Kako pada u vodu? U prvoj rečenici je sve objašnjeno. Super par start MOVE mi je aktuelan do decembra, da je do ovog februara već bih morao da tražim drugi paket od ovih sad što nude.Zvao podrsku veli nema nikakve promene nicega dok se novi ugovor na 2 god, ne potpise. Tako da taj clanak pada u vodu
Pise samo nestandradna promocija.Pise li negde kod supernove kad se dobije vanstandardna promocija, tipa 18m po 1din? Kako uopste proveriti to ili se veruje na rec? Kod sbba je pisalo u ugovoru za 12m po 1din, dok kod mtsa dok sam imao box nije, ali su mi cini mi se sa racunom jednom poslali da imam dodatne pogodnosti nakon "standardne" promocije, medjutim izgleda da je bacen taj racun.
Moze samo da otvori port, ne mora da gasi ceo fw. Mada ipv6 je interesantan jer mozes svaku sledecu konekcijuUdjes na modem, Firewall > IPv6 Firewall Protection stavis na Off, pa se branis na samom uredjaju u LAN-u...
Nzm ni ja.. samo da ne smanje broj tv kanala 🙏Šta je SuperPLAN 2S paket?Ja taj paket ne nalazim na njihovom sajtu...
Pa Der Schnitter, postavio gore pdf, zar je tesko otvoriti🙃Nzm ni ja.. samo da ne smanje broj tv kanala 🙏
Na koji uredjaj si instalirao?Инсталирао сам супернова апликацију “move go” и кад пустим већину програма, слика позелени и избаци “greska prilikom reprodukcije sadržaja”.
Да ли постоји неко решење или морам да зовем њих?
Radi normalno, zovi ih.Los mejl ili lozinka, ne vidim sta drugo moze da budeИнсталирао сам супернова апликацију “move go” и кад пустим већину програма, слика позелени и избаци “greska prilikom reprodukcije sadržaja”.
E vi'š ja sačuvao one milijarde sa početka 90-ih. Znao sam da će uskoro u opticaj.e vis' da nije to nego ovo 😊
Bas tako, i ja danas potpisah sa mts om, takodje pise nesto slicno,Pise samo nestandradna promocija.
Ne pise nigde 18. Jer po pravilu ne smeju da pisu ako se marketinski vrti 12meseci , svaki dodatni benefit ne navode u ugovoru, vec stavljaju nestandradna promocija.
Meni je takva situacija sa move Smart aplikacijpm na tesla android tv-u, a kažu da je tako i na Hisense televizorima.Инсталирао сам супернова апликацију “move go” и кад пустим већину програма, слика позелени и избаци “greska prilikom reprodukcije sadržaja”.
Na koji uredjaj si instalirao?
Tako sam i ja zamislio medjutim slika je znatno losija i trzava u odnosu na kabel. Tako da sam vrlo brzo stavio koaks na tv a app koristim samo kad moram da vratim nesto nazadИнсталирао сам 2 апликације на 2 смарт тв како бих избегао каблове
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari