_density=320
Zanimljivo je da box ima widevine L1 a neko je pominjao modifikaciju Netflix plugina za boxove koji imaju L1. Bilo bi zanimljivo to testirati.

Koje su prednosti ovog Slimbox-a i da li moze i na druge boksove da se instalira, konkretno x96 mate

Nazad
Vrh Dno