Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Dodatni problem koji mi se javio jeste da mi odmah krene da update verzije, ako ne spojim na net ne mogu da se konektujem preko powershella

Dodatni problem koji mi se javio jeste da mi odmah krene da update verzije, ako ne spojim na net ne mogu da se konektujem preko powershella
I dodatno pitanje na ovo, ako bi na neki nacin iskljucio update, na koji bi nacin onda ja uspeo da vratim na najnoviju verziju ako bi mi trebala, i koliko vidim ovde je uradjeno na novijoj verziji ili se ja varam

Poslednja izmena:
Upravo suprotno, pre nego se povežeš sa računarom preko adb komandi i odradio powershell - instalaciju februarskog firmwarea, obavezno onemogući modemu pristup internetu da ti ne bi povukao update. Kad odradiš instalaciju "februarca", button mapera i wolf launchera, priključi internet, update na najnoviju verziju sâm kreće i završio si poso.

Poslednja izmena:
Sta sam jos primetio u kratkom koriscenju moda TV od SuperNove nekad bude blank crn ekran, i mora da se ponovo pokrene uredjaj i kasnije je sve okej,

Pozdrav svima, da li je neko uspeo da instalira MAX aplikaciju za android tv uredjaje, ne za tablet ili telefon?
I ona Aidan Netflix aplikacija je prestala sa radom, ima li neko resenje i za nju?

Društvo, nabavio sam hph07 i ušao u podešavanja preko koda *1397# . U default app sam promenio sa iptv lunchera na tv luncher i sada mi se box ne pali po difoltu na IPTV apk. Ubacio sam neke apk poput aptoid tv, youtube, itd. Sve to ne izgleda lepo niti imam opciju da nepotrebne apk sakrijem pa sam pribegao ideji instaliranja wolfa ili atv lunchera kako bih sredio taj početni izgled kada se box upali.Tada nastaje problem. Box se vrati automatski na iris početni zaslon a u default apps-u se izbriše moj izbor launchera...
Kako se ovo rešava zamolio bih da mi neko objasni?
Druga slika pokazuje šta mi prvo izbaci box kad se pali i prođe naslov Iris, android...
Niko ništa nema da kaže?

@Minja23 HPH07 je IRIS box, koliko sam upoznat

poydrav, imam problem sa povezivanjem move boxa. Znaci otvorim powershell/kucam cmd/conect adb device moja ip ali izbaci mi nesto kao uredjaj obija povezivanje

@Dacha988 Imaš problem jer nisi pročitao ovu temu od početak do kraja gde je 666 puta do sad objašnjeno da na novijem firmware nije dostupan ADB / USB Debug i da zbog toga se prvo radi "firmware downgrade" na 'čuveni' februarski firmware kao poslednji na kom je to dostupno.

Kao i to da na sme da bude dostupan net posle downgrade (inače skida ponovo novi firmware) kako to da postigneš da istovremeno radi "adb connect" ( = odvrni coax sa rutera ili isključi optički patch kabl iz ONT-a).

@Dacha988 Imaš problem jer nisi pročitao ovu temu od početak do kraja gde je 666 puta do sad objašnjeno da na novijem firmware nije dostupan ADB / USB Debug i da zbog toga se prvo radi "firmware downgrade" na 'čuveni' februarski firmware kao poslednji na kom je to dostupno.

Kao i to da na sme da bude dostupan net posle downgrade (inače skida ponovo novi firmware) kako to da postigneš da istovremeno radi "adb connect" ( = odvrni coax sa rutera ili isključi optički patch kabl iz ONT-a).
hvala na odgovoru, u medjuvremenu sam citao malo po forumu. Sad mi treba dve informacije... prva: gde da nadjem link od starijeg fw svi linkovi koje sam nasao ovde nisu aktivni a i kako tacno da instaliram? da li samo da ga stavim na fles u zip fajlu pa da ga pokrenem iz recovery moda? druga: imam dodadtni move box (nepitajte odakle mi) ali on nije aktivan, kad ga povezem izadje mi poruka UREDJAJ NIJE PODESEN i nemam nikakvih drugih opcija i nzm kako da dodjem do ip adrese.

Imaš pp.
Stari firmware instaliraš baš kao što si naveo, preko fleš memorije iz recovery moda.
Na staroj verziji firmwarea moguće je videti ip adresu uređaja.

Ccc, pa vidi se i na ruteru koje IP adrese je dodelio kom LAN portu ili WiFi SSID-u.

Uradjeno. Hvala coveku koji je stavio jedini link koji radi (dropbox) Da li sad na ovome radi app move&go? Skinuo sm je preko aptoide, pitam da ne jurim dzabe acc

Pozdrav svima pre svega.
moze li neko da mi posalje u pp link za stari firmware ?

Može i ovde jedan validan link

Označi ceo linik (selektuj tekst) i copy/paste u pretraživač, kad se klikne direktno na link otvara http://ota, nešto je čudno forum odradio sa linkom

Pogledajte prilog 462072jel moze pomoc prijatelji
Ne znam sta da radim
Označi ceo linik (selektuj tekst) i copy/paste u pretraživač, kad se klikne direktno na link otvara http://ota, nešto je čudno forum odradio sa linkom
Ne mogu uci ni tako

Poslednja izmena:
Imam problem kako ovo danas da namestim ovo je bilo u 2021 godini ali ja bih sada da namestim instalirao sam sve usao u sistem adb connect itd ali mi pise adb install waiting for device jel moze pomoc neka

Isto je sve kao i 2021. Samo pazljiivo procitaj temu od pocetka

Pozdrav svima
Dobio sam supernovu move box od druga, hoce da mu ubacim launcher.
Vratio sam firmware na staru verziju da bi mu radio adb
ali sad imam problem, kada pokrenem box ne mogu nikako da preskocim DVB skeniranje kanala
postoji li neka mogucnost to da se zaobidje, da dodjem nekako do IP adrese?

evo i slika sta mi izlazi

Prilozi

• photo_2024-11-06_13-07-27.jpg
    photo_2024-11-06_13-07-27.jpg
    124.7 KB · Pregleda: 63
probao sam, ocigledno nije to taj ip sto meni treba

Prilozi

• Screenshot 2024-11-06 144253.png
    Screenshot 2024-11-06 144253.png
    25.7 KB · Pregleda: 62
Nazad
Vrh Dno