Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Mts-u je bilo obaveštenje da Picbox now ukidaju iz osnovnih paketa (Plus i Max).
Ali ostaje kao dodatni paket, po ceni od 575din.
Sigurno je tako i kod vas bio Apolon, gase ga iz osnovnih paketa (Start i Plus-ako se ne varam)
Postaje dodatni paket, pa ko hoće neka ga kupi.
Moraju se platiti prava na PL, pa se sad konsoliduju.
Takodje, nama su u januaru ugasili Cinestar kanale, sigurno ce i kod vas.

Na Mts-u je bilo obaveštenje da Picbox now ukidaju iz osnovnih paketa (Plus i Max).
Ali ostaje kao dodatni paket, po ceni od 575din.
Sigurno je tako i kod vas bio Apolon, gase ga iz osnovnih paketa (Start i Plus-ako se ne varam)
Postaje dodatni paket, pa ko hoće neka ga kupi.
Moraju se platiti prava na PL, pa se sad konsoliduju.
Takodje, nama su u januaru ugasili Cinestar kanale, sigurno ce i kod vas.
Mora se ispoštovati i ugovor koji je potpisan sa korisnicima, nema problema snizi cenu ili raskid. Činjenica da na apolonu sve isto ali mora se ispoštovati ugovor sa korisnicima.

Tako je. Ja sam im odgovorio da mi posalju uslove za raskid ugovora jer su izbacili Apolon. Naravno da necu da raskidam ali ih malo zezam. Inace taj Apolon je jeftiniji ako se kupi direktno a ne preko njih. I to sam im napisao :). Kazem vam,dosadno mi je pa se zamlacujem sa njima ;)

Razumem, u pravu si sve.
Bilo je u januaru obavestenje na sajtu mts-a oko Cinster kanala, kao i oko Pickbox now paketa u septembru.
Mi kao korisnici imamo pravo da u roku mesec dana raskinemo ugovor ili da ostavimo tako pod tim uslovima.
Raspitivao se, pošto sam gledao Cinestar kanale (značili mi) i rekli su mi :Može se ugasiti usluga, ali samo TV. Odnosno box 4 se rastavlja na box 3, a tv mi gase.
Majka vlasnik ugovorne obaveze, peripetije, čekanje i slično, tako da sam odustao.
Neko moje misljenje, jeftiniju su ti box paketi da se uzmu u odnosnu na pojedinacne usluge, ali ima i tu nekih zamki.
U ovom slučaju sa TV uslugom.

Imam 100Mb paket obican i svako vece pada na oko 10Mb i ping poludi. Jel tako svima na supernovi ili samo meni. Preko dana radi normalno

Prilozi

• Screenshot 2022-10-18 205706.png
    Screenshot 2022-10-18 205706.png
    16.7 KB · Pregleda: 105
Meni stalno varira brzina, padne na 10Mb,20Mb i ping poraste pa posle pola sata radi normalno i tako u krug , prijavim kvar a oni dok se jave proradi normalno i nikad ne urade nista.

Prilozi

• Untitled54.jpg
    Untitled54.jpg
    106.7 KB · Pregleda: 100
Ma j savet je samo preko maila prijavljujte i kad je minimalan prekid, barem možete da izdejstvujete umanjenje računa. Ja sam se smejao mojoj ženi, ali nama umanjše lepo račun

Prilozi

• Screenshot_2022-10-18-21-33-30-46_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    Screenshot_2022-10-18-21-33-30-46_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    106.5 KB · Pregleda: 101
Meni stalno varira brzina, padne na 10Mb,20Mb i ping poraste pa posle pola sata radi normalno i tako u krug , prijavim kvar a oni dok se jave proradi normalno i nikad ne urade nista.
Snimi brzine i Upstream i Downstream sa modema pa pošalji na mejl ako su parametri van normale.

Ma j savet je samo preko maila prijavljujte i kad je minimalan prekid, barem možete da izdejstvujete umanjenje računa. Ja sam se smejao mojoj ženi, ali nama umanjše lepo račun
Koliko je trajao taj prekid? Ne bi bio toliki iznos da je minimalan.

Imam 100Mb paket obican i svako vece pada na oko 10Mb i ping poludi. Jel tako svima na supernovi ili samo meni. Preko dana radi normalno
Isti slucaj meni se u neko doba ugasi potpuno, to taje skoro mesec dana, zovem svaki dan nekad i 2 puta dodju ne ubodu i odu. Juce i danas novi beograd i dosta mesta u Srbiji nema uslugu, poprave pa onda jovo na novo
Umanjili su i meni za neki broj dana ali kada nemas stabilan net a radis preko njega steta je mnogostruko veca od tog umanjenja

Ugovor mi istice pocetkom decembra ,i danas me zovu da pitaju za produzetak,reko sta nudite,kazu ,jedan mesec upola cene.Reko bas bogato,pitacu babu pa vam javljam.Na optici sam pa mi se ne ide jer radi bas ok.,ali ovo je bas smesno.

Ugovor mi istice pocetkom decembra ,i danas me zovu da pitaju za produzetak,reko sta nudite,kazu ,jedan mesec upola cene.Reko bas bogato,pitacu babu pa vam javljam.Na optici sam pa mi se ne ide jer radi bas ok.,ali ovo je bas smesno.
Ako imaš alternativu I da ti odgovara, uzmeš pa se kockas, podneses za raskid ugovora.

Onda će već, ako te žele kao korisnika, ponuditi bolje uslove.

Barem sam ja tako dobio početkom godine, 12 meseci 50% na pretplatu. 😉

Jednom mom komšiji koji je prešao iz Jotela u Supernovu dali su 14 meseci besplatno a ugovor je na 24 meseci.

Jednom mom komšiji koji je prešao iz Jotela u Supernovu dali su 14 meseci besplatno a ugovor je na 24 meseci.
Ljudi treba samo kontaktirati terenske agente oko produžetka ugovora, jer oni za razliku od šalterskih radnika imaju odrešene ruke, u vezi pogodnosti priliom produžetka ugovorne obaveze ili pravljenja nove!!!.

Ako imaš alternativu I da ti odgovara, uzmeš pa se kockas, podneses za raskid ugovora.

Onda će već, ako te žele kao korisnika, ponuditi bolje uslove.

Barem sam ja tako dobio početkom godine, 12 meseci 50% na pretplatu. 😉
Imam u zgradi jos mts optiku ,ali to je isti djavo,neznam da vidim sa yettelom ,mada i oni odose sa cenom gore.Poslah upit na mts fejs za ponudu ,oni. odgovaraju kada platite zadnja dva racuna ,8000,imate mogucnost da vam damo ponudu .Majko moja reko dal moguce,rekoh platio sam juce,kazu dostavite uplatnice .I tako ja poceh da se krstim i malopre dodjoh sa posla i dado im uplatnice ,pa cekam odgovor.

Yettel je pojeftinio i to značajno.
U zgradi imaš mts i supernova optiku? 🤔

Ja sam hteo tako da mi pošalju korisničko ime i lozinku ali je moralo da se predje na neki od sadašnjih paketa…

Yettel je pojeftinio i to značajno.
U zgradi imaš mts i supernova optiku? 🤔
Da,optiku je uradio covek iz kraja ,prosirio se po okolnim mestima,i malo po gradu ,dosta pre mts,a.Kasnije je to prodao ,Pazarcima i bili smo Srbija digital ,da bi to otkupila ,na kraju Supernova ,koja je kasnije i sama prodata mts u.A negde izmedju tih prodaja je stigao i mts sa optikom u zgradu.

Zna li neko adresu na kojoj se vrši dodavanje i brisanje uređaja za aplikaciju? I koliko je uređaja dozvoljeno i koliko istovremeno može da se gleda?

Da,optiku je uradio covek iz kraja ,prosirio se po okolnim mestima,i malo po gradu ,dosta pre mts,a.Kasnije je to prodao ,Pazarcima i bili smo Srbija digital ,da bi to otkupila ,na kraju Supernova ,koja je kasnije i sama prodata mts u.A negde izmedju tih prodaja je stigao i mts sa optikom u zgradu.
Ok, mislio sam da su mts i supernova u istom periodu postavili optiku, pa mi deluje cudno. A kod vas je vec bila optika, a dosao mts.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno