Sve je isto...mislim da je najbolje da to pitas u Iris TV temi...
13. stranaAha. Hvala na odgovoru. Šteta što nema uparivanja daljinaca. Probao sam da uključim tu opciju HDMI CEC, ali mi ne odgovara. Zato što hoću da povežem spoljne zvučnike na audio izlaz, nađem radio stanice, ugasim tv i slušam radio. Sa uključenom tom opcijom gašenjem tv-a gasi se i MOVE.
A link za februarski fw?
Pogledaj u ovoj temi.Imam problem sa MOVE boxom supernove...pa vas molim za pomoc!Nisam što se ovoga tiče uopšte potkovan...pa mi treba dataljnija pomoć...iako sam video da je još neko imao sličan problem!
Kupio sa skoro TV Hisense A7GQ i prezadovoljan sam TV-om...medjutim SUPENOVIN MOVE BOX mi daje sliku u HDR-u!Ja udjem u podešavanja TV-a i stavim HDMI Standarno,podesim na box-u rezoluciju 1050i na 50 hz...restujem BOX i on nakon par uzastopnih reseta da normalnu sliku bez HDR-a. Medjutim nakon prvog gašenja TV-a...i sutradan nakon paljenja...slika je opet u HDR-u!Obzirom da sam se smorio od svakodnevnog restartovanja MOVE box-a po 3,4 ili 5 puta da bih imao normalnu sliku...da li postoji trajno rešenje problema i da li mi ga neko može detaljnije objasniti...pošto sam totalni laik uz vezi ovoga? Hvala svima unapred...
Ukoliko si mislio na kom Kalehria...imaš droid settings pa display, tako nekako. Ima always ili adaptive HDR...to kod mene u podešavanjima BOX-a ne postoji...kao što ne postoji ni u podešavanjima TV-a.Tako da mi taj kom nažalost nije od pomoći,ali hvala u svakom slučaju...Pogledaj u ovoj temi.
Post in thread 'Supernova Move box software modding' https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-Post in thread 'Supernova Move box software modding' https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-move-box-software-modding.482907/post-6592097
Poslao sam vam u privatnoj poruci link, ne znam jel zabranjeno kaciti ovde 🙂Koji sajt koristite za preuzimanje apk fajla? Treba mi za android tv aplikaciju jer nemam play store na boxu...
Apkcombo.comKoji sajt koristite za preuzimanje apk fajla? Treba mi za android tv aplikaciju jer nemam play store na boxu...
Kako si uspeo led da sredis? Jedino to ne umem. WiFi sam sredio tako sto sam prekopirao fajlove iz Aidann ROM-a V7 samo obrati paznju da ima AP6212 wifiSve mogu da popravim led, daljinski ali wifi nikako... Zato bi dobro dosao oreginal firmware da vidim gde gresim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari