meni je ovo skroz logicno zapravo, jer priroda foruma je da ljudi traze eventualnu pomoc oko nekog problema, bas mi je tesko da zamislim da neko dodje iznebuha da kaze - "e, momci samo da vam javim sve mi radi ok"Ne znam sta je vama ljudi sve vam smeta, samo trcite da pljujete. Evo bas ta Supernova za 2 dana resili problem kod mog buraza tj 2x za 2 dana dolazili a nisu morali sve u rekordnom roku u SM. Jeste da ima lil ADSL i paket od 10mbs jer ne moze vise ali za podrsku nema nikakve zamerke naprotiv, sad ceka optiku, u aprilu mu rekli da ce da im dodju u to mesto kod SM. Imam nekad osecaj da ljudi dodju ovde da pisu samo da bi kritikovali i pljuvali i bez ikakvog razloga jer eto misle da je to u trendu. Ne samo ovu Supernovu vec i Iris, SBB
Nece ni meni moja banka nista mejlom da salje, takva politika i ja to razumem.
Taj kanal na move boksu kod mene ne radiNovi kanal nova tv od jutros
Uglavnom, posle jos jedne eskalacije mail-om dobio sam odgovor i izvinjenje.Da li moze neko ko je dobio 12m za 1 rsd da baci pogled na svoj primerak ugovora i da vidi ima li to negde naznaceno?
Jedino sto sad kod sebe nasao jeste pod Akcijski paket: Super par CS.
Naime, danas sam dobio racun iako nije proslo 12m otkako sam potpisao(nego tek 6m), pa da vidim sta mi je ciniti.
Meni , barem 4-5 puta danas...Jel nekome danas koce kanali na move? U toku gledanja uzivo samo zamrzne i moras prebaciti naredni kanal da bi se otkocilo. Jel to oni opet nesto cackaju?
Meni , barem 4-5 puta danas...
I meni više puta danas.Jel nekome danas koce kanali na move? U toku gledanja uzivo samo zamrzne i moras prebaciti naredni kanal da bi se otkocilo. Jel to oni opet nesto cackaju?
Meni na svakih 5-10 min.Jel nekome danas koce kanali na move? U toku gledanja uzivo samo zamrzne i moras prebaciti naredni kanal da bi se otkocilo. Jel to oni opet nesto cackaju?
Na sat vremena otprilikeJel nekome danas koce kanali na move? U toku gledanja uzivo samo zamrzne i moras prebaciti naredni kanal da bi se otkocilo. Jel to oni opet nesto cackaju?
Evo i meni tako vec par sati smrzne se slika pa moram prebaciti na drugi kanal onda proradi i sve opet u krugJel nekome danas koce kanali na move? U toku gledanja uzivo samo zamrzne i moras prebaciti naredni kanal da bi se otkocilo. Jel to oni opet nesto cackaju?
Pokusavam da resim ovo, ali ko da pisem sa nekim BOT-om. Preko Call Centra nema sanse da ih dobijem, pa sam pokusao dopisivanjem preko FB mts stranice. Znaci od kako su zatvorili sve poslovnice, svaki kontakt sa njima je postao nemoguc...Imam 2 pitanja
1. Pre godinu dana sam potpisao novi ugovor gde sam promotivno dobio 12 meseci HBO paket besplatno. Da li treba "manuelno' da gasim HBO paket ili ce se sam isljuciti? Proslo je vise od 12 meseci a HBO kanali i dalje rade.
2. Koristim Super Par paket 80/8 za 2700 din. Vi koji ste koristili isti paket kao ja da li ste uspeli da obnovite ugovor sa istim paketom ili su vas primorali da predjete na onaj skuplji od 2999 din?
Edit:
3. Vidim da se spominje ipv6 adresa. O cemu se radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari