Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve zavisi,ali brzina uglavnom ok 210 mbs,problem je variranje pinga,ruter sam dobio pre otprilike god i po dana,kad sa su zamenili jer se stari pokvario,moracu da ih pozovem,ako budu voljni da daju sifru.

Move uređaj što daje Supernova na korišćenje jel ima tajmer i da li secka prilikom promene kanala ?
To ocigledeno varira .Meni npr radi dosta lose .Toliko lose da sam sa jednog tv raskacio i korisitm tu samo aplikaciju.U smislu da kasni menjanje kanala ,pogotovu kad pokusas dva tri kanala zaredom .Takodje neretko se desi se samo izgube kanali na neko krace vreme .

Juče podneo zahtev za raskid, (ugovor ističe 14. oktobra, malopre zovu i sada sve može:
odjavljujem fiksni telefon, prelazak na optiku i paket Super Plan 2L, zadržavanje trećeg uređaja, tj. CI modula bez doplate, i prva četiri meseca 50% popusta na pretplatu.
Dogovoreno.

Juče podneo zahtev za raskid, (ugovor ističe 14. oktobra, malopre zovu i sada sve može:
odjavljujem fiksni telefon, prelazak na optiku i paket Super Plan 2L, zadržavanje trećeg uređaja, tj. CI modula bez doplate, i prva četiri meseca 50% popusta na pretplatu.
Dogovoreno.
Bravo 👍

Krajnje vreme bi bilo da pocnu bar nove ugovore da prebacuju na optiku, svuda su je odavno razvukli.

Zadnju mrvu hoce da iscede iz coaxa

U Arandjelovcu rekto gde MTS ima optike, a jednog dana kad je bude jel i dalje ostaje coax za Ci module samo net puste preko optike?

Pustice sve preko optike jer je bolja kontrola korisnika za njih, nema logike da ostave ci modul.

Krajnje vreme bi bilo da pocnu bar nove ugovore da prebacuju na optiku, svuda su je odavno razvukli.
Zadnju mrvu hoce da iscede iz coaxa
Zamisli da prosto ukinu upotrebu/proizvodnju koaksijalnih kablova, tako bi se smanjila učestalost spaljivanja kablova u blokovima.
Onda dolazimo u opasnost od ozbiljnog trovanja kiseonikom.

Mislim da još ne nude masovno optiku samo zbog toga što bi odjednom morali da aobezbede ogroman broj novih stb uredjaja i modema.

Da li je neko od vas imao problem da mu nord vpn ili Surfshark ne rade na supernova optickoj mrezi?

Koristim Surfshark za gledanje eon-a na androidtv i nemam problema.

Danas su me " digitalizovali " odabrao sam L paket i od 410 kanala sistem pronašao oko 390 kanala plus mnogi kanali izbacuju grešku plus pri prebacivanju kanala Move uređaj koči .
Aplikacija na fonu normalno funkcioniše .
Da li neko ima sličan problem ?

https://supernovaott.rs/ dal i vama koci i secka i javlja se pikselacija tj one kockice koje smaraju kada gledate na ovom linku ? meni non stop koci na optickom netu cak i na supernovi koax netu

Dogovoreno.
Ja sam dobio tako 10meseci 50 popusta. Istekao u Junu stari ugovor

Naravno da nisu izbačene Arene 3 i 5 sa liste kanala.

Prilozi

• IMG_20230916_193813.jpg
    IMG_20230916_193813.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 36
Rade na svim uređajima gde mogu da ih gledam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno