mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Ja još nisam primetio razliku.Verovatbo ide sporoJe li stiglo kome? Da li i dalje radi adb logovanje na box posle ažuriranja?
Ja još nisam primetio razliku.Verovatbo ide sporoJe li stiglo kome? Da li i dalje radi adb logovanje na box posle ažuriranja?
Ovo je slično kao eon.kod mene je stiglo ažuriranje na ott supernova boxu (nije move) još juče......ima ogromne razlike naročito u video klubu......mislim da je samo info bar ostao isti, sve ostalo je promenjeno:
Pogledajte prilog 320398 Pogledajte prilog 320399 Pogledajte prilog 320400 Pogledajte prilog 320401 Pogledajte prilog 320402 Pogledajte prilog 320403
Ovo, a za napredne funkcije (vracanje unazad itd...) onda treba LAN. Mislim da moze i WiFi, ali nisam siguran.kroz koaksijalni kabl
Ја Move не могу да прикачим на Wi-Fi, ради само преко LAN конекције.Može i Wi-Fi
Moze li da se pristupi podešavanju slike?kod mene je stiglo ažuriranje na ott supernova boxu (nije move) još juče......ima ogromne razlike naročito u video klubu......mislim da je samo info bar ostao isti, sve ostalo je promenjeno:
Pogledajte prilog 320398 Pogledajte prilog 320399 Pogledajte prilog 320400 Pogledajte prilog 320401 Pogledajte prilog 320402 Pogledajte prilog 320403
Da ti iskreno kažem više mi se sviđa nego ovaj sadašnjikod mene je stiglo ažuriranje na ott supernova boxu (nije move) još juče......ima ogromne razlike naročito u video klubu......mislim da je samo info bar ostao isti, sve ostalo je promenjeno:
Ja imam isti taj i svi izlazi rade.Pozdrav.
Imam Technicolor TC 7200 ruter.
Od ukupno 4 izlaza, internet mi radi samo na prva 2, a na druga 2 ne.
Da li postoji neka mogucnost da se otkljucaju i koriste za internet?
Probao sam googlati Port forwarding TC7200, ali nisam nasao nista konkretno.
Ako moze neka pomoc ili kratko uputstvo, gde sta kliknuti da bi se to otkljucalo.
Znam da se u podesavanja rutera ulazi preko 192.168.0.1 i user/pass je admin admin, a za dalje ne znam.
Hvala.
Kako su doneli tako priključeno i radi sve.Da li si nesto namestao ili ti je tako fabricki ?
Imam slican/isti problem kao i ti (isti paket 1gbps optika). Od recimo 20h pa do 23h net radi katastrofa. Ping ide do 200ms a download 100-200mbps, preko dana LETI.. bukvalno ping 1ms i download 970mbps up 110mbps... Danas u par navrata sam testirao. Sad ocu da proverim i vec je krenulo da se sjebava.. kao da imaju neko zagusenje nocu (puno usera). Cekam tamo 21-22h da testiram posto tad jedva radi.Evo sta su meni poslali na mail.
Poštovani,
Nakon provere od strane tehničke službe, ustanovljene su smetnje koje su nešto većeg obima i nisu vezane za ugrađenu opremu na Vašoj adresi
Kolege su upoznate i rade na otklanjanju navedenih smetnji na mreži.
Izvinjavamo se na nelagodnosti i molimo Vas za stpljenje.
Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav
Na ott supernova boxu ne postoji (nikad nije ni bila) opcija za podešavanje slike na novom interfejsu ako misliš na kontrast, osvetljenje boja, oštrina.Moze li da se pristupi podešavanju slike?
Isto i na move boxu, to da se podešava svetlina, kontrast itd . nisam još pronašao, samo rezolucija može.Na ott supernova boxu ne postoji (nikad nije ni bila) opcija za podešavanje slike na novom interfejsu ako misliš na kontrast, osvetljenje boja, oštrina.
Može samo da se podesi rezolucija i pozicija slike
Napominjem da je to za ott supernova box........Ne znam kako je na move boxu
Pa ljudi zovite, žalite se, zato ste i uzeli optički net, da bi imali brzinu, a ne ovo. Moja na kablu je stabilna i nema zezanja doduše 120.
Da ti iskreno kažem više mi se sviđa nego ovaj sadašnji
Stvarno lepo izgleda.
Od toga ne patim poređam u omiljene 10 do 15 kanala koje pratim i ćao.lepo izgleda, ali je glupo što i dalje ne dozvoljavaju da se sortira redosled kanala kako korisliku odgovara.....po meni to je najveća mana ott supernova boxa i move boxa
Postoje ta podešavanja na Move boxu u Droid settings - Picture - Picture mode gde su predefinisani preseti i dodatno custom settings da podešavaš po volji. Problem je što im ne možeš pristupiti ako ne pobegneš iz njihovog launchera.Isto i na move boxu, to da se podešava svetlina, kontrast itd . nisam još pronašao, samo rezolucija može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari