Meni je radilo pre jedno pola godine al bolje proveritiDa li Iris app za android TV radi na Supernovi ili je MTS blokirao i njima kao što je na SBB internet mreži?
Ја имам идентичан проблем са штуцањем канала.Smart Move aplikacija je ponovo dostupna za preuzimanje na PlayStore, upravo sam je instalirao.
Izgleda da je ponovo ubacena stara verzija, 🤦♂️ ista je verzija, znaci nista od peglanja ovog softverskog djubreta, dva klase ispod EON..
Stucaju kanali, posebno Arena tj , sport, uzas zivi, zna li neko kako da kanale propustim i otvorim u VLC ili jos bolje u Mx Player. Problem sigurno nije do hardvera na tv-u niti do brzine interneta, sumnjam.na interni plejer aplikacije i generalno na neoptimizovanost...
Nudili mi novi paket Plan 2m, za 3200 mesečno + 1 mesec 50%. Da sam dobio 10 meseci po 50% onda bih prešao na novi paket, ovako sam ostao na starom + 1 mesec 50%.Malopre zvali iz SN, otac se javio ali se on ne razume u pakete. Uglavnom zvaće ponovo sutra u toku dana. Ugovor ističe negde oko nove godine, šta da očekujem kao novi paket? Trenutni paket je Super Par 80/8, 2699 din.
Trebalo je samo da podnesete zahtev za raskid UO i dobili biste 10 meseci. Imali smo identicnu situaciju jer su matorog dva meseca zvali ucestalo nudeci 50% za jedan mesec, da bi tek nakon podnetog zahteva dobio 10 meseci.Nudili mi novi paket Plan 2m, za 3200 mesečno + 1 mesec 50%. Da sam dobio 10 meseci po 50% onda bih prešao na novi paket, ovako sam ostao na starom + 1 mesec 50%.
Mislim da je ovo pitanje za opštu diskusiju pre nego za temu SN. A ima većih šansi da ti neko odgovori pošto ne prate svi temu SN, uglavnom mi koji moramo biti u toku.Da li je neko koristio pojačivač ili aktivni razdelnik da pojača signal kablovske? Ako jeste zanima me šta je konkretno korišćeno?
Znači ti nemaš pojačivač, imaš jak signal😊Mislim da je ovo pitanje za opštu diskusiju pre nego za temu SN. A ima većih šansi da ti neko odgovori pošto ne prate svi temu SN, uglavnom mi koji moramo biti u toku.![]()
Koliko je dolazni signal, 80 decibela?Imam kontra uređaj, atenuator ili prigušivač.![]()
Kako 10x manji, to onda znači da je 8 decibela dolazni signal? Do televizora mora bar 55 decibela da dolazi signal.80? Da je toliki ogluvili bi uređaji davno a i ja s njima.9-10x manji a dovoljno jak da mi zeza ovaj drndavi modem pa sam metnuo atenuator od -6dB.
Sta ce ti pojacivac signala za kablovsku? Vidi na tv-u ili STB koju jacinu signala i kvalitet pokazuje. Moguce da te zeza net, pa treba staviti filter ispred televizora.Kako 10x manji, to onda znači da je 8 decibela dolazni signal? Do televizora mora bar 55 decibela da dolazi signal.
Nije za mene, za nekog drugog pitam. Kada kabl ide direktno na jedan TV, radi televizija bez kočenja i pikselizacije. Kada se postavi razdelnik 1in 2out, i podeli na ruter i na drugi razdelnik 1in 3 out, programi na sva tri televizora koče i pikselizuju. Postavljen je i HIGH PASS filter.Sta ce ti pojacivac signala za kablovsku? Vidi na tv-u ili STB koju jacinu signala i kvalitet pokazuje. Moguce da te zeza net, pa treba staviti filter ispred televizora.
Oba razdelnika su nova, kvalitetna, kablovi u stanu kvalitetni i novi, kompresioni konektori postavljeni svuda.99% je greška u razdelniku ili u nekoj kablovskoj vezi, barem je kod mene tako bilo. Bukvalno me zezao kabl od 30cm na koji sam najmanje sumnjao
Pozdrav svima,Možda je već pisano ali ja nisam uspeo da nadjem odgovor.
Da li je neko uspeo da instalira move n go app na Xiaomi MiTV.Na play store ne nalazim aplikaciju,pokusao sam manualno da je instaliram preko apk managera ali nažalost izbacuje grešku.
Postoji li neki način da se app instalira na Xiaomi Android-u?
Pa neka kupi onda onaj najjeftiniji pojačivač i neka ga stavi na granu gde ide signal prema tv-u. Neka proba, glupo je da kupuje nešto skupo, ako mu neće rešiti problem.Oba razdelnika su nova, kvalitetna, kablovi u stanu kvalitetni i novi, kompresioni konektori postavljeni svuda.
Mora pojačivač da stavi na mesto gde je sad pasivni razdelnik 1in 3 out. Nadam se da će to pomoći.Pa neka kupi onda onaj najjeftiniji pojačivač i neka ga stavi na granu gde ide signal prema tv-u. Neka proba, glupo je da kupuje nešto skupo, ako mu neće rešiti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari