Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav,
Zanima me da li je moguce deliti aplikaciju move n go, vidim da je moguce na 3 telefona pa me zanima da li postoje ogranicenja ako taj drugi ima sbb ili vipov internet. Ili mora iskljucivo supernova/mts net.

Danas sam primetio da mi ne rade Apolon i HBO OD u video klubu, na svim uređajima, uključujući i Move BOX. Piše, niste pretpaćeni za ovaj sadržaj, pozovite 19911 za aktivaciju! Jel ima još neko isti problem?

Imao sam ja, cimao na FB podršku da mi reaktiviraju te kategorije, nakon dan-dva rešili.

Као корисник бившег Радијус Вектора а после Супернобе од првог дана коначно са завршио сарадњу са њима. Три месеца у назад ме зивкају да ми буде неке смешне попусте јер сам рекао да хоћу да их откачим. Након подношења захтева за раскид, сутрадан ме опет звали да питају за разлоге итд итд и одједном, ми ето, понудили 12 месеци упола цене за претплату. Нисам прихватио, дали су ми месец дана да размислим па се можда предомислим.

Звао СББ, дошли сутрадан, провукли оптику. Сам себе псујем што раније нисам откачио Супернову. Оно је било мучење са њиховим интерфејсом, враћањем у назад, гашењем уређаја да би радило све како треба.......ово сада је светлосну годину испред.

Korisnik sam televizije i optičkog interneta 250/80 bivšeg Exe Neta i prezadovoljan sam uslugom. Konstantna i veća brzina interneta je od ugovorene, tv kanali su isto ok ali ih ne gledam jer imam drugu bolju televiziju. Huawei gigabitni modem i Mercusys ruter su odlični. Ugovor mi je do septembra. Da li je moguće sada otkazati televiziju i ostati samo na optičkom internetu i kako ili se mora čekati istek ugovora?
Hvala 🙂

Imao sam ja, cimao na FB podršku da mi reaktiviraju te kategorije, nakon dan-dva rešili.
Interesuje me samo, da li su ti resetovali ceo nalog i uređaje, pa si dobio i novu šifru za logovanje ili su konkretno samo taj problem rešavali? Želeo bih da izbegnem resetovanje naloga.
Hvala, pozdrav

Nisu mi ništa resetovali, samo su reaktivirali ta dva kataloga.

Korisnik sam televizije i optičkog interneta 250/80 bivšeg Exe Neta i prezadovoljan sam uslugom. Konstantna i veća brzina interneta je od ugovorene, tv kanali su isto ok ali ih ne gledam jer imam drugu bolju televiziju. Huawei gigabitni modem i Mercusys ruter su odlični. Ugovor mi je do septembra. Da li je moguće sada otkazati televiziju i ostati samo na optičkom internetu i kako ili se mora čekati istek ugovora?
Hvala 🙂
Ako se iskljucuje jedna usluga placaju se penali tako su meni rekli kada sam hteo

Kakav je kvalitet slike arena kanala u app supernova tv po tvom,i da li radi ta app sa sbb netom?

Kvalitet po meni odličan, radi sa bilo čijim netom.

Jos kad bi neko menjao kod za tv,za sbb eon kod za tv?Ali valjda eon ne moze na supernovin net?

Kod mene može, ali niko ne daje kod za Eon Smart TV aplikaciju, a imam slobodan slot za Supernovinu android TV aplikaciju.

Moje iskustvo sa supernovom
Vec dva meseca sam korisnik supernove, paket je 1000/100, tv, fiksni.

Sam pocetak je bio poprilicno neprofesionalan sa njihove strane (desetak dana sam cekao da me prikljuce, vise puta sam ih zvao, vrtili su me u krug dok im nisam rekao da ako ne dodju do tad i tad da ne moraju ni dolaziti).

Prvi dan brzina je bilo upola od ugovorene. Sledeceg dana sam ih pozvao objasnio o cemu se radi.
Nakon par sati sve je bilo reseno, od tad brzina retko kad padne ispod 900/100.

Torenti su radili kako kad, nekad je brzina prelazila 100 MiB/s a nekad jedva i 20, sto se tice uploadu gotovo da se niko nije ni kacio na mene.
Na forumu sam pronasao post jednog clana u kojem je trazio testere za IPv6.
Prijavio sam se i nakon gotovo 45 dana koriscenja mogu reci da sam jako zadovoljan.
Net je jako stabilan, ni jedan jedini put nisam resetovao ruter, nikad nisam imao prekid neta (bar ne tokom dana, primetio bih posto crncim od kuce), torenti rade mnogo bolje (up i down)...

Moje iskustvo sa supernovom
Vec dva meseca sam korisnik supernove, paket je 1000/100, tv, fiksni.

Sam pocetak je bio poprilicno neprofesionalan sa njihove strane (desetak dana sam cekao da me prikljuce, vise puta sam ih zvao, vrtili su me u krug dok im nisam rekao da ako ne dodju do tad i tad da ne moraju ni dolaziti).

Prvi dan brzina je bilo upola od ugovorene. Sledeceg dana sam ih pozvao objasnio o cemu se radi.
Nakon par sati sve je bilo reseno, od tad brzina retko kad padne ispod 900/100.

Torenti su radili kako kad, nekad je brzina prelazila 100 MiB/s a nekad jedva i 20, sto se tice uploadu gotovo da se niko nije ni kacio na mene.
Na forumu sam pronasao post jednog clana u kojem je trazio testere za IPv6.
Prijavio sam se i nakon gotovo 45 dana koriscenja mogu reci da sam jako zadovoljan.
Net je jako stabilan, ni jedan jedini put nisam resetovao ruter, nikad nisam imao prekid neta (bar ne tokom dana, primetio bih posto crncim od kuce), torenti rade mnogo bolje (up i down)...
I koliko ti izađe mesečno održavanje !?

12 meseci po dinar, kasnije po 4699 (tako pise u ugovoru, mada mislim da je paket poskupeo za 100 din...totalno nebitno)

Dzabe iskreno ja koristim Exe paket Exe sve 4 brzina 320/100 , (naravno bez Move uređaja jer mi korisnici bivše Exe net nemamo prava na isti), cena paketa 4240

Zasto toliko skupo placate? Meni je Smart Duo 3 brzina 250/80 po ugovoru ali je uvek preko 300/100 i placam sa televizijom 3.150 din. I cemu paket od giga?

Jel postoji app supernova po tvom na google play storu u eon boxu,nikako da je nadjem?

Zasto toliko skupo placate? Meni je Smart Duo 3 brzina 250/80 po ugovoru ali je uvek preko 300/100 i placam sa televizijom 3.150 din. I cemu paket od giga?
Pa sad svako je sklapao pakete onako kako mu je u tom trenutku to značilo ...Iskreno mislio sam da ako uzmem malo bolji paket ,da ću lakše ( kada za to dođe vreme dobiti lakše uređaj za vraćanje npr ." Move " ili pak kada se dozvoli i mobilna da će mi lakše dati neku bolju ponudu ...Ali izgleda da oni za korisnike nemaju mnogo empatije ...Čak mislim da oni koji se više razmišljaju da nekažem cenkaju bolje tj.jeftinije prođu ...

Као корисник бившег Радијус Вектора а после Супернобе од првог дана коначно са завршио сарадњу са њима. Три месеца у назад ме зивкају да ми буде неке смешне попусте јер сам рекао да хоћу да их откачим. Након подношења захтева за раскид, сутрадан ме опет звали да питају за разлоге итд итд и одједном, ми ето, понудили 12 месеци упола цене за претплату. Нисам прихватио, дали су ми месец дана да размислим па се можда предомислим.

Звао СББ, дошли сутрадан, провукли оптику. Сам себе псујем што раније нисам откачио Супернову. Оно је било мучење са њиховим интерфејсом, враћањем у назад, гашењем уређаја да би радило све како треба.......ово сада је светлосну годину испред.
SBB i Eon je nešto što je svetlosnu deceniju ispred bilo kog provajdera pa naravno i Supernove !
Ja imam Eon nikada nije zabagovao da ne može da funkcioniše ,plus njihov Call -centrar je stvarno "opravan" da uvek reši problem !

Samo mi je žao što ne dozvoljavaju SBB -u da uvede mobilnu telefoniju e tada bi bilo mnogima kraj u poslovanju ...
Ne kažem ja da SBB nema grešaka ali sve što je veća konkurencija bolje je za korisnike !

Jel postoji app supernova po tvom na google play storu u eon boxu,nikako da je nadjem?
Promenili su skoro naziv sada se ta supernovina aplikacija zove "Move Smart" (AndroidTV) a mobilna aplikacija je" Move 'N' Go.

Čitam neko toliko hvali sbb eon. Imam i ja Eon box SDMC model, sbb van mreže gledam preko supernova (exe net) optike i sve radi savršeno ali ne može da se uporedi kvalitet slike na eonu gde je mnogo kanala kao u nekoj iptv m3u ili mac listi tipa SD u 25 fps na 50 Hz plus što kasni slika u odnosu na koax kablovsku televiziju gde je kvalitet slike evidentno bolji.

U podešavanjima Eon boxa treba postaviti na CBR i na 7 Mbit/s za najbolji kvalitet slike i ko nema stabilan (a ne mega brz) internet bolje da ne uzima sbb van mreže jer će imati seckanje slike i taman ekran povremeno. VPN nije potreban.

E sad ja imam nedoumicu za izbor internet provajdera pošto mi ugovor sa supernovom ističe u septembru da li ostaviti exe net optiku ili uzeti Yettel Hipernet ili sbb optiku? Brzina od oko 300/100 mi je sasvim zadovoljavajuća za moje potrebe. Televizija mi ostaje sbb van mreže.

Molim dobronamerne savete.
Hvala 🙂

600 strana i jos uvek rasprava koji je provajder bolji. Bolji je onaj koji ima bolju infrastrukturu kod vas, tacka. Ja nemam izbor a Supernova radi besprekorno jer su zamenjeni svi coax kablovi do samog modema od pojacivaca a opticki nod je na 500 metara od mene.

ako imas uslova mts optika u nekom box paketu
eon ces moci da gledas van mreze ako ti je to bitno
mnogoooo su bolji od superSr..a , mislim na optiku

ako imas uslova mts optika u nekom box paketu
eon ces moci da gledas van mreze ako ti je to bitno
mnogoooo su bolji od superSr..a , mislim na optiku
Ja vec imam exe net optiku koja je ok i odavno gledam sbb van mreze nego zelim da cujem i iskustva korisnika drugih provajdera. Evo npr hipernet ima 12 meseci po 1 dinar sto mi mnogo znaci sa finansijske strane, naravno samo ako im je stabilan i dobar net.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno