Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo piše da se ukidaju onima kojima je istekla UO....

Istekla je 3. marta 2022

Zvao podrsku veli nema nikakve promene nicega dok se novi ugovor na 2 god, ne potpise. Tako da taj clanak pada u vodu
Kako pada u vodu? U prvoj rečenici je sve objašnjeno. Super par start MOVE mi je aktuelan do decembra, da je do ovog februara već bih morao da tražim drugi paket od ovih sad što nude.
Sad, imam još 10+ meseci sa njima. Dok/ako dođem do kraja ove godine sačekaće me/nas nešto treće ili četvrto, sigurno još gore. Naravno, sa nekom drugom ispraznicom, što bi rekli susjedi, o udovoljavanju potreba korisnicima.

Pise li negde kod supernove kad se dobije vanstandardna promocija, tipa 18m po 1din? Kako uopste proveriti to ili se veruje na rec? Kod sbba je pisalo u ugovoru za 12m po 1din, dok kod mtsa dok sam imao box nije, ali su mi cini mi se sa racunom jednom poslali da imam dodatne pogodnosti nakon "standardne" promocije, medjutim izgleda da je bacen taj racun.

Pise li negde kod supernove kad se dobije vanstandardna promocija, tipa 18m po 1din? Kako uopste proveriti to ili se veruje na rec? Kod sbba je pisalo u ugovoru za 12m po 1din, dok kod mtsa dok sam imao box nije, ali su mi cini mi se sa racunom jednom poslali da imam dodatne pogodnosti nakon "standardne" promocije, medjutim izgleda da je bacen taj racun.
Pise samo nestandradna promocija.
Ne pise nigde 18. Jer po pravilu ne smeju da pisu ako se marketinski vrti 12meseci , svaki dodatni benefit ne navode u ugovoru, vec stavljaju nestandradna promocija.

Šta je SuperPLAN 2S paket?Ja taj paket ne nalazim na njihovom sajtu...

Kad samo vidiš sajt SBB gde možeš naći odgovore i o povezivanju uređaja i tehničke karakteristike...
Ovde treba kopati po celoj dokumentaciji.

Prilozi

• supernova1.pdf
    1.2 MB · Pregleda: 54
Udjes na modem, Firewall > IPv6 Firewall Protection stavis na Off, pa se branis na samom uredjaju u LAN-u...
Moze samo da otvori port, ne mora da gasi ceo fw. Mada ipv6 je interesantan jer mozes svaku sledecu konekciju
da ostvaris sa druge adrese. Mislim ono da zakupis 4000 ipv4 adresa kosta dosta para, a sa ipv6 dobijes
bilione zapravo 64 bitni broj za dz :p

Инсталирао сам супернова апликацију “move go” и кад пустим већину програма, слика позелени и избаци “greska prilikom reprodukcije sadržaja”.
Да ли постоји неко решење или морам да зовем њих?

Moze li se ikako promeniti Cisco ruter i staviti drugi ruter sa recimo antenicama ?

Poslednja izmena:
Инсталирао сам супернова апликацију “move go” и кад пустим већину програма, слика позелени и избаци “greska prilikom reprodukcije sadržaja”.
Na koji uredjaj si instalirao?

Radi normalno, zovi ih.Los mejl ili lozinka, ne vidim sta drugo moze da bude

Prilozi

• Screenshot_20230112_135950.jpg
    Screenshot_20230112_135950.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 85
Шта значе ове брзине нпр. НЕТ 80/150?

valjda optika 150

U zadnjih par dana na kablovskoj televiziji prekida slika i zvuk na svakih par sekundi i izbaci nema signala zvao sam ih rešili su to radilo kako treba jedan dan i opet danima problem opet ih zvao i ništa ne rešavaju.

Pozdrav drustvo,
jedno pitanje, meni istice ugovor januara 2023 a u poslovnici mi kazu da mi je ugovor do avgusta 2024. Zvali su me avgusta 2022 da mi kazu da mi se menja paket ali nikakav ugovor nisam potpisao sa njima o produzenju. Da li mogu da raskinem ugovor kad mi istekne ovaj potpisani ugovor januara bez penala ili kako to sad ide. Ima li neko slicno iskustvo? Hvala

stas' potpisao?

Pisao sam iznad, mesecima sam ganjao supernovu za neku iole korektnu akciju,posto imam na 2 adrese ali sve gore ponude kako koji put zovem. I jednog dana nabasa teledirekt na vrata, i završimo posao za 2 minuta. Danas momci dodjose, namestise.
12 meseci free, tv+net 250+fiksni, kasnije 3849d.

Radio LOLA TV je od 11.1.2023. g. dostupan korisnicima.
U okviru ponude Supernove na poziciji 438, paketi: Super TV start, Super TV plus, super TV biz start, super TV biz plus, HCS Start, HCS Max
U ponudi Supernove izvršena je renumeracija sledećih kanala:
Kanal CMC sa pozicije 438 pomeren je na 439.
Kanal Jugoton pomeren je sa pozicije 439 na 440.

Meni je takva situacija sa move Smart aplikacijpm na tesla android tv-u, a kažu da je tako i na Hisense televizorima.

Na koji uredjaj si instalirao?

Инсталирао сам 2 апликације на 2 смарт тв како бих избегао каблове. 70% програма пустим, пар секунди, по зелене и онда избаци грешку коју сам написао.

Улоговао сам се са мојим подацима које сам добио при склапању уговора са њима…

Инсталирао сам 2 апликације на 2 смарт тв како бих избегао каблове
Tako sam i ja zamislio medjutim slika je znatno losija i trzava u odnosu na kabel. Tako da sam vrlo brzo stavio koaks na tv a app koristim samo kad moram da vratim nesto nazad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno