momboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2010
- Poena
- 305
Samo od sebe proradilo jutros 🤷TV aplikacija je krš, ili nema slike, ili je zelena, ili koči. Mislim da nema cake, samo je loše odrađena aplikacija.
Samo od sebe proradilo jutros 🤷TV aplikacija je krš, ili nema slike, ili je zelena, ili koči. Mislim da nema cake, samo je loše odrađena aplikacija.
I meni tako nudili,ja raskinuo i preso na mts 12 meseci freeDobio ugovor za nastavak, ali popust samo na jedan medec, vratio sa zahtevom 6 medeci po 50 posto, pa ćemo da vidimo
Ja sam stara supernova tj, pre prodaje mts u, a na svoje ime nemam nikakav ugovor u mtsu. A isao sam preko teledirekta,dodje devojka proveri te u centrali, da li mozes, napise predugovor u mom slučaju box 3,za par dana dodju 2 momka, povezu, potpises ugovor i uzivas.Kako to? Mislio sam da ne daju toliko pošto je prelazak "u isti koš".
Kako si uspeo?Meni su ponudili 8 meseci.
Isti problem na smart aplikaciji i na movePozdrav, na smart tv aplikaciji mi prilikom puštanja bilo kog kanala izlazi poruka: "Greška prilikom reprodukcije sadržaja! (Timeout)". NIje problem u internetu jer se može pustiti 4K video bez kočenja.
Neznam kolko ce ti pomociKoji stb uredja sada se dobija kod MTSa- hocu da zamenim 3 q11- poceli da zezaju po malo ?
To je onaj sa blu tut daljinskim ?
Hvala
Ja sam pomislio prvo da je zbog Tv-a, ali Hbo, netflix, Prime i Disney rade bez greške 🤔Zanimljivo da mi aplikacija bolje radi na EON boxu nego sama EON aplikacija. Dok mi se na TESLA TV na Supernova internetu dešava isto kao Smederevcu dok EON radi prilično dobro 😃
Ja mogu da udjem u apolon ali kad pokusam da pustim na pr film ili seriju izadje mi da nisam pretplacen.I ja sam na istom paketu Super PLAN 3L i imam uključen i APOLLON
Džaba se nama žališ, lepo ponovo razgovaraš i objasniš zabunu.Javili iz supporta da moj paket ne ukljucuje Apolon. Odem na supernovin zvanicni sajt i za moj paket Super Plan 3L lepo pise da je Apolon ukljucen
![]()
Super PLAN 3 paketi za privatne korisnike | Moja Supernova
Novi Supernova paketi sa televizijom, superiornim internetom i mts mobilnom telefonijom.mojasupernova.mts.rs
![]()
Opet pokusavaju sa "ako prodje - prodje" glupostima., al pokusavaju na potpuno pogresnoj osobi da testiraju tu tehniku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari