Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre zvali iz SN, otac se javio ali se on ne razume u pakete. Uglavnom zvaće ponovo sutra u toku dana. Ugovor ističe negde oko nove godine, šta da očekujem kao novi paket? Trenutni paket je Super Par 80/8, 2699 din.

Paket PLAN 2L je extra. Ima sve sto mi treba, sve Arene, HBO, video klub potpun itd...

Video klub nije potpun, nema Apollon.

Ako nekome treba SAMO tehnička podrška za bilo šta kontaktirajte ih preko Fejsbuk naloga: https://www.facebook.com/mtstvojsvet/ preko poruka. Odgovaraju i resavaju probleme u roku od 24h

Na primer ja sam ih zamolio da rese problem sa EPG vodicem na 10ak kanala preko CI modula juce, taj problem resen danas

Da li Iris app za android TV radi na Supernovi ili je MTS blokirao i njima kao što je na SBB internet mreži?

Radilo je i na SBB do negde avgusta ove godine, ali su udarili blokadu. Ne znam da li je blokirano i na Supernovi jer je to praktično ista firma kao MTS.

Radi na Sn kablovskom internetu.

Da li je neko koristio pojačivač ili aktivni razdelnik da pojača signal kablovske? Ako jeste zanima me šta je konkretno korišćeno?

Smart Move aplikacija je ponovo dostupna za preuzimanje na PlayStore, upravo sam je instalirao.
Izgleda da je ponovo ubacena stara verzija, 🤦‍♂️ ista je verzija, znaci nista od peglanja ovog softverskog djubreta, dva klase ispod EON..
Stucaju kanali, posebno Arena tj , sport, uzas zivi, zna li neko kako da kanale propustim i otvorim u VLC ili jos bolje u Mx Player. Problem sigurno nije do hardvera na tv-u niti do brzine interneta, sumnjam.na interni plejer aplikacije i generalno na neoptimizovanost...
Ја имам идентичан проблем са штуцањем канала.
Мало ради па учитава,па учитава,па ради...
Па некад добијем поруку да не може да репродукује.

Meni radi odlicno. Imam i eon i move smart. Neuporedivo brze radi move smart aplikacija, eon se poprilicno usporio, rade kanali bez seckanja ali navigacija kroz meni povremeno na eonu pakao.

Malopre zvali iz SN, otac se javio ali se on ne razume u pakete. Uglavnom zvaće ponovo sutra u toku dana. Ugovor ističe negde oko nove godine, šta da očekujem kao novi paket? Trenutni paket je Super Par 80/8, 2699 din.
Nudili mi novi paket Plan 2m, za 3200 mesečno + 1 mesec 50%. Da sam dobio 10 meseci po 50% onda bih prešao na novi paket, ovako sam ostao na starom + 1 mesec 50%.

Sad samo 2 god ugovori? nema vise na godinu i onaj na "otvoreno"?

Nudili mi novi paket Plan 2m, za 3200 mesečno + 1 mesec 50%. Da sam dobio 10 meseci po 50% onda bih prešao na novi paket, ovako sam ostao na starom + 1 mesec 50%.
Trebalo je samo da podnesete zahtev za raskid UO i dobili biste 10 meseci. Imali smo identicnu situaciju jer su matorog dva meseca zvali ucestalo nudeci 50% za jedan mesec, da bi tek nakon podnetog zahteva dobio 10 meseci.
Veliko hvala svima koji su u ovoj temi vec pisali svoja iskustva, inace to nikad ne bismo znali.

Da li je neko koristio pojačivač ili aktivni razdelnik da pojača signal kablovske? Ako jeste zanima me šta je konkretno korišćeno?
Mislim da je ovo pitanje za opštu diskusiju pre nego za temu SN. A ima većih šansi da ti neko odgovori pošto ne prate svi temu SN, uglavnom mi koji moramo biti u toku.:)

80? Da je toliki ogluvili bi uređaji davno a i ja s njima.;) 9-10x manji a dovoljno jak da mi zeza ovaj drndavi modem pa sam metnuo atenuator od -6dB.

Kako 10x manji, to onda znači da je 8 decibela dolazni signal? Do televizora mora bar 55 decibela da dolazi signal.
Sta ce ti pojacivac signala za kablovsku? Vidi na tv-u ili STB koju jacinu signala i kvalitet pokazuje. Moguce da te zeza net, pa treba staviti filter ispred televizora.

Sta ce ti pojacivac signala za kablovsku? Vidi na tv-u ili STB koju jacinu signala i kvalitet pokazuje. Moguce da te zeza net, pa treba staviti filter ispred televizora.
Nije za mene, za nekog drugog pitam. Kada kabl ide direktno na jedan TV, radi televizija bez kočenja i pikselizacije. Kada se postavi razdelnik 1in 2out, i podeli na ruter i na drugi razdelnik 1in 3 out, programi na sva tri televizora koče i pikselizuju. Postavljen je i HIGH PASS filter.

Pozdrav svima,Možda je već pisano ali ja nisam uspeo da nadjem odgovor.
Da li je neko uspeo da instalira move n go app na Xiaomi MiTV.Na play store ne nalazim aplikaciju,pokusao sam manualno da je instaliram preko apk managera ali nažalost izbacuje grešku.
Postoji li neki način da se app instalira na Xiaomi Android-u?

99% je greška u razdelniku ili u nekoj kablovskoj vezi, barem je kod mene tako bilo. Bukvalno me zezao kabl od 30cm na koji sam najmanje sumnjao

99% je greška u razdelniku ili u nekoj kablovskoj vezi, barem je kod mene tako bilo. Bukvalno me zezao kabl od 30cm na koji sam najmanje sumnjao
Oba razdelnika su nova, kvalitetna, kablovi u stanu kvalitetni i novi, kompresioni konektori postavljeni svuda.

Pozdrav svima,Možda je već pisano ali ja nisam uspeo da nadjem odgovor.
Da li je neko uspeo da instalira move n go app na Xiaomi MiTV.Na play store ne nalazim aplikaciju,pokusao sam manualno da je instaliram preko apk managera ali nažalost izbacuje grešku.
Postoji li neki način da se app instalira na Xiaomi Android-u?

I mene ovo zanima posto bih uzeo Mi Tv Box S.

Oba razdelnika su nova, kvalitetna, kablovi u stanu kvalitetni i novi, kompresioni konektori postavljeni svuda.
Pa neka kupi onda onaj najjeftiniji pojačivač i neka ga stavi na granu gde ide signal prema tv-u. Neka proba, glupo je da kupuje nešto skupo, ako mu neće rešiti problem.

Pa neka kupi onda onaj najjeftiniji pojačivač i neka ga stavi na granu gde ide signal prema tv-u. Neka proba, glupo je da kupuje nešto skupo, ako mu neće rešiti problem.
Mora pojačivač da stavi na mesto gde je sad pasivni razdelnik 1in 3 out. Nadam se da će to pomoći.

Meni su savetovali da stavim samo na tv granu, a u modem ide signal direktno iz mreže. Pravio mi je problem pojačivač na modemu , imao sam mnogo prekida

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno