Evo uploadovao sam ti ja na we.Gde naći Supernova apk za android tv ATV prvu verziju i sve ostale supernova_atv aplikacije pošto mi na ovoj poslednjoj veziji štucaju Fox kanali na android boxu x96 mini sa bilo kojom verzijom firmwarea
Imam tu da li imaš prvu verziju ove apkEvo uploadovao sam ti ja na we.
![]()
rs.mts.supernova.tv_v452-803-g976e62fe-prd-supernova-atv_apksos.com.apk
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Bila ekipa i otkrili uzrok kvara nestajanja interneta..... i tako. Opet ili petak veče ili subota prepodne, Bor (ex.Kopernikus) nema neta, dok TV radi normalno.
Palim-gasim ruter. Zovem centar, upisuju... Ali dok tehničari dodju (ustvari, kad pozovu pre dolska), net se pojavi i ne treba da dolaze.
Zadnji put sam obavešten "da znaju da u mom kraju ima taj problem, ali da imaju previše posla i da ne mogu da se maju da treže uzrok''! Sjajno!
Kakve veze ovo ima sa Supernovom i Move uređajem?Pojma nisam imao da SN i to ima.MovieBox Pro - Ultimate Movie App for iOS, Android, PC, TV
MovieBox Pro is best app to watch/download movies free on any device. Get MovieBox 2025 latest version iOS, iPhone, iPad, Android APK, Windows, Mac, PC, TVmoviebox.online
Nemam...meni ova radi odličnoImam tu da li imaš prvu verziju ove apk
Korisnik ne bi trebalo da ima račun za predhodni mesec i 2prispeli" račun npr.za april tada kreću isključenja posle 20,21 og u mesecu to je ono što su meni saopštili njihovi u Call-centru ( a do sada sam obavio preko 30tak poziva samo na temu plaćanja računa)Mislim da je bitno platiti račun pre 1.6. Verovatno da se uplati i 30.05. ne bi bilo kasno.
Znači Vaš SMS obavesti da imate dug !?Da nije SMS-a nikad racun platio nebi x)
Korisnik ne bi trebalo da ima račun za predhodni mesec i 2prispeli" račun npr.za april tada kreću isključenja posle 20,21 og u mesecu to je ono što su meni saopštili njihovi u Call-centru ( a do sada sam obavio preko 30tak poziva samo na temu plaćanja računa)
Znači Vas SMS obavesti da imate dug !? Wtf😀
Dok nisi napisao i sam pogledao uredjaj, bio sam ubedjen da je movie box. Eto.. izvinjavam... Neće se ponoviti.Samo moje puste želje, pošto je 2 puta napisao ponadao sam se... Znao sam da nije istina ali kažu ako dovoljno jako veruješ možda se i ostvari.![]()
Koja je razlika izmedju dve te verzije? Bio update neki?Imam tu da li imaš prvu verziju ove apk
Ma opušteno... Niko ti valjda ne uzima za zlo, nema potrebe za izvinjenjima.Dok nisi napisao i sam pogledao uredjaj, bio sam ubedjen da je movie box. Eto.. izvinjavam... Neće se ponoviti.
Veljo, nisi u pravu. Poruka je zbunjujuća jer mi šalju SMS sa Vaše dugovanje je toliko i toliko (a račun je plaćen 5-7 dana pre toga).Rok za plaćanje je 15-ti u mesecu a ne 5-ti tako da ta poruka ne može biti zbunjujuća već samo korisna.
Gomila njih je ovde mesecima kukala kako lo nema računa na mail, sada dolaze i na mail i sms i sada kukaju što im to sve dolazi... Ko će nama ugoditi...
Isti slucaj, ne radi. Izbaci obavestenje 'Greska prilikom reprodukcije'.Radi li kod vas vraćanje programa unazad na kanalu 407. Stingray iConcerts?
Program za prošlih 7 dana je tu, ali ništa ne može da se reprodukuje.
Bar je kod mene tako, i to odavno.
Meni sinoc oko 21:30 pocrkalo sve, timeouti, cudesa, serveri..Ne radi mi move box i aplikacija na android tvu. A imam net i televiziju preko kartice. Da li je vama sve ok?
+1Meni sinoc oko 21:30 pocrkalo sve, timeouti, cudesa, serveri..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari