Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prebacivanje kanala mi je ok, gotovo trenutno bez zadrške.
Nzm meni je kako sam napisao,nzm da l je to do modema vidim da neki posu da je ovaj f680 stari modem da imaju novije mada nzm da li to i moze da se trazi.

da li je neko probao da zameni modem za ove asusove modeme,video sam kod duleta sa pc axa da je imao neki video oko toga.

Jeste, ja sam skoro napravio novi ugovor dobio sam novi Huawei modem i na optici i net i tv rade savršeno a optika mi je ostala od exe neta i za 2 godine nisam imao nikakav problem.
Meni nanovom modemu net radi ok osim ovog sa wifi sto nzm da li je normalno ili ne.I takodje mi jos protk nije pušten u fullu tako su mi bar rekli ovi momci sto su mi postabili kablove isl da treba da prodje neki period da se ugovor aktivira icpusti puna brzina.Ali za sada imam 100/20 i net je stabilan zaista,mada mi je paket 200/20 videcemo da li ce mi pustiti tu punu brzinu i kako ce tada raditi.

Jedino sto sam primetio je ovo bas kasnjenje oko prebacivanja kanala ,uzeo sam 2 move boxa i na jednom treba kako kada da promeni kanal ali da kazem oko 3 sekunde.Dok na drugom tvu cak i malo vise ponekad.Nzm da li mogu da zahtevam neki noviji modem posto sam nov u mrezi?

Ja imam paket nesto 2l valjda koji je do 200/20 ,ali rekli su mi momci kao da jos nije pušten pun protok.Uveden mi je net i usluga i sredu tokom dana.Sad nzm koliko treba da prodje dda se tai ugovor aktivira.Zvacu ih svakako u ponedeljak ako se to ne promeni.I da pitam za taj modem da li moze da se dobije taj noviji ili ne.
Hmm ne znam onda kod mene i jos par ljudi sto znam radi ta sifra.
Sve zive sam sifre isprobao veruj mi koje dam nasao na netu i prosto nijedna nece.Pitao sam ovog decka sto mi je radio net i on je nesto rekao u fazonu da si za optiku zakljucali modeme da ne bi pravili ljudi probleme sami sa podesavanjima,i da misli da mora da se njima javi ako hocu da menjam sifru ili bilo sta.Sto jeste cudno ali vise me nista ne cudi kod nas.

Sve se odmah aktivira nemoj da te lazu nego idi u poslovnicu i kazi sve kako je imas pravo do 14 dana da ne prihvatis ugovor i vratis opremu.

Da li Supernova može da zeza Netflix nalog? Od juče mi izbacuje grešku da ne može da uspostavi vezu sa Netflixom.
Našao na netu Netflix upute kod takvih situacija, sve probao...čak i cele noći iz struje izvučeni bili uredjaji...i opet isto.

Šta je sa fabričkim resetom? Može li to da pomogne?
Kao što kaže @Der Schnitter probaj vraćanje na fabričkaa podešavanja (ali ako u paketu imaš i fixnu telefoniju onda računaj da ćeš izgubiti sva podešavanja za telefoniju i fixni ti neće raditi na F680)!
Ako su samo internet i TV u paketu. onda slobodno odradi factory default settings!
Nzm meni je kako sam napisao,nzm da l je to do modema vidim da neki posu da je ovaj f680 stari modem da imaju novije mada nzm da li to i moze da se trazi.

da li je neko probao da zameni modem za ove asusove modeme,video sam kod duleta sa pc axa da je imao neki video oko toga.
Ne možeš da menjaš i tražiš zamenu tog F680 za ASUS ili bilo koji drugi router, jer je F680 ONT uređaj i jedino uređaji tipa ONT rade na optičkoj infrastrukturi >(mreži).
Druga je stvar jer možeš neki svoj router da staviš iza ONT-a za svoju kućnu mrežu, ali ti to svakako neće pomoći u bržem menjanju kanala...

Poslednja izmena:
Da li Supernova može da zeza Netflix nalog? Od juče mi izbacuje grešku da ne može da uspostavi vezu sa Netflixom.
Našao na netu Netflix upute kod takvih situacija, sve probao...čak i cele noći iz struje izvučeni bili uredjaji...i opet isto.
Probao drugi box i telefon i rade!
Nije do Supernove.
Stariji uredjaji android 7 i 9 rade, novi 10 i 11 neće. Mora da je neki bug sa apdejtom.
Izvinite na off-u.

Ja je trazim vec par dana, nema je nigde. Mada imam je na starom Mi Boxu, maltene je neupotrebljiva koliko baguje, verovatno su je zato i sklonili...

Ovo mi je neko poslao u avgustu, ako neće, probajte da ukucate move'n'go u prodavnici

Evo samo da javim da su sredili sve oko brzine neta sada je 200/20 na kablu i na wifi je oko 120 na svim uredjaima koje sam probao osim na mi10t pro gde je izgurao na 150.Naravno rec je o 5ghz mrezi.Kako Saomi ima najbrzi wifi wtf i to telefon koji je dtar vec dve godine i vise mozda.

Zasto su ukinuli Supernova / Move Smart TV aplikaciju sa Google Stora? Zna neko? Hoce uskoro ukinuti i podrzavanje?

@ThePunisherKG to je do WiFi modula koji je na matičnoj ploči. Na primer, meni Lenovo K6 Note ume da dobaci jak domet sa svojim modulom, ali to na primer pripisujem Motoroli, jer prosto oni su, barem što se tiče radio veza, jedni od boljih.

Ja ne mogu da nadjem Iris Smart tv, pa se nadam da sigurno rade na unapređenju.
Besmisleno je da ugase nama Iris smart i vama Move smart.
Iris smart nije godinu dana skoro apdejtovan

Cao, da li je neko za razmenu naloga? Nudim supernova (move n go) smart nalog uz zamenu za eon smart nalog? Poruke u dm-u.

Ja sam sad probao aplikaciju za Android TV instalirana na Mi Boxu radi normalno sve

Aplikaciju koristim na Eon boxu u Mi boxu. Radi ona onako. Ono sto sam primetio je da cesto u toku rada iskoci navigacioni meni i to me je iritiralo. Ok je za gledanje ne sportskih kanala. Za sportske nije jer ne ide na 50Hz. Njih gledam preko hibridnog move boxa ili preko skymaster risivera.

Kako ste instalirali app na mi box? Skinuli posebno apk? Ja ne Google store ne nalazim aplikaciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno