Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
A šta je to jezivo urađeno ☕Da da, to je jezivo koliko je lose odradjeno. Nista onda od drugog boksa, ne treba mi.![]()
A šta je to jezivo urađeno ☕Da da, to je jezivo koliko je lose odradjeno. Nista onda od drugog boksa, ne treba mi.![]()
Ako ti je drugi tv Samsung ili LG instaliraj Supernova aplikaciju rešio si sobu.Meni njihov radnik rekao da ako hocu ove druge idem u poslovnicu i uzmem. A i kakva je to logika da razvlacim koaks po kuci, kao da je 2000a godina. Onda bolje da kupim neki box i preko wifi-a gledam k'o covek. Hvala svakako.![]()
Kako sta? Taj sekundarni uredjaj, kad vec brendiraju i zakljucavaju kineske fuš tvbox uredjaje nisu mogli nabaviti sa wifiem, i odraditi svoj firmver da na boxu radi samo ta aplikacija i cao. Nego sta? Kad imas dnevnu i 2 spavace, ti razvlacis 30 metara koaksa kroz celu kucu + 2 splitera. Kao kablovski operateri sto su resavali pre 25 godina.A šta je to jezivo urađeno ☕
Svaki dan se kablovi razvlače pa je problem. Move boks radi ma wifi ali ti svakako treba antenski kabl.Kako sta? Taj sekundarni uredjaj, kad vec brendiraju i zakljucavaju kineske fuš tvbox uredjaje nisu mogli nabaviti sa wifiem, i odraditi svoj firmver da na boxu radi samo ta aplikacija i cao. Nego sta? Kad imas dnevnu i 2 spavace, ti razvlacis 30 metara koaksa kroz celu kucu + 2 splitera. Kao kablovski operateri sto su resavali pre 25 godina.
Nema šta niko da se kladi dal bih ja kukao ili ne. Moje pitanje je bilo vrlo jednostavno. Kao i obrazloženje zašto je jezivo. Da je jezivo, jezivo je. Jasno je da je lako razvlačiti kablove, ili kupiti box, ali raditi nešto na lakši način samo zato što se ne ume bolje, nije izgovor, nego neznanje.Mislim da SBB i MTS samo cekaju pojedine sa foruma da im kazu kako da rade.. zamisli oce lik WiFi jer mu mrzi da se petlja sa kablovima, jesi li se mozda zapitao kako bi to radilo? Smem da se kladim da bi posle kukao kako mu utakmica kasni 1 minut u odnosu na drugi tv u kuci. Jeste, samo vas cekaju da im pricate svoje zelje.
Lepo ti receno, instaliraj aplikaciju na tv ili kupi android boxbi resio si problem, samo posle nemoj da kukas kako ti kasni utakmica ili ti zakucava kad nakacis 4 uredjaja na WiFi pa dete, zena ili baba cackaju YT a ti gledas utaimicu.
Netačno. Tvoj provajder koristi DVB-C za distribuciju live TV sadržaja. Eto tehničke prepreke i zašto coax kabl.Ne postoji nijedna tehnička prepreka da se koristi wifi umesto coaxa
Ok, a zašto ne, mogućnost gledanja video kluba preko wifia?Netačno. Tvoj provajder koristi DVB-C za distribuciju live TV sadržaja. Eto tehničke prepreke i zašto coax kabl.
Za extra degradaciju već degradiranog kvaliteta?i preko wi-fi preslikaj ekran na tvoj smart tv
pa ***. čovek hoće bez kabla.....koga briga za kvalitet....Za extra degradaciju već degradiranog kvaliteta?![]()
![]()
Druze, dobronameran savet, sve to sto ti hoces, box od njih da povezes sa wifi resavas tako sto kupis neki drugi box, mi stick, firestick i povezes na taj famozni wi fi, i sve sto tada dobijes, dobio bi i sa telekomovim wifi. Uzgred to se doplaćuje a opremu vracas i onda ti bolje da kupis nesto sto imas zauvek. A kad tako povezes videces zasto to ovde objasnjavamo da to NE VALJANema šta niko da se kladi dal bih ja kukao ili ne. Moje pitanje je bilo vrlo jednostavno. Kao i obrazloženje zašto je jezivo. Da je jezivo, jezivo je. Jasno je da je lako razvlačiti kablove, ili kupiti box, ali raditi nešto na lakši način samo zato što se ne ume bolje, nije izgovor, nego neznanje.
Ne postoji nijedna tehnička prepreka da se koristi wifi umesto coaxa ako ljudi koriste ispravne rutere i ako njihov signal bude onakav kakav i treba da bude, pritom, nisam neko ko ne zna o čemu priča. Neprihvatljivo je da jedan move uređaj ima 4 kabla od po minimum metar da bi funkcionisao kako treba, al ajde sad, svakako će prikriveni Supernova obožavaci to osporiti.
Naravno, obzirom da je 99% komentara kako nešto ne radi, glupo je i što polešimo dal bi Supernova bila u stanju da uradi nešto što nije na nivou tehničkog znanja iz 2000e godine.
Loguje se sa Mojmts a ne Supernova podacima.Pa sta imate vi? Imas neke podatke valja. Ajde pitacu sutra brata sta je radio.
Ja sam se ulogovao sa moj mts podacima i nude start paket 3 meseca za 1 din posle 1099 din. A max paket za 1299 din. Naravno samo televizija je u pitanju. I ovo je ponuda samo za mobilne uređaje.Pa sta imate vi? Imas neke podatke valja. Ajde pitacu sutra brata sta je radio.
Ukucam jbmg i pise da ne postoji usloga za isti...Ne postoji Supernova ali postoji Iris Smart koji korisnici Supernove mogu koristiti sa svojim podacima za moj.mts portal
kod mene u selu svi gledaju "te" lokalne kanale... ja sam se smejao, ali to izgleda da ti lokalci prodaju usluguMa to bre, daj još lokalaca, ko je rekao da je mnogo lokalaca. Niko, nikad. Jedva čekam kad ubace TV Pečenjevce pa da se sa čestitke, želje i pozdravi od 20h pozdravljamo međusobno.
Pozdravljam sve korisnike kabelske Suprenove uz pesmu Lepe Brene, Mile voli SD disko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari