Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли је могуће да нема неко званично место за скидање апликације?
Колико видим на сајту супернове нема нигде за скидање.
Ova verzija je bila na google play namenjen za android tv, upravljanje daljinskim. Trenutno je nema na google play, ali sam ja uradio bekap aplikacije.

^^Pa izgleda da nema, po onome što su pisali na prethodnoj strani. Inače sve o tome bilo na prethodnih 5-6 strana, malo da se čitucka.;)
A na sajtu možeš samo naći dokumentaciju o uslugama i ceni i to prilično konfuznu i razbacanu. Štaviše, iz nekog razloga se ta dokumentacija kad se snimi na HDD, bar meni, prikazuje bez ekstenzije a ranije odmah stajalo .PDF.:unsure:
Kod SBB-a sam iščačkao tehničku dokumentaciju o uređajima koje koriste: CAM, D3, D3mini, EON hibrid i EON OTT. Sve o načinu funkcionisanja, mogućnostima i povezivanju. Na sajtu SN nema ništa slično a koliko sam kopao nigde izgleda.

Jel ima neka bolja verzija Move Boxa da trazim supernovi jer uvodim jos jedan? Trenutno imam onaj sa “pahuljicom”.

Da li neko ima problema sa ovim njihovim modemom?
Dakle samo mi se ugasi ukljucen u struju na dugme ukljucen, ona samo ugasi sve lampice i ne radi..Onda ga ugasim i upalim radi jedno vreme i onda ostanu 4 lampice upaljene online,ds,us i power...Ali modemu ne moze da se pristupi nikako nego mora da se ugasi i ponovo da se upali..Da li je to do modema 2 godine prodje kako je kod mene.Da reklamiram modem?

Da li neko ima problema sa ovim njihovim modemom?
Dakle samo mi se ugasi ukljucen u struju na dugme ukljucen, ona samo ugasi sve lampice i ne radi..Onda ga ugasim i upalim radi jedno vreme i onda ostanu 4 lampice upaljene online,ds,us i power...Ali modemu ne moze da se pristupi nikako nego mora da se ugasi i ponovo da se upali..Da li je to do modema 2 godine prodje kako je kod mene.Da reklamiram modem?
Prijavi problem, neka provere o čemu se radi, možda je nešto do mreže. Ako je modem lako će ti ga zameniti.

Prijavi problem, neka provere o čemu se radi, možda je nešto do mreže. Ako je modem lako će ti ga zameniti.
Prijavicu sutra do poslovnice da kazem sta je problem, pa neka izadju na teren i neka zamene..Jer drzao sam ventilator 12-cu da ga hladi onda se nije to toliko desavalo.Kao da se pregreje i zabode..Ali mi cudno u struju ukljucen sve i on samo ugasi sve lampice kao da nema struje.

Zna li neko adresu na kojoj se vrši dodavanje i brisanje uređaja za aplikaciju? I koliko je uređaja dozvoljeno i koliko istovremeno može da se gleda?
Preko aplikacije na telefonu. Ja kada sam sklapao ugovor bilo je 4+1 uredjaj. Taj jedan je move box. Sada su smanjili na 2 ili 3, nisam siguran.

Послао сам супернови маил где могу да скинем апликацију за андроид ТВ.
Ово је њивох одговор.

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je na Google Play prodavnici dostupna Android mobilna aplikacija za Supernova OTT platformu MOVE N GO.

Sada I korisnici koji imaju bilo koji smart TV ( ne više samo LG I SMART) mogu instalirati aplikaciju.

Aktivacioni postupak je putem self care portala:

Послао сам супернови маил где могу да скинем апликацију за андроид ТВ.
Ово је њивох одговор.

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je na Google Play prodavnici dostupna Android mobilna aplikacija za Supernova OTT platformu MOVE N GO.

Sada I korisnici koji imaju bilo koji smart TV ( ne više samo LG I SMART) mogu instalirati aplikaciju.

Aktivacioni postupak je putem self care portala:
Zašto lažu sinoć gledao i nema

Zato što im je mnogo lakše da budu botovi i šalju generičke odgovore i prenose sve što im se napiše bez da malo mućnu glavom i provere je li to tačno.
I zato ih više ne pitam ništa, dobijam takve netačne odgovore i mnogo više onih na pitanja koja zapravo nisam ni postavio.

P.S. Uspeo sam da "ripujem" ovih par kanala što neće da mi rade sa supernovaott i ubacim u VLC. Nije savršeno ali bar šljakaju ako se stvori gužva pred TV-om. Naravno, nikakva vajda od korisničke službe da se problem reši, prevaziđe ili obiđe. Ruku na srce, ne bi ni bilo lako.

Ovaj instalacioni fajl mi je na fleški:

Koja je razlika izmedju:

Prvi link sam koristio do sad za aktivacuju i brisanje uredjaja.
Sad kad sam od korisnicke sluzbe trazio link za skidanje aplikacije za Android TV poslali su mi obasnjenje i ovaj link za aktivaciju?
Otkud sad dva linka za istu stvar?
I gde je na kraju Aplikacija za Android TV uređaj, gde se skida? Malo pre gledao na google play za TV i nema je.

U proteklih mesec dana konstantni problemi sa internetom i TV, navodno su imali problema sa mrezom. U subotu me zove neka ekipa i zakazuje dolazak u nedelju ali mi nisu mogli reci barem neko okvirno vreme. Cekao sam ceo dan u kuci njihov dolazak a danas me zove njihova podrska sa pitanjem da li je problem resen. Kada sam im se zalio da mi je brzina na Wifi manja za vise nego duplo od deklarisane u paketu kazu mi da treba da instaliram jos jedan modem kako bih imao punu brzinu Wifi - a. Dakle dolazak 500 dinara i uvecana mesecna pretplata za 300 dinara, nije neka lova ali koje smece od modema nam ugradjuju kada na daljini od 2 metra od modema lap top izgubi pola deklarisane brzine. Ne znam da li moze da se nekako podigne nivo signala bez te njihove akrobatike.

Znači dobio si duplo golo. Aplikacija šipak a dali link ka self_care sijamskom blizancu.

U proteklih mesec dana konstantni problemi sa internetom i TV, navodno su imali problema sa mrezom. U subotu me zove neka ekipa i zakazuje dolazak u nedelju ali mi nisu mogli reci barem neko okvirno vreme. Cekao sam ceo dan u kuci njihov dolazak a danas me zove njihova podrska sa pitanjem da li je problem resen. Kada sam im se zalio da mi je brzina na Wifi manja za vise nego duplo od deklarisane u paketu kazu mi da treba da instaliram jos jedan modem kako bih imao punu brzinu Wifi - a. Dakle dolazak 500 dinara i uvecana mesecna pretplata za 300 dinara, nije neka lova ali koje smece od modema nam ugradjuju kada na daljini od 2 metra od modema lap top izgubi pola deklarisane brzine. Ne znam da li moze da se nekako podigne nivo signala bez te njihove akrobatike.
Kupis normalan ruter pa ga nakacis kablom na njihov modem/ruter. 2 metra je kratka destinacija i za njihov ruter btw. Probaj da menjas kanale...

Smart Move aplikacija je ponovo dostupna za preuzimanje na PlayStore, upravo sam je instalirao.
Izgleda da je ponovo ubacena stara verzija, 🤦‍♂️ ista je verzija, znaci nista od peglanja ovog softverskog djubreta, dva klase ispod EON..
Stucaju kanali, posebno Arena tj , sport, uzas zivi, zna li neko kako da kanale propustim i otvorim u VLC ili jos bolje u Mx Player. Problem sigurno nije do hardvera na tv-u niti do brzine interneta, sumnjam.na interni plejer aplikacije i generalno na neoptimizovanost...

Smart Move aplikacija je ponovo dostupna za preuzimanje na PlayStore, upravo sam je instalirao.
Izgleda da je ponovo ubacena stara verzija, 🤦‍♂️ ista je verzija, znaci nista od peglanja ovog softverskog djubreta, dva klase ispod EON..
Stucaju kanali, posebno Arena tj , sport, uzas zivi, zna li neko kako da kanale propustim i otvorim u VLC ili jos bolje u Mx Player. Problem sigurno nije do hardvera na tv-u niti do brzine interneta, sumnjam.na interni plejer aplikacije i generalno na neoptimizovanost...
Birno da su je vratili, kako štuca kad lično kod mene na neki krš od vox tv-a radi dobro? Ne znam šta treba da ima da bi bila perfektna?

Poz, jel zna neko tacno da kaze koliko uredjaja ide po paketima u Supernovi TV ? Vidim da ima opcija da se doda jedan STB uredjaj...ali onda pise ovo:

"U opisu svakog Supernova paketa je naveden i broj risivera koji se dobijaju, uz napomenu da se može doplatiti i dodatni risiver, a da ih maksimalno po ugovoru bude 3."
Nije valjda da je samo 1 risiver besplatan a drugi i treci se obavezno doplacuju (i nemoguce je da ima 4)?
Ako je tako onda su ovi 3 puta gori od SBB-a :)

Evo posle oko mesec dana korišćenja supernova super plan 2L paketa sa novom opremom huawei ruter/modem na optičkom kablu uz promociju 14 meseci džabe mogu reći samo reči hvale. Internet je konstantno preko ugovorne brzine i stabilan je, televizija radi besprekorno preko Move boxa i sve m3u liste rade lepo na TiViMate plejeru. Uživancija i tako će i ostati kao i što je bilo sa exe netom. To je to za sada 🙂

Evo posle oko mesec dana korišćenja supernova super plan 2L paketa sa novom opremom huawei ruter/modem na optičkom kablu uz promociju 14 meseci džabe mogu reći samo reči hvale. Internet je konstantno preko ugovorne brzine i stabilan je, televizija radi besprekorno preko Move boxa i sve m3u liste rade lepo na TiViMate plejeru. Uživancija i tako će i ostati kao i što je bilo sa exe netom. To je to za sada 🙂
Kolika ti je brzina neta u tom paketu? Baci neki speedtest

Poz, jel zna neko tacno da kaze koliko uredjaja ide po paketima u Supernovi TV ? Vidim da ima opcija da se doda jedan STB uredjaj...ali onda pise ovo:

"U opisu svakog Supernova paketa je naveden i broj risivera koji se dobijaju, uz napomenu da se može doplatiti i dodatni risiver, a da ih maksimalno po ugovoru bude 3."
Nije valjda da je samo 1 risiver besplatan a drugi i treci se obavezno doplacuju (i nemoguce je da ima 4)?
Ako je tako onda su ovi 3 puta gori od SBB-a :)
I druga dva su besplatna ako ti to paket podrzava . Ja sam dobio 3,jedan Move i dva STB-s.

Ah koji smor sto su usporili Exenet pakete, to je nekad bilo 150/60 tj 250/80 ako se secam dobro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno