Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto na drugim temama ne dobijam konkretan odgovor. Mala pomoc od Vas.
Koja je najjeftinija varijanta za gledanje supernova kanala (imama aplikaciju kroz ugovor) na TV koji nije smart.
Znaci Move n go aplikacija na Tv koji nije smart.
Sta je najpovoljnije (chrimecast... Smartbox...? Dajte predlog....

Posto na drugim temama ne dobijam konkretan odgovor. Mala pomoc od Vas.
Koja je najjeftinija varijanta za gledanje supernova kanala (imama aplikaciju kroz ugovor) na TV koji nije smart.
Znaci Move n go aplikacija na Tv koji nije smart.
Sta je najpovoljnije (chrimecast... Smartbox...? Dajte predlog....
Najbolji odnos cena kvalitet trenutno. Meni radi Smart move i HBOMAX.

https://vi.aliexpress.com/item/1005..._id=202310281211326126420428184680003169805_1

Kupi mi stik 4k za 50e i resio si problem. Sertifikovan,radi move,iris,eon,hbo,netflix,stremio,kodi i ostale app

Pritisneš levu stranu kruga, pojavi se lista kanala uspravno i onda gornjom ili donjom stranam kružića šaltaš na određeni kanal i pritisneš dugme u sredini
Zato ne bih preporučio Mi stik i box za move aplikaciju, jer je meni to previše komplikovano. Bolje neki box koji ima ove tastere. Čisto da zna čovek šta ga čeka 😀
Nije rešenje ni eon daljinski, jer i dalje mora da se uključuje mi stik/box preko originalnog daljinca.

Zato ne bih preporučio Mi stik i box za move aplikaciju, jer je meni to previše komplikovano. Bolje neki box koji ima ove tastere. Čisto da zna čovek šta ga čeka 😀
Nije rešenje ni eon daljinski, jer i dalje mora da se uključuje mi stik/box preko originalnog daljinca.
Ma stvar navike nije teško, posle bude laganica.

Postoji li neki način instalacije Move Smart aplikacije na android TV i gde je pronaći za download? Preko Play stora je nepodržana za taj uređaj

Hvala, probao da instaliram ali neće ni da pokrene instalaciju. Verovatno zbog stare verzije androida ili šta već ko će ga znati

Kako menjaš kanale na move'n'go aplikaciji sa daljinskim od Mi stika, kada nema Ch+ i Ch- tastere?
Isto kao i na Eon i Iris. Tasterima levo,gore,dole i ok. A laksi nacin je da se ukljuci hdmi cec pa daljinskim od tv-a menjas kanale

Ima li ko iskustva sa Google chrome cast-om.
I to je jeftino resenje... Jer mogu da delim ekran sa lap topa....
1500 rsd... Do 2500.00 rsd

Pre neki dan je majka uvela Supernovu ali ima problem sa slikom. Kad se tako pojavi ugasi uređaj i upali i sve je ok neko vreme pa opet, nekada se i samo od sebe sredi posle određenog vrmema. Da li je neko imao ovakav problem?
To ti je problem u podesavanjima boja za te malo starije Sony televizore. Nema veze sa rezolucijom i osvezavanjem, a ni sa HDMI kablom. To podesavanje se nalazi (u boxu):
podesavanje, pa podesavanje uredjaja, pa prikaz. Tu ides na rezoluciju ekrana i u taj meni kad udjes imas (kod mene je zadnje-dole i pise na engleskom) Color Space Settings. To mu dodje kao paleta boja i tu imas opcije YCbCr444, YCbCr442, YCbCe420 i RGB. Sada ne secam se koji bese za taj Sonijev model TV-a odgovara, ali kreni od jedne opcije pa idi redom i videces kod koje palete boja se taj problem sa bojama vise ne desava...e taj ostavi i problem resen.
A rezoluciju ostavi najjacu koju taj model televizora daje. Mislim da je 1080p-60hz

To ti je problem u podesavanjima boja za te malo starije Sony televizore. Nema veze sa rezolucijom i osvezavanjem, a ni sa HDMI kablom. To podesavanje se nalazi (u boxu):
podesavanje, pa podesavanje uredjaja, pa prikaz. Tu ides na rezoluciju ekrana i u taj meni kad udjes imas (kod mene je zadnje-dole i pise na engleskom) Color Space Settings. To mu dodje kao paleta boja i tu imas opcije YCbCr444, YCbCr442, YCbCe420 i RGB. Sada ne secam se koji bese za taj Sonijev model TV-a odgovara, ali kreni od jedne opcije pa idi redom i videces kod koje palete boja se taj problem sa bojama vise ne desava...e taj ostavi i problem resen.
A rezoluciju ostavi najjacu koju taj model televizora daje. Mislim da je 1080p-60
Idem danas do majke da podesim to pa javljam.

Trenutno sam na nekom paketu od 2850 din, internet 80/8, 2 kartice za tv i 1 najobicniji stb. Jel postoji neka fora da dobijem neki bolji paket? Vidim na SN sajtu do 10m 50% cene za Super Plan 2M, koji ima 150/10 paket interneta. Jel to vazi i za stare korisnike?

Standardno nećeš dobiti te benefite. Možda kroz zahtev za raskid ugovora...

Ranije je uvek bilo mogucnosti za neki bolji internet paket kroz obnovu ugovora, pa makar to bilo i 20mb/s vise. Poceo sam sa 20mb i polako se popeo na 80mb. Kako su presli u drzavno vlasnistvo zakucan sam na 80mb vec 3-4 god, ali bar sve radi kako treba.

Ranije je uvek bilo mogucnosti za neki bolji internet paket kroz obnovu ugovora, pa makar to bilo i 20mb/s vise. Poceo sam sa 20mb i polako se popeo na 80mb. Kako su presli u drzavno vlasnistvo zakucan sam na 80mb vec 3-4 god, ali bar sve radi kako treba.

Unutar 30 dana pred istek ugovorne obaveze podnesi zahtev za raskid. Ostavi mob kontakt prilikom zahteva i kad te budu zvali reci da ti SBB i jetel nude 12 meseci po 1 din a Orion 50% mesečno pune dve godine ugovorne obaveze

Da li oni mogu da ti promene dns i vrate na automatski ? vidim da je neke sajtove poceo da ne ovara ponovo pa sam vratio na guglov opet, jer nekako se "samo" vratilo na auto.

Untitled.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno