Pa lepo preciziraj da ne nagađam bezveze.Situacija sa mrtvim modemom nije samo kod mene već i kod drugih korisnika u mestu, čak nismo ni u istoj ulici i tehničar ne zna u čemu je problem. Kod mene nisu menjali modem ali kod drugog korisnika jesu i isto se dešava, samo gašenje i paljenje modema rešava stvar. Problem je i što ljudi ne prijavljuju kvarove već samo gase modeme pa oni nemaju uvid u veličinu problema, par nas redovno prijavljuju ostali ne.
Kažu da je idealno na nuli. Postoje gornja i donja granica ali to je specifično od slučaja do slučaja, modela modema. Evo par tekstova o tome ako te ne mrzi da čitaš:Koliki signal bi bio idealan za downstream i upstream. Kod mene modem stoji iza dva razdelnika za 3 tv-a sa slabljenjem 7dB.
Radi mi sve dobro ali me interesuje koji su parametri najidealniji za rad modema?
Tačno je da klasičan spliter sa 2 izlaza stvara gubitke od 3-4dB na izlazima. Međutim postoji razlika u vezi splitera sa 3 izlaza: balansiran i nebalansiran.Razdelnik za 2 TV-a ima slabljenje od 3.5 do 4 decibela, a razdelnik za 3 TV-a ima slabljenje od 7 do 7.5 decibela.
Toliko o tome da se ti kanali gase za Evropu...od 30. Aprila se izbacuju kanali AXN i AXN Spin i njihov katalog u video klubu, a od 16. Maja i kanal CBS Reality
Hvala na odgovoru. Mada...nije mi jasno zašto jer imam najskuplji paket u kojem bi trebalo da mi je sve dostupno.Odgovor je sasvim jednostavan, u tvom mestu ti kanali nisu dostupni u DVB-C mreži.
Ni kod mene nisu bili pa su se pojavili.Ljudi, imam jedno pitanje : U MOVE uredjaju neke programe ne mogu da gledam (konkretno LFCTV, neke filmske, HRTi. Ima ih jedno dvadesetak a na kompu u Supernova OTT sve mogu. Da li neko ima rešenje za to ? Hvala unapred.
Šta ćeš... lokalna diskriminacija.Mada...nije mi jasno zašto jer imam najskuplji paket u kojem bi trebalo da mi je sve dostupno.
Nešto novo u video klub-u?
kad ti istekne ugovorna obaveza, podnesi zahtev za raskid, i kad te budu zvali da ostaneš kod njih, dogovaraćete promo period za 50 % i napomenućeš im da bi jedino ostao ako sva tri uređaja ostanu besplatna na nove dve godine ugovorne obaveze.Po trenutno važećem ugovoru posedujem 2 CAM modula (kartice) i jedan STB, ukupno na tri uređaja. Da li to znači ću prilikom produženja novog ugovora (novi paketi) morati da se odreknem jednog uređaja ili da plaćam dodatno? I koliko će to zadovoljstvo da košta? 🙂
Ne, ostaje ti sve kako jeste...Po trenutno važećem ugovoru posedujem 2 CAM modula (kartice) i jedan STB, ukupno na tri uređaja. Da li to znači ću prilikom produženja novog ugovora (novi paketi) morati da se odreknem jednog uređaja ili da plaćam dodatno? I koliko će to zadovoljstvo da košta? 🙂
Tako je upravo tačan odgovor kolega, ne izbacuje Supernova, već vlasnik. 👍Kanale ne izbacuje Supernova, nego ih AMC (koji je vlasnik) gasi, kao što su ranije ugasili i Outdoor, Sundance, CBS Drama...kanale.
Ostaje za sada, pitam pri produžavanju ugovora i prelaskom na novi paket (posto su menjali nazive paketa)Ne, ostaje ti sve kako jeste...
Da ostaje isto samo ako je obnova(produžavanje)istog paketa.Ako taj paket ne postoji(a često ne postoji jer se paketi menjaju za 2 godine trajanje ugovora) onda se uzima drugi aktuelni paket koji često ne donosi nista više čak donosi i manje od starijeg paketa koji vise nije aktuelan. Slažete li se?Pa ja ti to i pricam, prilikom obnove ugovora ostaje ti sve isto...
a ja mislio da sam ja jedini sa tim problemom..........Jel ovo došlo do neke promene oko Apolon kategorije u video klubu? Od pokretanja navedene sekcije, imao sam pristup filmovima i serijama iz nje, danas pokušam da pokrenem neki film, kad ono izbacuje da nisam pretplaćen na navedeni sadržaj.
Imam Super Sve Plus paket, jedan od onih koji su imali u sebi i Move aplikacije za TV i telefone.
Opusteno, ni kod drugih nije bolja situacija, cak i gora jeKad će već jednom da se presaberu. Video klub nisam posećivao mesecima a tamo haos i dalje.
Pogledajte prilog 343248
Pogledajte prilog 343249
Baš ću sad da ih cimnem preko Fejsa, da vidim šta će mi reći.a ja mislio da sam ja jedini sa tim problemom..........
pozvao sam korisnički servis i javio se jedan lik koji se bukvalno razume u materiju......tražio mi je serijski broj uređaja i samo mi je resetovao uređaj (kod njih u sistemu) i rekao mi je da ga izvučem iz struje i ponovo uključim......ljubazno je sačekao da se učita i proverim da li radi.......sve je ponovo radilo kako treba i HBO i APOLON.....sve pohvale za tog lika
Ja nisam imao tu sreću da naletim na tog lika, javila se riba koja pojma nema, isključi-uključi fora i to je to, kontaktiraće me. Inače ne radi ni Apolon ni HBO VODa ja mislio da sam ja jedini sa tim problemom..........
pozvao sam korisnički servis i javio se jedan lik koji se bukvalno razume u materiju......tražio mi je serijski broj uređaja i samo mi je resetovao uređaj (kod njih u sistemu) i rekao mi je da ga izvučem iz struje i ponovo uključim......ljubazno je sačekao da se učita i proverim da li radi.......sve je ponovo radilo kako treba i HBO i APOLON.....sve pohvale za tog lika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari