Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam izlazi Move smart aplikacija na lg content store?
Imam isto pitanje. Danas me prebacili sa exe neta na supernovu. Kad mi nudili prelazak rekli da ima aplikacija na tv-u. Na njihovom sajtu i emailu koji sam dobio piše da su samsung i lg televizori podržani ali move smart nikako ne nalazim u lg store. Dečko koji menjao uređaje nezna ništa o tome , kao podržani samo android uređaji.

Verovatno ti je stara verzija LG WebOS operativnog sistema, zato nema aplikacije u LG store.

Verovatno ti je stara verzija LG WebOS operativnog sistema, zato nema aplikacije u LG store.
Imam 2 lg televizora kod kuce i na oba imam supernova app. Tata je juce kupio lg bas namenski, da mu dam jedan nalog, ali nema supernove. Nisam mogao verovati kad sam ga ukljucio. Danas se azurirao softver i opet nema. Zanimljivo je da nema samo supernove i irisa. Rts planeta, eon, orion, arena... Sve ima osim ove dve.

Supernovinu aplikaciju imam na LG-u. Bas se tako aplikacija i zove, stim sto je onaj uzasni interfejs, nije kao na android tv aplikaciji.

Na RTS 1 ide i dalje 50fps, nisu se *****ali ili jos nisu izvalili to.

Prilozi

• 50fps.png
    50fps.png
    1.5 MB · Pregleda: 179
Jel ti region namešten na Srbiju?
Ako jeste, probaj da ga iskljucis tv iz struje na 15min, pa probaj ponovo. Možda se zaglupeo

Ništa, content store ne radi opet….
Probao sam i zemlju da promenim, dns, fabricki reset ali nista nikako da proradi cotent store…

Poslednja izmena:
lg content store kod mene radi. pre pola sata sam instalirao ponovo supernova aplikaciju
edit: sad tek vidim da imaš FOX TV

Istekla im ne licenca ;)

Supernovinu aplikaciju imam na LG-u. Bas se tako aplikacija i zove, stim sto je onaj uzasni interfejs, nije kao na android tv aplikaciji.

Na RTS 1 ide i dalje 50fps, nisu se *****ali ili jos nisu izvalili to.
Kako proveravas f/s na LG televizoru? Ili to radis preko kompa?

na Samsung TV, tizen software, aplikaciji su promenili ime iz supernova u move smart, ali ne znam da li je to uradila supernova ili sam samnsung, jer je ikonica drugacija, ali sama aplikacija na store pise da je poslednji put update 2020 godine i totalno je drugacija od one na androidu, najvise mi smeta sto na tizen ne mogu uopste da dodem rucno do linije za vracanje programa, stiskam gore dole nista se ne desava, plus imam samsung smart remote koji na sebi nema dugme za vracanje, nego moram na telefonu da skinem neki app za daljinski koji to ima pa time da vracam program, da li jos neko ima slicne probleme?

Promenli su naziv i ikonu, kod mene na daljinskom pritisnem ovde (vidi sliku) i dobijem liniju za premotavanje.

rwr.png

Promenli su naziv i ikonu, kod mene na daljinskom pritisnem ovde (vidi sliku) i dobijem liniju za premotavanje.

Pogledajte prilog 365609
meni je stariji daljinski(barem ja mislim, TV je Q60 iz 2019 model R) i kad stisnem levo dobijem samo dugme levo koje je unazad i jako je tesko vracati preko toga, ne mogu da predjem desno da se vratim unapred a na liniju nikako ne mogu da dodjem, ni kad stisnem levo desno, gore dole

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno