Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, to je odlično.
Možeš birati mts, Supernova ili yettel.
Ja kada sam pitao u pancevu da li planiraju optiku da uvodi supernova, oni mi rekli ne. Drzimo okolna sela, a grad drzi mts.
Pa sam se zato zacudio kako imas optiku od maltene iste firme. A sad mi je jasno, vi ste imali prvo optiku od privatnika, pa je to otkupila supernova, pa jos Usao mts - top izbor

Hoce li povecati brzine starim korisnicima...? (60/8)

Mislim da ces morati da potpises novi ugovor.
U Mts, automatski ne dizu brzinu kada menjaju pakete, nego novi ugovor novi potpis i sve može.
Pretpostavka da je tako sa supernovom/isti gazda.
Nisu oni Sbb..

Posto su mi napokon montirali optiku i tv, za sad su mi samo 2 tv-a prikaceni na stb uredjaj. Po paketu koji sam izabrao, superplan 2 xl, meni sleduje 1 move smart box i do 2 move stb, ne kapiram bas najbolje, a ni oni kao da nemaju pojma da objasne, uz ova dva move boxa koji su mi nakacili, ja mogu jos jedan gratis da ubacim? Jos jedno pitanje, posto imam jos 2 televizora u kuci, ukupno 5, da li mogu da uzmem recimo jos 2 uredjaja umesto CAM modula?

Da li se vise isplati uvesti Suprenovinu optiku ili SBB koaksijalni internet u stanu? Beograd je u pitanju.

Poslednja izmena:
Jos par nedelja i ja odoh,ovo ponuda je pa uvredljiva .

Poštovani,

Ukoliko sada obnovite ugovor, promocija za obnovu ugovora je 1 mesec 50% mesečne pretplate. Nakon isteka promocije, naplaćuje se cena mesečne pretplate za paket koji koristite.

Ako ste saglasni, molimo za povratnu informaciju.

Kao što smo naveli, možete da se javite desetak dana pre isteka ugovorne obaveze za ugovor koji ističe u decembru mesecu.

Tada ćemo Vas informisati o ponudi koja bude u tom trenutku aktuelna.

Srdačan pozdrav

Ne vidim nigde problem. 😀
Sam si rekao da imas supernova optiku, mts optiku, a usput ti je dostupan i yettel.
Ove otkacis, uzmes druge i resen problem.
Kamo lepe srece da svi imamo takvu mogućnost izbora. 😀

Danas se raspitivao u poslovnici SN za uslove da sklopim ugovor na 2 god.
Do sada sam imao MTS Box4 paket koji je istekao pre mesec ipo dana
Na osnovu toga što mi je ugovor već istekao mogu dobiti 4 meseca sa 50% popusta

Evo krenuli danas promoteri od vrata do vrata, nude 12m gratis na flajeru. Šteta što ne može ona promocija od nedavno 14-18m free, pa da se prebacujemo sa sbba.

Jel može photo flajera sa tel. kontaktom 12m free ?
Može i na pp ako je ovde nezgodno.

Na Move boxu i dalje onaj glupavi beli pravougaonik.

Danas se raspitivao u poslovnici SN za uslove da sklopim ugovor na 2 god.
Do sada sam imao MTS Box4 paket koji je istekao pre mesec ipo dana
Na osnovu toga što mi je ugovor već istekao mogu dobiti 4 meseca sa 50% popusta
To je malo,kao novi korisnik.Mene zvase danas ,da ponude ,5 meseci po upola cene i ostaje stari paket,tv, plus 300mb,3600/pre par dana sam rekao da odlazim ,kada su mi nudili 1 mesec upola cene ,sada kao 1+4.Reko razmislicu ,ima vremena do 1decembra,ali u sustini prihvaticu,radi mi sve ok,ali mozda izboksujem jos neki mesec.

Evo da se pozalim malo nisam dugo. Nedavno sam obnovio ugovor - potpisao novi, isti paket kao i pre al kao morao je novi. I sad mi nesto internet cudno radi tj ne radi haha. Ako skidam nesto ma kolikom brzinom nista drugo ne radi. Znaci ako se bandwith trosi na jednu stvar nista drugo ne radi. Ako uploadujem bilo sta opet nista drugo ne radi nece nista da ucita. Ako mi je pusten video na jutubu ne mogu da se konektujem ni na jedan server na kanteru itd. Ako probam dve stvari odjednom onda pukne net ni ova prva ne radi vise. Ako otvorim dva taba odjednom jedan ce da ucita drugi ce da bude lost connection ili sta vec. Ako jednu stvar radim internet radi dobro, ali dve odjednom ama bas nista ne moze, isto je i na wifiju.

@Aleksandar@1389 Ne koristim ali vidi paše li ti što od ovog što kolege postaviše:
Evo aplikacije za android tv uređaj. Upravlja se daljinskim upravljačem i aktivira se putem koda.
Evo aplikacije za AndroidTv na apkcombo sajtu.

Да ли је могуће да нема неко званично место за скидање апликације?
Колико видим на сајту супернове нема нигде за скидање.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno