Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema potrebe da budžiš bilo šta da bi gledao tv na računaru. Imaš u browseru sve što bi imao i na boksu, i premotavanje i video klub.
Doduše sajt nije baš najlepši i najlogičnije organizovan, ali može da posluži da se pogleda ponešto. Bilo bi lepo kad bi se setili i da unaprede interfejs na web platformi i naprave ga da liči na novi interfejs na boksu i da ima iste opcije, pa da možeš nešto da počneš da gledaš na računaru, a da kasnije na tvu nastaviš gde si stao, ali male su šanse za to.

Bitno mi je bilo da može ponekad da se pogleda nešto kad nastane gužva pred TV-om. Hvala još jednom.

zeza li nekog tv trenutno da nema niti jednog kanala....?

Ne, ali recimo "EPIC Drama" ima zescu pixelizaciju veceras !!!

Signal na MAX, 100% !!! a slika djubre !
20211202_012816.jpg20211202_012718.jpg

Poslednja izmena:
*** krece prema nula stepena jos sneg kad padne ijaooo navikni se :ROFLMAO:

Ma nema veze sa satelitom, vedro je skroz !!! radarska slika od 01:30h ! :)
ewrwr.png

edit

pazi sad, krenula je druga serija "Agatha Christie's Mrs Marple" i slika odlicna, nema pixelizacije uopste ?!!!??

Poslednja izmena:
dakle kome i sta da pisem ? hvala unapred 🍻

Prilozi

• dfssdfsdfsdfsd.jpg
    dfssdfsdfsdfsd.jpg
    87.3 KB · Pregleda: 83
dakle kome i sta da pisem ? hvala unapred 🍻
Sastaviš im email, sa sve skrinšotom. Zoveš posle par dana i tražiš umanjenje računa ako ne reše. Ja ću morati da izmenim ugovor i otkažem usluge interneta, jer je upload uveče 0.01mb ili ga nema. To nisu rešili ima mesec dana, i nezvanično ne mogu da raše.

Ovako je kod mene trenutno. Seehai kineski razdelnik (trebao bih naći kvalitetniji) na MOVE s jedne strane i Technicolor s druge.

Prilozi

• Modem.jpg
    Modem.jpg
    98.1 KB · Pregleda: 69
  • Nettest.jpg
    Nettest.jpg
    38.4 KB · Pregleda: 50
  • Speedtest.jpg
    Speedtest.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 51
100/10 stabilno

smederevo

@sonetpro_kg nemam problem sa pixelizacijom, uvek je dobra slika! to se samo sinoc deslio, ne znam zasto ?
signal je uvek ovakav, na ostalim kanalima i nikad nemam problem kao sto je bio sinoc na epicu?! tacnije, samo ta serija je bila problematicna kako su pustili sledece, bilo je normalno, da l' se pogodilo sa nekim njihovim smetnjama, ne znam?!

Poslednja izmena:
nije problem u signalu kod tebe, jer je kvalitet 100%.

Sinoc na svi kanalima pixelizacija u 2 navrata... od 00h do 00:20h i od 01h:1:10h...Do sada nije bilo ovakvih ispada...Nije u pitanju prejaki signal jer na jednom tv imam 92% a na drugom 55%.

Evo i danas vidim ima pixelizacije manje vise na svim kanalima...Znaci od nocas je krenuo sunovrat...Zanimljivo da je nocas samo na supernovinim kanalima bilo a na postanet nije...Sada ima i na SN i na PNET.

Sinoć se u KG u periodu od ponoći do otprilike 1 dešavalo da se slika na move boksu zamrzavala na par sekundi na svakih pola minuta. Ton je radio ok u pozadini.

Od 16h ne rade ni televizija ni internet. Lakše je dobiti sedmicu na LOTO-u nego operatera....

Kod mene upravo proradilo,prijavljujte na Twiteru tamo odgovaraju u najkraće vreme.Meni su rekli da je došlo do prekida signala i da su ekipe na terenu...

Ekipo,

Da li je neko iz blokova dobio drugi update - novi interface za move box?

Ja još nisam, u pitanju je 62.blok

Hvala

Na Nbgd preko puta Arene pored autoputa ne radi kartica ni box kod prijatelja celo popodne...a ni veče....samo vrti ko lud Please Wait...cura sa call centra kaže...sistemska greška!!!!!! Još nekom ili neka glupost....

pohvala za novi inerfejs, jedino bi estetski mogli da ubace i logo-e za sve tv kanale...

listam temu, i nisam uspeo da nadjem resenje za javnu IP adresu. Jeste li svi u CG NAT-u ili ima neko ko je jos uvek samac? :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno