Ako može pojašnjenje za ovaj problem.U pitanju je stari Samsung TV (katodna cev) i kada sam povezao stb box na scart ulaz sa TV i ukjlučio dobijam ovu poruku na svim kanalima,jačina signala je 45 %. Druga dva TV u pitanju su LCD, rade bez problema.
Možda Vam scart ne radi kako treba jer ako Vam na oba televizora kako kažete imate signal onda je osnovano da je u pitanju TV ili u ovom slučaju kablovi za isti znači da sa TV om imate problem a ne nikako sa provajderom -pružaocem usluga !Ako može pojašnjenje za ovaj problem.U pitanju je stari Samsung TV (katodna cev) i kada sam povezao stb box na scart ulaz sa TV i ukjlučio dobijam ovu poruku na svim kanalima,jačina signala je 45 %. Druga dva TV u pitanju su LCD, rade bez problema.
Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa....Ako može pojašnjenje za ovaj problem.U pitanju je stari Samsung TV (katodna cev) i kada sam povezao stb box na scart ulaz sa TV i ukjlučio dobijam ovu poruku na svim kanalima,jačina signala je 45 %. Druga dva TV u pitanju su LCD, rade bez problema.
Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa...
Onda je scartI
Doneo sam od nje box i na mom TV preko scarta ista poruka ...
Ja sve mislim da je Smart ali dobro ...Najbolje da taj STB povezete na drugi tv i vidite da li tamo radi. Ne bi trebalo da je problem u skart kablu jer pokazuje sliku sa STB. To je nesto do boksa....
Moraju da ti aktiviraju karticu koja je u uređaju ili sam pokušaj izvadi pa ubaci, ako tada na uspe moraju oni. Znači kartica koja je ubačena u stb mora se aktivirati.I
Doneo sam od nje box i na mom TV preko scarta ista poruka ...
Kod EXE jesu. Samo je HBO, Cinemax i Zadruga skremblovana, sve ostalo otvoreno.Ja sve mislim da je Smart ali dobro ...
Da li su i Vama svi kanali otključani ( pitam za Exe net ko ima ) !?
Napredno.SBB daje net brzi, a ovi prakticno nista za one koji imaju postojeci paket.
J̶a̶d̶n̶o̶.
Često baguju te kartice, kod nas u firmi je na jednom tv-u pisalo niste pretplaćeni na ovaj kanal i tako za sve kanale sem kanala za odrasle, jedino je to radiloOni su bi
Da ali ipak nismo svi da biu čekali poklon ja se iskreno nadam da kada neko koristi bolji paket trebao bi i biti bolje sagledan !Zato je moja strategija neumoljiva - uzmi najniži paket i čekaj poklone za Novu godinu.![]()
Proveri u play prodavnici, šta te košta da vidiš?Jel bio update za Android Tv aplikaciju... moja cesto baguje
Rešeno,to je bio problem.Otključano je i sada radi.Hvala i Tebi i svima na trudu za rešavanje problema.Pozdravta poruka znaci da su kanali skremblovani/zakljucani. pozovi ih da ti otkljucaju
Pa Vi imate Smart TV ili preko Androida ste pokrenuli aplikacije tipa Eon kompanije SBB i Supernovu~ Telekoma Srbije a.d@srki018 ma briga mene sta oni "poklanjaju", imam sve sto mi treba ! Najbitnije da na mojoj lokaciji, dobro radi i nemam skoro nikad prekide i probleme
Pogledajte prilog 346511
Pa dobro Samsung TV je lider što se tiče svega i mogućnosti za Cl modul ( ma da to sada svaki TV ima ) ali je Samsung ,Samsung za ton nema jačih ( znam iz ličnog primera )!Samsung TV, Tizen OS...Supernova Live TV gledam preko CI modula i kartice, EON preko APP i kad hocu nesto da vracam unazad Supernova APP, imam i onaj sugavi Apollon ali ne koristim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari