Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do pre neki dan za gledanje Supernove bio dovoljan TV sa dvb-c tjunerom.Sada iskenira kanala i pokaže da su svi šifrovani...Podneo sam im zahtev za korišćenje četvrtog televizora uz doplatu (299), još nema odgovora...Menjao zemlje i sl. prilikom skeniranja ,bezuspešno...Pod ugovorom više od godinu dana..Možda neki predlog...Hvala

Na nekim televizorima DA, dovoljan bio samo dvb-c tjuner...Sada Imam dve kartice i uređaj...Treba mi još na jednom..

Imao si free signal , sada vise nemas i moras aparaturu da nabavis. Verovatno je cela "linija" od centrale ka tebi imala slobodan signal.

Shvatio sam, samo da dobijem tu karticu za četvrti, nije problem dodatnih 300 din, ali već ne bih da uzimam novi paket po kome mogu 4 televizora...

mislim da ti nece dati tu 4-tu.
vidi da se dogovoris sa komsijom ako on ima manje od 3 televizora...

Dobio ugovor za nastavak, ali popust samo na jedan medec, vratio sa zahtevom 6 medeci po 50 posto, pa ćemo da vidimo

Meni su ponudili 8 meseci.

Jel ime nekog ovde da ima paket internet+televizija na firmu?

Interesuje me kako ide otvaranje naloga da bi mogao da koristim aplikaciju na smart televizorima.

Jel se otvara nalog kao kod sbb-a ili daju korisnicko ime i password prilikom potpisivanja ugovora kao kod mts-a.

Kako to? Mislio sam da ne daju toliko pošto je prelazak "u isti koš".
Ja sam stara supernova tj, pre prodaje mts u, a na svoje ime nemam nikakav ugovor u mtsu. A isao sam preko teledirekta,dodje devojka proveri te u centrali, da li mozes, napise predugovor u mom slučaju box 3,za par dana dodju 2 momka, povezu, potpises ugovor i uzivas.

Pozdrav, na smart tv aplikaciji mi prilikom puštanja bilo kog kanala izlazi poruka: "Greška prilikom reprodukcije sadržaja! (Timeout)". NIje problem u internetu jer se može pustiti 4K video bez kočenja.

Pozdrav, na smart tv aplikaciji mi prilikom puštanja bilo kog kanala izlazi poruka: "Greška prilikom reprodukcije sadržaja! (Timeout)". NIje problem u internetu jer se može pustiti 4K video bez kočenja.
Isti problem na smart aplikaciji i na move

Zanimljivo da mi aplikacija bolje radi na EON boxu nego sama EON aplikacija. Dok mi se na TESLA TV na Supernova internetu dešava isto kao Smederevcu dok EON radi prilično dobro 😃
Ja sam pomislio prvo da je zbog Tv-a, ali Hbo, netflix, Prime i Disney rade bez greške 🤔

Kad su izbacili Apolon iz ponude ? Imao sam Super sve plus move paket koji je ukljucivao Apolon, pa presao na isti paket pod novim imenom Super plan 3L i ladno nema Apolona.

@bericrasa kad planiraju da odrade migraciju na nove pakete?

Javili iz supporta da moj paket ne ukljucuje Apolon. Odem na supernovin zvanicni sajt i za moj paket Super Plan 3L lepo pise da je Apolon ukljucen

Opet pokusavaju sa "ako prodje - prodje" glupostima., al pokusavaju na potpuno pogresnoj osobi da testiraju tu tehniku.

Srecna ti borba. Ja se sa njima od jesenas borim oko toga. Kao izasli mi u susret pa mi dali na par meseci jos. Sad mi tu uslugu naplacuju 1dinar. A samo sam trazio kredicijale za Apollon aplikaciju. Naravno da ih nisam dobio. Dogao sam ruke i placam im 1d za to,ubio me bog ako znam zasto naplacuju.

Javili iz supporta da moj paket ne ukljucuje Apolon. Odem na supernovin zvanicni sajt i za moj paket Super Plan 3L lepo pise da je Apolon ukljucen

Opet pokusavaju sa "ako prodje - prodje" glupostima., al pokusavaju na potpuno pogresnoj osobi da testiraju tu tehniku.
Džaba se nama žališ, lepo ponovo razgovaraš i objasniš zabunu.

Ja pre verujem da se narod iznervira i da onda od besa jer su nervozni ne znaju da objasne i da tu dolazi do zabune, a ovi s druge strane žice hvala bogu pola njih nema pojma. Šta sam ja uradio zvao neki dan lepo rekao da me prebace na prodaju, objasnio šta ima i šta koristim i šta mi zapravo treba. Stiglli novi kredencijali za apolon, povećana brzina interneta, TV radi bezprekorno i ja prezadovoljan. Takođe dobio 5 meseci neko umanjenje računa kao veran korisnik. Mada to nisam tražio sami dali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno