Ma to je MTS-ova smrdljiva politika. U naselju Stepa Stepanović MTS uveo optiku u nekim zgradama i ljudima rutere postavili u metalne kutije u predsoblju stana i pokupili ključeve od kutija. Naravno, metalna kutija ometa domet rutera i WiFi signal ne pokriva ceo stan. A nisu dali ni šifru za administratorski pristup da možeš da nakačiš neki WiFi ekstender, ili AP. Ja sam kod jedne drugarice provaljivao tu kutiju i sad je drži otvorenu da bi imala WiFi signal u celom stanu. A i za MTS rutere se već znaju kombinacije user i pass, pa nisam imao problem da pristupim ni podešavanjima rutera.Zar su tolike bitange da su nametnuli svoje šifre? Šta je u pitanju, da ne čačkamo previše pa da ne smaramo KS ako nešto zabrljamo? Kad su toliko pametni neka dođu i nek podese na licu mesta a to im je možda i cilj da naplate bar dolazak.
Ne znam kakva je danas situacija s SBB-om ali nisam imao takve probleme s njima a ni s Poštom.
Javiću ti kad saznam a saznaću kad ga dobijem... ako ga dobijem... nekako... ikako.Šta vam je taj IPv6? 😊
Ja 👍🍺Ima li neko sa Technicolor TC7200.U da je dobio IPv6?
Resenje za problem malog broja ipv4 adresa i NAT-a zbog toga. ipv6 nema NAT, nego svaki uredjaj izlazi na internet sa svojom adresom.Šta vam je taj IPv6? 😊
Šta bre? Nisam čuo, a sva sreća ni video takav nivo gluposti. Ne razumem ni logiku.Ma to je MTS-ova smrdljiva politika. U naselju Stepa Stepanović MTS uveo optiku u nekim zgradama i ljudima rutere postavili u metalne kutije u predsoblju stana i pokupili ključeve od kutija. Naravno, metalna kutija ometa domet rutera i WiFi signal ne pokriva ceo stan. A nisu dali ni šifru za administratorski pristup da možeš da nakačiš neki WiFi ekstender, ili AP. Ja sam kod jedne drugarice provaljivao tu kutiju i sad je drži otvorenu da bi imala WiFi signal u celom stanu. A i za MTS rutere se već znaju kombinacije user i pass, pa nisam imao problem da pristupim ni podešavanjima rutera.
Zanimljivo? Ima li neko objasnjenje?Ja bih rekao da smo mi i na IPv6 i dalje iza NAT-a, testirao ovde:
Tako da nista nije dobijeno realno.Open Port Checker Tools
A set of free open port check tools used to check your external/public ip and detect open ports, polling check ports on your connection through internet/public ip. Test if port forwarding is correctly setup or if your port is not open by service or if your port is being blocked by your firewall...www.port.tools
Pa otvori port.Ja bih rekao da smo mi i na IPv6 i dalje iza NAT-a, testirao ovde:
Tako da nista nije dobijeno realno.Open Port Checker Tools
A set of free open port check tools used to check your external/public ip and detect open ports, polling check ports on your connection through internet/public ip. Test if port forwarding is correctly setup or if your port is not open by service or if your port is being blocked by your firewall...www.port.tools
Na kojoj poziciji, frekvenciji?
Koju tacno adresu unosis za Local IP Adress kada podesavas port forward? Ja pokusavam da ih otvorim na TC7200, ali ne ide. Nisam siguran ni da li unosim pravu Local IP adresu u port forwarding. U CMD kad kucam ipconfig mi izbacuje dve ipv6 adrese koje se razlikuju. Pre sam na ipv4 otvarao portove bez problema, ovo sad je malo konfuzno.Nije otvorio portove, ima firewall...
Lokalni krs tako da je nebitno!!!Na kojoj poziciji, frekvenciji?
U ponudi bi trebalo da ti pise, a ugovor je koliko znam isti za sve promocije.Da li moze neko ko je dobio 12m za 1 rsd da baci pogled na svoj primerak ugovora i da vidi ima li to negde naznaceno?
Jedino sto sad kod sebe nasao jeste pod Akcijski paket: Super par CS.
Naime, danas sam dobio racun iako nije proslo 12m otkako sam potpisao(nego tek 6m), pa da vidim sta mi je ciniti.
To je bivša zaječarska TVF.
Zavisi od servisa. Ako imas nesto cemu zelis da pristupis spolja, moras sve jedno da otvorisKoliko je bezbedno iskljuciti firewall na ipv6?
Sličan slučaj je i kod mene. Nije akcija 12m za dinar, nego 12m po staroj ceni (manjoj od supernovinih paketa) a onda narednih 12m po standardnoj ceni paketa.Da li moze neko ko je dobio 12m za 1 rsd da baci pogled na svoj primerak ugovora i da vidi ima li to negde naznaceno?
Jedino sto sad kod sebe nasao jeste pod Akcijski paket: Super par CS.
Naime, danas sam dobio racun iako nije proslo 12m otkako sam potpisao(nego tek 6m), pa da vidim sta mi je ciniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari