Imate objašnjeno u sl. videu:Kod mene na Move boxu ne radi Auto rotate opcija. Nisam našao ni u podešavanjima ovu opciju. Da li postoji neki način da se ovo uključi da bi radile aplikacije za mobilni?
Takodje isti problem... Sve radi ali tona nema 🤔Jeste li instalirali HBO Max aplikaciju na Supernovin box? Ja je instalirao i radi, ali nema tona. Kako je kod vas?
Nema zvuka, a ni podesavanja za njega...Jeste li instalirali HBO Max aplikaciju na Supernovin box? Ja je instalirao i radi, ali nema tona. Kako je kod vas?
Takodje isti problem... Sve radi ali tona nema 🤔
Ništa opet… mozes li poslati odakle si skinuo apk ili koja je verzija appIzaberi "ručno" i čekiraj sve formate. Probaj tako.
Ili mis ili registracija uređaja preko web-aNe mogu da se logujem preko daljinskog.
Cim pritisnem strelicu, vrati se nazad.
Izgleda da mora preko tastature.
Da li radi ton?Ja koristim fw od novembra, a prijava i korišćenje ide kompletno preko daljinskog.
Kako? Kod mene je android 7.1.2 možda zato neće?Apk sam instalirao na obicnom android boxu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari