Ne znam, ali kada sam uneo ip adresu tv-a sve je radilo kako treba. Uspeo sam i da skinem.Da li si instalirao matori firmware koji ima dostupan USB Debug??
Meni se to desava usao sam na forum da vidim jel ima neko slican problem. Jesi resio mozda?Da li se nekom desava da se uredjaj zapuca u sred rada? Imam Tivimate i kada gledam neki kanal posle nekog vremena , uredjaj se samo zaledi i posle 1-2 minuta restaruje i nastavi da radi normalno.
Meni se to desava, ali sam shvatio da je samo kada mi je povezan telefon sa youtubom. Nije li mozda do toga problem?Meni se to desava usao sam na forum da vidim jel ima neko slican problem. Jesi resio mozda?
Aplikaciji za smart tv?Možeš da se uloguješ na taj ott box putem koda na smart aplikaciji.
A fabrička supernova app ne može bez pozivanja telekoma? Da li uopšte može i ako ih pozovem s obzirom da taj uređaj nije bio prvobitno moj?
10c38dabae6afab4152baf0565564cc6
https://file.io/4oZLg2kIkADB
Da li ti je internet iskljucen sa uredjajaIma li neko ideju kako bih ovo mogao da resim? Kada pokusam februarski update sa flesa, svaki put dobijem ovaj error dole:
No package file selected
-- Install / udisk/p212-ota-full_20210225103731.zip ...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E: failed to verify whole-file signature
Update package verification took 0.0 s (result 1).
E: Singature verification failed
E: error: 21
Installation aborted.
Probao sam 3 razlicita flesha, probao i drugi p212-ota-full.zip fajl, probao i oba usb ulaza. Svaki put isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari