Nzm meni je kako sam napisao,nzm da l je to do modema vidim da neki posu da je ovaj f680 stari modem da imaju novije mada nzm da li to i moze da se trazi.Prebacivanje kanala mi je ok, gotovo trenutno bez zadrške.
Jeste, ja sam skoro napravio novi ugovor dobio sam novi Huawei modem i na optici i net i tv rade savršeno a optika mi je ostala od exe neta i za 2 godine nisam imao nikakav problem.Nzm meni je kako sam napisao,nzm da l je to do modema
Meni nanovom modemu net radi ok osim ovog sa wifi sto nzm da li je normalno ili ne.I takodje mi jos protk nije pušten u fullu tako su mi bar rekli ovi momci sto su mi postabili kablove isl da treba da prodje neki period da se ugovor aktivira icpusti puna brzina.Ali za sada imam 100/20 i net je stabilan zaista,mada mi je paket 200/20 videcemo da li ce mi pustiti tu punu brzinu i kako ce tada raditi.Jeste, ja sam skoro napravio novi ugovor dobio sam novi Huawei modem i na optici i net i tv rade savršeno a optika mi je ostala od exe neta i za 2 godine nisam imao nikakav problem.
Hmm ne znam onda kod mene i jos par ljudi sto znam radi ta sifra.Nece pokusao sam sve zive sifre i nijedna nece kako sam cuo za opticki net su zakljucali tj promenili svoje podatke i da moze da se menja samo ako se pozove Supernova.
Ja imam paket nesto 2l valjda koji je do 200/20 ,ali rekli su mi momci kao da jos nije pušten pun protok.Uveden mi je net i usluga i sredu tokom dana.Sad nzm koliko treba da prodje dda se tai ugovor aktivira.Zvacu ih svakako u ponedeljak ako se to ne promeni.I da pitam za taj modem da li moze da se dobije taj noviji ili ne.
Sve zive sam sifre isprobao veruj mi koje dam nasao na netu i prosto nijedna nece.Pitao sam ovog decka sto mi je radio net i on je nesto rekao u fazonu da si za optiku zakljucali modeme da ne bi pravili ljudi probleme sami sa podesavanjima,i da misli da mora da se njima javi ako hocu da menjam sifru ili bilo sta.Sto jeste cudno ali vise me nista ne cudi kod nas.Hmm ne znam onda kod mene i jos par ljudi sto znam radi ta sifra.
Kao što kaže @Der Schnitter probaj vraćanje na fabričkaa podešavanja (ali ako u paketu imaš i fixnu telefoniju onda računaj da ćeš izgubiti sva podešavanja za telefoniju i fixni ti neće raditi na F680)!Šta je sa fabričkim resetom? Može li to da pomogne?
Ne možeš da menjaš i tražiš zamenu tog F680 za ASUS ili bilo koji drugi router, jer je F680 ONT uređaj i jedino uređaji tipa ONT rade na optičkoj infrastrukturi >(mreži).Nzm meni je kako sam napisao,nzm da l je to do modema vidim da neki posu da je ovaj f680 stari modem da imaju novije mada nzm da li to i moze da se trazi.
da li je neko probao da zameni modem za ove asusove modeme,video sam kod duleta sa pc axa da je imao neki video oko toga.
Probao drugi box i telefon i rade!Da li Supernova može da zeza Netflix nalog? Od juče mi izbacuje grešku da ne može da uspostavi vezu sa Netflixom.
Našao na netu Netflix upute kod takvih situacija, sve probao...čak i cele noći iz struje izvučeni bili uredjaji...i opet isto.
Probaću večeras da bekapujem sa tv-a aplikaciju pa ću je postaviti. To je android tv aplikacija namenjena za rukovanje daljinskim upravljačem.Moze link od android tv aplikacije?
Da, ona što se aktivira kodom, ne lozinkom i mejlom!Probaću večeras da bekapujem sa tv-a aplikaciju pa ću je postaviti. To je android tv aplikacija namenjena za rukovanje daljinskim upravljačem.
Tako jeDa, ona što se aktivira kodom, ne lozinkom i mejlom!
Meni danas ne radi na Sony TV. Mozda rade nešto?Zasto su ukinuli Supernova / Move Smart TV aplikaciju sa Google Stora? Zna neko? Hoce uskoro ukinuti i podrzavanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari