Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 364921
Ne radi ni app. Malopre ažurirao na novi verziju…
Takodje…
Meni neće na move da radi premotavanje, stalno izbacuje "molimo proverite internet konekciju" ali mogu da se zakunem da su svi kablovi povezani. Radilo je pre nego što sam otišao na slavu, čim se vratih totalni karambol. Znači ovo je sve povezano (supernova sajt, move boks, app za smart uređaje)?
Izgleda da su zeznuli nešto…ili “unapredjuju”

^
Skontali su izgleda grešku, evo radi supernova portal kao i "program unazad". Pretpostavljam da sada sve radi

Meni neće na move da radi premotavanje, stalno izbacuje "molimo proverite internet konekciju" ali mogu da se zakunem da su svi kablovi povezani. Radilo je pre nego što sam otišao na slavu, čim se vratih totalni karambol. Znači ovo je sve povezano (supernova sajt, move boks, app za smart uređaje)?
Meni svaki drugi dan, to prijavljuje, posle restarta dodje, kao sto rece mare, sredili za ovu noc.

Danas nude 6 meseci upola cene ,
ugovor sa Box 4 paketom istekao pre2,5 meseci

Pozdrav, da li neko zna da li supernova app za android tv radi na bilo kom netu?
Imam njihov paket u vikendici , a kuci treba da kupim xiaomi android tv i imam opticnki net lokalnog provajdera?

Imam Nokia TV Smart.Koju aplikaciju da instaliram da mogu tamo na sajtu smart tv aktivaciju odraditi? Move n go sam instalirao ali mi pola slike pokaze ne mogu da se ulogujem.Posto koristim Cl modul karticu na tv imam move uredjaj ali na drugi tv.

Sacu pokusati da pronadjem tu aplikaciju.Pise nije za moj uredjaj, ne da ni na tv ni na telefon.
Uspeo sam sa ovom app ko je okacio vratio post unazad i nasao ona radi i aktivirao sam preko naloga tamo.
I jedno pitanje jos.Nigde nisam nasao da ukljucim e-racun opciju? Da li moram njih da pozovem i da ukljuce ili ima negde da se ukljuci?

Prilozi

• Screenshot_20221123-204713_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20221123-204713_Google Play Store.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 30
  • image_2022-11-23_205855287.png
    image_2022-11-23_205855287.png
    43.9 KB · Pregleda: 27
Poslednja izmena:
Imam problem sa Move boxom, tj ne znam da li ima neko resenje.

Tokom noci je nestajalo struje, i kada je dosla struja, box je ukljucio televizor. Ukljucen mi je HDMI CEC, pa sam prvo to iskljucio bio, i onda sam pokusao da vidim da li ce to resiti problem. Ali nije, opet je box ukljucio televizor kada je doslo struje. Da li ima neko podesavanje na boxu?

Iskljuci cec i na boxu i na televizoru.

Koliko otprilike gledanje televizije preko Move'n'go mobilne aplikacije potrosi GB za gledanje jedne fudbalske utakmice preko 4G mreže?

Ko hoće saradnju dajem 1 supernova move'n'go aktivaciju za mobilnu aplikaciju full supernova nov paket a da mi aktivira eon mobilnu aplikaciju na mom telefonu? Dugoročna saradnja 🙂

Supernova testira 50fps stream za MOVE Smart aplikaciju? 24.Nov. u 11:15 kanal Arena Esport je prebačen na 50fps a danas u 13:55 je ponovo 25fps......

Premotavanjem sam našao momenat kada je kanal "crkao", pokazao grešku i "oživeo" kao 50fps i isto i sa 25fps.

Bilo bi i vreme da prebace barem sport kanale na 50fps. Yettel i Orion lepo već furaju kršten 50fps a ne ovaj mazohizam-25fps-stream kao SN... Ako je uopšte to namera bila ili samo greška, ali pozitivna greška. Samo pogledajte kako je to fluidnije u pomenutom periodu. 👀 :)

Teško da testiraju, to može samo neplanski / slučajno da se desi. Njima su Arene 6, 7, 8 i Hrt 3, 4 bili par nedelja u 50fps kad su tek dodati ti kanali pa su uredno prebačeni na 25fps kad je neko primetio kardinalnu grešku :D :D

"Kardinalnu grešku". :D Toliko bi ih bolelo da stave barem Arene i RTS 1 na 50fps kao da im je to ne znam šta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno