Kako da dodjem do FW od februaraSamo u pm. 😊
Kako da dodjem do FW od februaraSamo u pm. 😊
Pažljivo i jesam prelistao temu i nisam našao...Naravno, samo treba pažljivo prelistati temu.
Kod mene na Move boxu ne radi Auto rotate opcija. Nisam našao ni u podešavanjima ovu opciju. Da li postoji neki način da se ovo uključi da bi radile aplikacije za mobilni?Ubacio sam modovanu verziju za mobilni i radi samo treba air mouse ili aplikacija.
Procacakaj temu od pocetka i nacicesPozdrav. Imam Supernova ott media device GK-MPM1111C. Ne mogu da udjem u podesavanja posto mi pise da uredjaj nije podesen za upotrebu, tako da ne mogu da udjem da vidim ip adresu. Da li ima neki firmware koji mogu na karticu ili flash da ucitam pa iz recovery-ja da ga ucitam da mogu da instaliram Kodi na boxu?
Procitao sve, preko ADB-a nece izbacuje mi "cannot connect to 192.168.0.33:5555: No connection could be made because the target machine actively refused it. (10061)"Procacakaj temu od pocetka i nacices
Ja sam uspeo na novom Move boxu ne znamza taj da li uopste radi...Procitao sve, preko ADB-a nece izbacuje mi "cannot connect to 192.168.0.33:5555: No connection could be made because the target machine actively refused it. (10061)"
Iz recovery probao sa nekim "p212-ota-full.zip" i prekine na pola instalacije. Probao i sa drugom flashkom i isto. Uredjaj je update-ovan cim sam ga ukljucio.
Neka neko napise ko je imao iskustvaJa sam uspeo na novom Move boxu ne znamza taj da li uopste radi...
Imam skinutu neku verziju i amlogic burning tool. Pretpostavljam da treba kacenje usb u box i usb u racunar, u isto vreme dok se cackalicom drzi reset, kao sto sam ulazio u recovery(samo bez naponskog kabla)? Ako moze link tog starog fw-a ili dalje instrukcije.Na GK-MPM1111C mora da se instalira ROM preko amlogic burning tool. Boxu se ne može pristupiti preko adb niti se može instalirati apk jer se ne može ući u podešavanja.
Probaj eon za android tvjel probao neko eon aplikaciju za mobilne uredjaje? ja sam danas probao, uloguje se ali cim probam da pokrenem neki tv pogram zaustavi aplikaciju.
Ja probao, radi dobro, bas aplikaciju za mobilne.jel probao neko eon aplikaciju za mobilne uredjaje? ja sam danas probao, uloguje se ali cim probam da pokrenem neki tv pogram zaustavi aplikaciju.
hvala, ja sam imam isto neku modovanu verziju, probao sam je na nekom boxu i znam da je radila. ugl reseno, hvala@Stefan781 treba ti modovana app, imas je postavljenu na ovoj temi.
Ne može, a android aplikacija za TV je stigla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari