adb.exe connect?
Ne razumem se nesto puno u ovo sve, pratim samo uputstvo iz prvog posta i sve sto pise tamo tako sam uradio, a pise ukucajte adb connect pa adresa boxa i to sam i uradio. Gde sam pogresio
cd C:\Users\ztt\Downloads\platform-tools_r33.0.3-windows
Da sa apkmody sajta prruzeta radi perfektno!jel ima neka netflix apk koja radi na ovom boxu, probao sam sve ne radi ni jedna
Jel azurirana aplikacija za Smart TV od kad je izasla? Nemam play prodavnicu da proverim a vidim update na iosu i androidu?Da sa apkmody sajta prruzeta radi perfektno!
Od skoro sam korisnik supernove da li ovaj box move moze da se moduje i da se instalira eon na kome bi radili sport klub,jer preko eon tv aplikacije su blokirani.HvalaDa sa apkmody sajta prruzeta radi perfektno!
Jel azurirana aplikacija za Smart TV od kad je izasla? Nemam play prodavnicu da proverim a vidim update na iosu i androidu?
Probaj power dugme na boxu ,ne na daljinskomNe znam kako ste vi uspeli da uđete u recovery. Ja nikako ne mogu. Kod mene je novembarski fw i kada držim Power dugme pojave se 2 dugmeta sa desne strane - za isključivanje i reboot. Isključim mu struju i držeći i dalje power dugme, ponovu ga uključim u struju a MOVE se normalno pokreće. Ne ulazi u recovery. Ne znam gde grešim.
I još jedno pitanje da li HBO Max i dalje ima problem sa zvukom? Ovo pitam zato što sam hteo da instaliram tu aplikaciju jer je prestala podrška za moj LG TV.
Misli se na dugme za paljenje na samom boxu.Da bi ste ušli u recovery mod na Move uredjaju izvucite adapter iz utičnice i držite dugme za paljenje uredjaja. Nakon toga uključite adapter ne puštajući dugme sve dok ne budete ušli u Recovery mod. Napomena: počeće klasično bootovanje softvera ali vi i dalje držite dugme za paljenje uredjaja.
Nije mi cilj da onemogućim Supernova apk, nego da podesim DNR koje si ti naveo u postu br. 13 i da vidim da li će mi trebati još nešto da mogu da pristupim podešavanjima za instalirane aplikacije kao što je KODI, HBO MAX i dr. A to ne mogu ako ne znam kako da pristupim build.prop fajlu.Ako ti ne trebaju Supernova aplikacije, mozes ih onemoguciti i onda se nece azurirati.
To podesavanje DNRa u build.propu nije toliko bitno.Ali kako da pristupim buld.prop i podesim DNR kao što si preporučio?
Kako ces da se spojis na box ako ti box nije povezan sa ruterom?pa sam samo odspojio sa rutera mrežni kabl koji ide u MOVE.
adb pull /vendor/build.prop C:/Users/kalehrl/Desktop
adb push C:/Users/kalehrl/Desktop/build.prop /vendor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari