Bežiš sa časova😀:Opet otključani kanali![]()
Човек извадио из кутије и целофана, тачно се види да је новHoćeš reći da imaju i nove? Uvek dobijem korišćene. Ne usudim se tražiti drugi jer svaki naredni mi izađe gori od prethodnog. Bolje golub u ruci nego golub na grani.
Malopre zove neko tamo i predlaze da razvucem kabli dokle slab signal i da kupim dobar ruterIsti problem ali pet dana niti zovu niti dolaze
Nemam MOVE uslugu.Bežiš sa časova😀:
![]()
Slavimo 25. rođendan Telekoma Srbija
Za sve korisnike Supernova TV Move usluge otključali smo sve kanale Super TV Plus paketamojasupernova.mts.rs
Ma verovatno se nekome tuce ili više puta rušio u stranu. Meni se prvi rušio 2 puta. Nisam imao takav ranije pa nisam znao da se lako obara ako zakačiš kabl. Nije mu ništa bilo, malo se ugruvao. Ovaj sada k'o da ima kontuziju mozga, čudno se ponaša ponekad, često mi nestane sa MOVE boxa pa moram da ga tražim.Човек извадио из кутије и целофана, тачно се види да је нова онај претходни као да је бацан са другог спрата пар пута.
Sasvim logično. Razvuci kablove po celom stanu kako bi kačio rutere i imaćeš dobru bežičnu vezu.Malopre zove neko tamo i predlaze da razvucem kabli dokle slab signal i da kupim dobar ruter
Šta ćeš tebra u Jetel ,pa tek tamo možeš zamisliti kako je ...Какви су ******* ови из Супернове, па то је невероватноИмао уговорну обавезу само за интернет 50/5 на две године за 1499. Истекао уговор, и сад ми је обавеза 1999. Звао кориснички сервис, добар дан, истекао ми је уговор, желим да повећам брзину (променим пакет) на 100/10 (цена 2349 без уговорне обавезе). Кажу, можете само са уговорном обавезом 24м да плаћате 1999 или ако желите без уговорне обавезе, прво морате да платите "прикључну таксу" око 4500 па онда може по 2349.. ја кажем али ја већ имам вашу опрему, инсталацију.. не, процедура је таква да ме рачунају као новог корисника... мора прикључна такса.. страшно. Одо у Јетел.
Koji ruter imas, kako ti je odradjena instalacija za kablovsku?До пре месец дана сам користио мтс АДСЛ 50/8 и никаквих проблема нисам имао. Преселио се и узео ово ***** 100/10, за месец дана сам имао само проблеме, очај.
Синоћ ушао ЦСГО да одиграм, покајах се колико лагуне. Иземрим брзину, уплоад 0,32 а даунлоад ок.
А не развукох кабал за фиксни кад сам кућу правио, то ми је кобна грешка
Притом, живим у Лозници где имаш само телеком АДСЛ, супернову, тотал нет…
Tc7210, развучен кабал од бандере до куће (неких 5м) и то је тоKoji ruter imas, kako ti je odradjena instalacija za kablovsku?
Ako mozes ovako nesto da nabavis, koristi se u nemackoj bas za kablovski internet (pojacalo) mozda ti resi problem...Tc7210, развучен кабал од бандере до куће (неких 5м) и то је то
Kako gde.До пре месец дана сам користио мтс АДСЛ 50/8 и никаквих проблема нисам имао. Преселио се и узео ово ***** 100/10, за месец дана сам имао само проблеме, очај.
Синоћ ушао ЦСГО да одиграм, покајах се колико лагуне. Иземрим брзину, уплоад 0,32 а даунлоад ок.
А не развукох кабал за фиксни кад сам кућу правио, то ми је кобна грешка
Притом, живим у Лозници где имаш само телеком АДСЛ, супернову, тотал нет…
Citate ga opasno. Sve radi u Cupriji, popravili ste ga u roku od 10 min. Svaka cast. 😉Cuprija. Internet u prekidu od nocas. Nesto kvrcnulo posle 01h nocas i od tada ne radi. Automatski ni Move ni telefon.
(Nadam se da kolega ne zamera što sam spojio par poruka i što ga ponovo spominjemmeni preko dana ok a uvece retko kad ima upload
dodju preko dana a tada sve radi, a ranije su radili do 8 pa zamalo da izvedemo, odavno rade do 17h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari