Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako može pojašnjenje za ovaj problem.U pitanju je stari Samsung TV (katodna cev) i kada sam povezao stb box na scart ulaz sa TV i ukjlučio dobijam ovu poruku na svim kanalima,jačina signala je 45 %. Druga dva TV u pitanju su LCD, rade bez problema.

Prilozi

• IMG_20220606_162552.jpg
    IMG_20220606_162552.jpg
    268.7 KB · Pregleda: 107
Ako može pojašnjenje za ovaj problem.U pitanju je stari Samsung TV (katodna cev) i kada sam povezao stb box na scart ulaz sa TV i ukjlučio dobijam ovu poruku na svim kanalima,jačina signala je 45 %. Druga dva TV u pitanju su LCD, rade bez problema.
Možda Vam scart ne radi kako treba jer ako Vam na oba televizora kako kažete imate signal onda je osnovano da je u pitanju TV ili u ovom slučaju kablovi za isti znači da sa TV om imate problem a ne nikako sa provajderom -pružaocem usluga !

ta poruka znaci da su kanali skremblovani/zakljucani. pozovi ih da ti otkljucaju.

Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa....

I
Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa...

Doneo sam od nje box i na mom TV preko scarta ista poruka ...

Prilozi

• IMG_20220606_181715.jpg
    IMG_20220606_181715.jpg
    186 KB · Pregleda: 88
Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa....
Ja sve mislim da je Smart ali dobro ...
Da li su i Vama svi kanali otključani ( pitam za Exe net ko ima ) !?

Često baguju te kartice, kod nas u firmi je na jednom tv-u pisalo niste pretplaćeni na ovaj kanal i tako za sve kanale sem kanala za odrasle, jedino je to radilo :D Oni su biseri :D

i ja primetim slucajno prebacim na history2 i otvorilo ~ do kada traje ta blagodet?

Mogli su da se otvore sa povecanjem up/down net-a ? A ne klasicna otkljucavanja kanala, koje vec i onako imam i placam redovno !

SBB daje net brzi, a ovi prakticno nista za one koji imaju postojeci paket. :D

Jadno.

Često baguju te kartice, kod nas u firmi je na jednom tv-u pisalo niste pretplaćeni na ovaj kanal i tako za sve kanale sem kanala za odrasle, jedino je to radilo :D Oni su bi

Zato je moja strategija neumoljiva - uzmi najniži paket i čekaj poklone za Novu godinu.:cool:
Da ali ipak nismo svi da biu čekali poklon ja se iskreno nadam da kada neko koristi bolji paket trebao bi i biti bolje sagledan !

@srki018 ma briga mene sta oni "poklanjaju", imam sve sto mi treba ! Najbitnije da na mojoj lokaciji, dobro radi i nemam skoro nikad prekide i probleme

2022-06-07_17-01-25-935.jpg

Da li ste primetili za kanal na poziciji 702 bio Nova Tv pa posle toga Bolja a sad je trenutno Hype 2.

Samsung TV, Tizen OS...Supernova Live TV gledam preko CI modula i kartice, EON preko APP i kad hocu nesto da vracam unazad Supernova APP, imam i onaj sugavi Apollon ali ne koristim

Samsung TV, Tizen OS...Supernova Live TV gledam preko CI modula i kartice, EON preko APP i kad hocu nesto da vracam unazad Supernova APP, imam i onaj sugavi Apollon ali ne koristim
Pa dobro Samsung TV je lider što se tiče svega i mogućnosti za Cl modul ( ma da to sada svaki TV ima ) ali je Samsung ,Samsung za ton nema jačih ( znam iz ličnog primera )!

Na zalost prinudjen sam da ih koristim jer je SBB u mom kraju bio katastrofa.
Dosli likovi juce da produzimo ugovor i da zamene onaj stari uredjaj za move, vise su stvari r.... nego dobrog sto su ucinili. Skinuli mi staticku IP adresu koju uredno placam i zakupljujem vec dve godine, poslao sam im 2 maila i zvao ih 3 puta da mi je vrate jer mi je kompletan video nadzor zbog toga u mraku...

Naravno nacekacu se za podrsku kao i obicno... Ja samo ne razumem kako neko moze da bude tako aljkav, da ti skine nesto sto uredno placas i da to ne mozes posle da dobijes nazad danima...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno