j.babic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 240
Mobila apk je jako lose odradjena...Ne. Mada moze da se skine mobilna verzija sa Aptoida, ali radi uz pomoc misa...
Mobila apk je jako lose odradjena...Ne. Mada moze da se skine mobilna verzija sa Aptoida, ali radi uz pomoc misa...
Komsija mi treba da mi kaze jel jos nekoga u Borci ovako drnda net, posto ni posle 5 prijava nisu poslali nekoga da sredi...Sta ce ti komsija, prijavi problem.
Nije losa, nego katastrofalna, ali posluzi za prvu pomoc... Stvarno mi nije jasno da ne mogu da odrade SmartTv app godinu dana...Mobila apk je jako lose odradjena...
Pa imaju je na move boxu, kapiram da od mobilne gore ne mozeNe znaju oni ništa da odrade, a ne znaju ni kome da plate da im odradi tu aplikaciju.
Pa na sajtu tih Korejaca reklamiraju isti takav box sa takvim launčerom i imaš izbor, da li želiš taj launčer, ili regularan Android Tv.Pa zar nisu radili neki Bosanci ili sam to pomesao sa IrisTv
Ja o TV aplikaciji i njima pisao, bolje na zidu sobe da sam napisao veća vajdica.Nije losa, nego katastrofalna, ali posluzi za prvu pomoc... Stvarno mi nije jasno da ne mogu da odrade SmartTv app godinu dana...
Tako je i ja sam to video...Pa na sajtu tih Korejaca reklamiraju isti takav box sa takvim launčerom i imaš izbor, da li želiš taj launčer, ili regularan Android Tv.
Jedna kablovska kompanija u Bugarskoj koristi iste te boxove sa Android TV interfejsom.
Naravno, ovi naši slepci su uzeli custom launčer, da korisnik ne može da radi ništa sa boxom.
Evo na ovom linku, piše lepo da box ima sertifikat i za Android TV i da firma koja kupuje od njih bira koji UI će biti na boxu.
![]()
Android TV / AOSP Hybrid
A highly flexible UHD/4K, Android TV/AOSP based hybrid STB with multi format DVB front-end (DVB-C/S2/T2) & IP/OTT and supporting various CA and DRMs.www.beaconinc.net
Nije isti model ovaj ima za memorijsku, naš nema... Mogu da se vade nije isti model... 😭😭😭 Plačem....Pa na sajtu tih Korejaca reklamiraju isti takav box sa takvim launčerom i imaš izbor, da li želiš taj launčer, ili regularan Android Tv.
Jedna kablovska kompanija u Bugarskoj koristi iste te boxove sa Android TV interfejsom.
Naravno, ovi naši slepci su uzeli custom launčer, da korisnik ne može da radi ništa sa boxom.
Evo na ovom linku, piše lepo da box ima sertifikat i za Android TV i da firma koja kupuje od njih bira koji UI će biti na boxu.
![]()
Android TV / AOSP Hybrid
A highly flexible UHD/4K, Android TV/AOSP based hybrid STB with multi format DVB front-end (DVB-C/S2/T2) & IP/OTT and supporting various CA and DRMs.www.beaconinc.net
Može se pobeći iz tog launchera bez većih problema.Naravno, ovi naši slepci su uzeli custom launčer, da korisnik ne može da radi ništa sa boxom.
Može se pobeći iz tog launchera bez većih problema.
Je li stiglo kome? Da li i dalje radi adb logovanje na box posle ažuriranja?Novi interfejs Move TV:
![]()
Novi, poboljšani interfejs Supernova Move TV-a
Move TV nam donosi poboljšane funkcionalnosti i jednostavnije korišćenje!mojasupernova.mts.rs
Smrzli se kablovi, negde ovlažili itd. 🍺🍺🍺🍺
Čitao sam prvo dobijaju korisnici koji imaju stare uređaje pa tek ostali koji imaju move. Ja imam move i ništa nema. Sve staro.Je li stiglo kome? Da li i dalje radi adb logovanje na box posle ažuriranja?
Pojma nemam, kod mene radi i povezuje se na wifi.Zbog čega Movebox odbija da se poveže na bilo koju wifi mrežu?
Preopterećenje na delu mreže, ako ti se samo vikendom dešava.@Muki.Beograd jok to mi se samo vikendom desava...
Naravno da treba da ih zoveš kad već plaćaš tu brzinu, a imaš malo jaču brzinu nego ja na kablu.
Zvao sam i resice. Za sad se samo od sebe polako popravlja 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari