To ocigledeno varira .Meni npr radi dosta lose .Toliko lose da sam sa jednog tv raskacio i korisitm tu samo aplikaciju.U smislu da kasni menjanje kanala ,pogotovu kad pokusas dva tri kanala zaredom .Takodje neretko se desi se samo izgube kanali na neko krace vreme .Move uređaj što daje Supernova na korišćenje jel ima tajmer i da li secka prilikom promene kanala ?
Bravo 👍Juče podneo zahtev za raskid, (ugovor ističe 14. oktobra, malopre zovu i sada sve može:
odjavljujem fiksni telefon, prelazak na optiku i paket Super Plan 2L, zadržavanje trećeg uređaja, tj. CI modula bez doplate, i prva četiri meseca 50% popusta na pretplatu.
Dogovoreno.
Zamisli da prosto ukinu upotrebu/proizvodnju koaksijalnih kablova, tako bi se smanjila učestalost spaljivanja kablova u blokovima.Krajnje vreme bi bilo da pocnu bar nove ugovore da prebacuju na optiku, svuda su je odavno razvukli.
Zadnju mrvu hoce da iscede iz coaxa
Da li Vam izbacuje grešku tipaJel imate arene 3 i 5,i premijer liga tv, na kablu?
Ja sam dobio tako 10meseci 50 popusta. Istekao u Junu stari ugovorJuče podneo zahtev za raskid, (ugovor ističe 14. oktobra, malopre zovu i sada sve može:
odjavljujem fiksni telefon, prelazak na optiku i paket Super Plan 2L, zadržavanje trećeg uređaja, tj. CI modula bez doplate, i prva četiri meseca 50% popusta na pretplatu.
Dogovoreno.
Ne, skroz su izbačeni sa liste kanala.Da li Vam izbacuje grešku tipa
" DVB servis (522) se ne može pokrenuti putem IP-a ..."
Ako je tako pozovite obavezno 0800/311-312 i obavezno nek Vam otvore reklamaciju.
Arena 3 i 5 su izbačene sa liste kanala !?Ne, skroz su izbačeni sa liste kanala.
DaArena 3 i 5 su izbačene sa liste kanala !?
Da im nisu promenili frekvenciju (prebacili na neku novu)?
A jer Vam rade kanali ?Naravno da nisu izbačene Arene 3 i 5 sa liste kanala.
Danas bas pustio na laptopu utakmicu i malo malo pa je secnulo...https://supernovaott.rs/ dal i vama koci i secka i javlja se pikselacija tj one kockice koje smaraju kada gledate na ovom linku ? meni non stop koci na optickom netu cak i na supernovi koax netu
To ti je sa move uređaja, imam ih na move, nema ih preko kartice, zvao sam i rekli su mi i da oni imaju iste probleme, da su prijavili, i da je rešavanja problema u toku.Naravno da nisu izbačene Arene 3 i 5 sa liste kanala.
Nema još puno kanala , nisu samo Arene koje ne dostaju .To ti je sa move uređaja, imam ih na move, nema ih preko kartice, zvao sam i rekli su mi i da oni imaju iste probleme, da su prijavili, i da je rešavanja problema u toku.
Primetio sam samo na Arenama,i Premijer liga tv, verovatno da ih ima još, kako su mi rekli rešavaju to sa centralnom u BG.Nema još puno kanala , nisu samo Arene koje ne dostaju .
Do kog servera varira ping? Mozda nije do tebe samo?Sve zavisi,ali brzina uglavnom ok 210 mbs,problem je variranje pinga,ruter sam dobio pre otprilike god i po dana,kad sa su zamenili jer se stari pokvario,moracu da ih pozovem,ako budu voljni da daju sifru.
rade svi pinkovi kanaliJel su i vama nestali Pink Action i jos nekoliko njihovih kanala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari