Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Da li neko zna, zasto ne mogu ovu supernova tv apk da instaliram na mxq pro android box, a bez problema rade i eon i supernova apk
za tablet i telefon

Koja je androd verzija na boxu?

Koliko znam mxq boxevi dolaze sa običnim androidom,a pošto je ova apk za android tv,odgovor se sam nameće...

Da, i ja sam je instalirao na android boxu A95X F3 Air (android verzija 9) i radi savršeno.

Jeste li instalirali HBO Max aplikaciju na Supernovin box? Ja je instalirao i radi, ali nema tona. Kako je kod vas?

Jeste li probali da menjate podesavanja u Sound sekciji?
Nemam nalog pa ne mogu da testiram.

@kalehrl Hvala! 😊
Znači, potrebno je ući u podešavanja uređaja, pa podešavanja zvuka - zvučni sistem i čekirati "automatski" (kod mene je bilo čekirano "ništa").

Prilozi

• 48992695-3BF9-489D-8703-F5B83A91069F.jpeg
    48992695-3BF9-489D-8703-F5B83A91069F.jpeg
    226.6 KB · Pregleda: 62
Izaberi "ručno" i čekiraj sve formate. Probaj tako.

Treba navesti koji sw koristite.
Onaj od februara ili najnoviji od novembra.

Ne mogu da se logujem preko daljinskog.
Cim pritisnem strelicu, vrati se nazad.
Izgleda da mora preko tastature.

Ja koristim fw od novembra, a prijava i korišćenje ide kompletno preko daljinskog.

Kod mene ton radi ali je problem sto ne pusta max kvalitet slike.
Evo gledam log i pusta 960x540 ili 960x408 veorovatno zavisno od aspect ratia.
Dune je 960x408 a Bez naglih pokreta 960x540.
FW je od februara a zvuk je podesen na automatski.
Instalirana ova verzija:

Poslednja izmena:
@pejcev Radi, pročitaj moj jutrošnji post.

Verzija:

Ajde ljudi mala pomoc ako moze... Video sam na predhodnim stranama da je bio vec ovakav slucaj i pokusao sam primeniti neka resenja ali bezuspesno... Moji su nekako uspeli da kliknu na Always Supernova i sad ne mogu nikako da udjem u Wolf launcher... Pritom nikako ne mogu da udjem u recovery mod drzanjem dugmeta za gasenje na daljinskom pri ukopcavanju na adapter. Eon na izabranom tasteru mi se pokrece ali na tasteru gde je bio izbor za jedan ili drugi launcher sada samo pokrece Supernovu...

Zbog toga si trebao da stavis na npr. zuto dugme da se pokrece Android settings.
Ides na aplikacije, sve aplikacije i sistemske aplikacije i nađes prd supernova.
Ides na prd supernova i obrišes podrazumevane vrednosti.
Posle toga radi home dugme.
Slicno bi uradio da ostanes zaglavljen na Androidu, samo obrises podrazumevane vrednosti Wolf Launchera.
U recovery se ne moze uci drzanjem power dugmeta ako se nesto petlja adb komandama.
Jedino kad sve sredis na starom sw, odradis update na najnoviji fw i onda power dugme u recovery radi.
Ti mozes da instaliras terminal emulator i kucas komandu 'reboot recovery' da udjes u recovery, instaliras stari fw i ostalo.

Ne radi Hbo Max aplikacija ni kada se stavi sound na auto… pokusao sam sa reinstalacijom aplikacije i nista

Nazad
Vrh Dno