Gde mogu da vidim stari cenovnik, posto moj stari super par nema vise koliko vidim, sve su neki box like paketi...
Da vidim da li mogu da se upgrade na nesto bolje i koliko ce da me kosta.![]()
Da, kada pokreneš video u gornjem desnom uglu imaš ikonicu za titl.Imate li srpske titlove na Hbomax?
Kako da podesim hbo maxKod mene radi, ulogovao se sa podacima od HBO go.
Ima podešavanja, engleski titl ima ali srpskog
Svi prelazimo na HBO Max. Ali kako kažu, cenu određuje operater. Supernova se nije oglasila po pitanju bilo čegaDa li se dodatno naplaćuje HBO max ukoliko već imaš HBO GO u okviru paketa?
Pogledajte prilog 337354
Više ne, do malo pre radilo, sad me tera na maxJoš uvek radi aplikacija HBO-GO ulazi se bez problema na obe aplikacije (HBO-GO i HBO max) sa istim nalogom dobijen od supernove, pa sam zato pitao da li se dodatno naplaćuje HBO max jer HBO GO još uvek radi
Iskreno ne baš velika za sad. Ima par filmova više, sporije radi i komplikovaniji je malo za navigaciju od HBO Go.Koja je razlika izmedju max i go?
Meni ga ugasili već 😃Gasi se danas Go. Samo se čeka da Max postane skroz operativan.
I kod mene na android tv nema srpskog i hrvatskog titla. Ostali titlovi rade. Slika u 4K sa HDR10 je fantastična....Ima podešavanja, engleski titl ima ali srpskog nema. Ovo je na android TV
Isto i kod mene. Na telefonu ima srpskog/hrvatskog prevoda, na boxu ne!?I kod mene na android tv nema srpskog i hrvatskog titla. Ostali titlovi rade. Slika u 4K sa HDR10 je fantastična....
I mene isto to zbunjujeDa li se dodatno naplaćuje HBO max ukoliko već imaš HBO GO u okviru paketa?
Pogledajte prilog 337354
Biseri. Evo vidm kao postavljaju ''optiku'' po MZ Gat, Novo Selo samo sto je to u stvari obnavljanje dotrajale infrastrukture bivseg CATV POSTANET-a i omogucavanje svima tehnickih mogucnosti za ove nove Supernova paketeMoje iskustvo sa supernovom:
Subotica je u pitanju, KDS ifrastruktura. Komšija i ja podneli zahtev on za tv i net ja samo za net. Došli i uključili njega a za mene nema tehničkih mogućnosti d:
Kuća pored kuće.
Nema tehničkih mogućnosti ili "nema tehničkih mogućnosti" bez TV-a i neta zajedno?Moje iskustvo sa supernovom:
Subotica je u pitanju, KDS ifrastruktura. Komšija i ja podneli zahtev on za tv i net ja samo za net. Došli i uključili njega a za mene nema tehničkih mogućnosti d:
Kuća pored kuće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari