Problem lokalne prirode, trenutno kod mene sve šljaka, a i inače....Šta se dešava sa ovom raspalom Supernovom?Pola sajtova ne mogu da otvorim,na neke ne mogu da se ulogujem,speedtest prolazi bez problema...Kada se povežem na Yettel mobilni net sve funkcioniše kako treba.Da li će doći dan da neko razjuri ovu nesposobnu bandu...
Zovi neka ti promene ip adresu, kod mene sve savršeno radi.Problem je do IP adrese,kada uključim VPN i odaberem bilo koju drugu lokaciju sajtovi se otvaraju normalno.Verovatno je problem do NAT-a.
@Muki.Beograd to što ti misliš da sve radi normalno ne mora da znači da sve funcioniše kako treba.
E onda kako da ti pomognemo.Zvao bih druže ali muka mi je više od njih a verovatno i njima od mene...![]()
Da. Ali nemaju jos uvek svi kornici Supernove IPv6. Ja imam IPv6 (ex Kopernikus).Zar IPv6 ne eliminiše potrebu za NAT?
Jesi vracao box-eve odmah ili su ti ih samo obrisali sa portala? Meni rekli da ce doci ekipa da preuzme boxeve a ja zaturio jedan negde zbog selidbe ko zna gde je, a ne vidim logiku sto bih im odma vracao uredjaje kad sam svakako potpisao reversPoslao im mail .Posle 2 dana skoro mi stigao mail tipa da će poslati ekipu da utvrdi šta je problem.Onda im ja opet napisah da ne može tu ekipa ništa da sredi (osim da nabave neke druge boxove) već da mi sami obrišu jedan uredjaj sa portala .Posle par sati me pozvao neko sa lokalnog fiksnog broja i pitao me jesam li pokušao da izbrisem sa portala ..Kad sam rekao da jesam i da nece ,tražio mi je samo mac adresu od uređaja kog BiH hteo da izbrisem .Dao mac i sve bilo gotovo vrlo brzo
.
Meni stvarno bolji posao radi aplikacija na tom TV gde je bio box ,nego sam box .Znam da kasni program nekih 20,30s ,al nema veze .
Da 1000/500 samo što na kompu neće preko 150 izgleda da mi mrežna kartica nije gigabitna1000/500 verovatno.
1000/500Lepo, koji je to paket?
To ti je CATV prijemnik za optičku kablovsku. Ne bi trebalo da škodi, čak može i da koristi, jer se i on pomalo greje.Sme li ovo plavo čudo što ulazi optika u njega i koksijalni da ga ušrafim za zid? Pitam zbog hladnoće zida da ne crkne
UUuuuu odlično onda ušrafiću ga za zid hvala puno na odgovoruTo ti je CATV prijemnik za optičku kablovsku. Ne bi trebalo da škodi, čak može i da koristi, jer se i on pomalo greje.
Ma jok .Box je I dalje kod mene kuci,samo nije ukljucen .Nisam oba brisao ,samo jedan .Mislim da nemaju pravo da ti uzimaju boxove ...Jesi vracao box-eve odmah ili su ti ih samo obrisali sa portala? Meni rekli da ce doci ekipa da preuzme boxeve a ja zaturio jedan negde zbog selidbe ko zna gde je, a ne vidim logiku sto bih im odma vracao uredjaje kad sam svakako potpisao revers
E hvala ti. Ocigledno moram 10 puta da ih zovem da bi skapirali sta hocu...Ma jok .Box je I dalje kod mene kuci,samo nije ukljucen .Nisam oba brisao ,samo jedan .Mislim da nemaju pravo da ti uzimaju boxove ...
Problem je do natovane javne adrese, jer jedna se deli na vise korisnika, dovoljno jedan da se pravi haker, pa da banujuProblem je do IP adrese,kada uključim VPN i odaberem bilo koju drugu lokaciju sajtovi se otvaraju normalno.Verovatno je problem do NAT-a.
@Muki.Beograd to što ti misliš da sve radi normalno ne mora da znači da sve funcioniše kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari