Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Sve isto kao i kod tebe...takođe.
DJ mozda pitam bzvz, a da li si fizicki restartovao modem, iskljuci na power dugme ili izvuci strujni adapter !?Sta ti pise kad odradis test ovde:
Meni pise:![]()
Test your IPv6.
This will test your browser and connection for IPv6 readiness, as well as show you your current IPv4 and IPv6 address.test-ipv6.com
No IPv6 address detected
Your DNS server (possibly run by your ISP) appears to have IPv6 Internet access.
Ovde mi nije prolazilo:
a sad pise:
You don’t have IPv6, but you shouldn’t have problems on websites that add IPv6 support.
Trebaće malo vremena da se navikne na nove stvari i terminologiju.Nemam, direktno na Technicolor idem preko Wifi. Sad cu da probam na LAN racunar da li prolazi test.
Ovako mi je u modemu sad:
Pogledajte prilog 333551
Ni meni nije bitan, ne znam ni šta tačno predstavlja da budem iskren.Ja sam dva puta i nista se nije desilo 😁😁😁Mislim meni nije ni bitan toliko taj ipv6, nego cisto da pomognem komsiji...
Pa da radi jos uvek i imas retku muziku tamo da nadjes pa i ja delim sve svoje ali od kako su zatvoreni portovi mnogo teze ide u oba smera, skida on ali brze radi kada je javna IP bez NAT-a.@djalf Heh, ladno postoje ljudi koji još uvek koriste Soulseek![]()
Dok imas na pocetku ipv6 fe80 nece proci... Nisu ti jos pustili ipv6Pa da radi jos uvek i imas retku muziku tamo da nadjes pa i ja delim sve svoje ali od kako su zatvoreni portovi mnogo teze ide u oba smera, skida on ali brze radi kada je javna IP bez NAT-a.
Ali ovo za kamere na primer bih voleo da radi kad odem na odmor da mogu da pratim koliko toliko ili moj brat koji je tu blizu da ne mora stalno da obilazi.
Sad pogledao, dobio je IPv6 DNS ali i dalje ne prolazi test, Duration i dalje na nuli.
Kako misliš da ti radi nešto, ako si isklučio IPv4, odakle ti ta ideja?Jesu, nego na Win treba da se iskljuci IPv4 protokol i DHCP je dodelio IPv6 adresu i prolazi testove za IPv6 sad.
Ali mi ne radi nista sto trazi IPv4 pa ni Soulseek. E sad kako da rade oba pitanje je sad.
Edit opet, ukljucio IPv4 opet i sad radi sve i prolazi IPv6 test. Kako je kod vas?
Potvrđujem.Neko mi reče da je preko CI modula bolji kvalitet pa je l ima ko da potvrdi?
uzmi i Move i STB i CI....imaš pravo sva tri uređaja da uzmeš jer te to sleduje, pa ti sam vidi gde je najbolji kvalitet slike, jer ovde nećeš dobiti pravi odgovor-neko će reći move, neko stb neko ciMove, STB ili CI?
Move sam uzeo zbog vracanja unazad ali je kvalitet HD, pa i SD, baš loš. Prethodno sam imao mts tv i razlika u kvalitetu je uočljiva. Neko mi reče da je preko CI modula bolji kvalitet pa je l ima ko da potvrdi?
Ako ne zelis da pomognes, nemoj da smaras. Prvi put se susrecemo sa ovim i otkud ja znam kako to treba da radi? Nego lakse da napises bilo sta nego da pomognes.Kako misliš da ti radi nešto, ako si isklučio IPv4, odakle ti ta ideja?
Ja sam samo pitao zbog čega si isključio IPv4, mene je zanimalo. Izvini ako sam te smorio ovim pitanjem, Nastavi da držiš IPv4 isklučenim i čekaj da tvoj Soulseek implementira IPv6...Ako ne zelis da pomognes, nemoj da smaras. Prvi put se susrecemo sa ovim i otkud ja znam kako to treba da radi? Nego lakse da napises bilo sta nego da pomognes.
Radi sad sve, IPv4 i 6 su tu ali nikakve razlike u radu nemam, Soulseek i dalje prijavljuje zatvorene portove a video nadzor tesko mogu da podesim tek tako otvaranjem portova.
Ides na podesavanja i rezolucija.Kako da proverim, može i na DM
Zato sto racunar nije hteo da uzme sva podesavanja za IPv6 vec samo IP adresu a ne i DNS iako je modem imao sva podesavanja. Kada sam iskljucio IPv4 onda je dobio sva podesavanja za IPv6 i radio je test. Desio se neki bag sa wifi karticom, ne znam.Ja sam samo pitao zbog čega si isključio IPv4, mene je zanimalo. Izvini ako sam te smorio ovim pitanjem, Nastavi da držiš IPv4 isklučenim i čekaj da tvoj Soulseek implementira IPv6...
mislim da soulseek ne podrzava ipv6. Moras da iskljucis ipv6 firewall na ruterima ili da forwardujes.Ako ne zelis da pomognes, nemoj da smaras. Prvi put se susrecemo sa ovim i otkud ja znam kako to treba da radi? Nego lakse da napises bilo sta nego da pomognes.
Radi sad sve, IPv4 i 6 su tu ali nikakve razlike u radu nemam, Soulseek i dalje prijavljuje zatvorene portove a video nadzor tesko mogu da podesim tek tako otvaranjem portova.
Imam sva tri i na CI modulu je najbolja slika.Move, STB ili CI?
Move sam uzeo zbog vracanja unazad ali je kvalitet HD, pa i SD, baš loš. Prethodno sam imao mts tv i razlika u kvalitetu je uočljiva. Neko mi reče da je preko CI modula bolji kvalitet pa je l ima ko da potvrdi?
Dosta ti zavisi na kom TV ,mislim kvalitet TV-aMove, STB ili CI?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari