Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znaju oni ništa da odrade, a ne znaju ni kome da plate da im odradi tu aplikaciju.

Pa to na Move boxu nije radila nijedna naša firma, nego ti Korejci od kojih kupuju boksove. A pošto je to u principu launčer, ne mogu tek tako da ga prepakuju u klasičnu apk za Android TV.
A verovatno nemaju ni prava da postave to na Google Play Store. Treba platiti ljudima za prava.

Pa zar nisu radili neki Bosanci ili sam to pomesao sa IrisTv
Pa na sajtu tih Korejaca reklamiraju isti takav box sa takvim launčerom i imaš izbor, da li želiš taj launčer, ili regularan Android Tv.

Jedna kablovska kompanija u Bugarskoj koristi iste te boxove sa Android TV interfejsom.

Naravno, ovi naši slepci su uzeli custom launčer, da korisnik ne može da radi ništa sa boxom.

Evo na ovom linku, piše lepo da box ima sertifikat i za Android TV i da firma koja kupuje od njih bira koji UI će biti na boxu.

Ustvari, piše dole da Morescreens radi sa ovim Korejcima. Ipak su ti likovi iz Mostara radili taj launčer.

Poslednja izmena:
Nije losa, nego katastrofalna, ali posluzi za prvu pomoc... Stvarno mi nije jasno da ne mogu da odrade SmartTv app godinu dana...
Ja o TV aplikaciji i njima pisao, bolje na zidu sobe da sam napisao veća vajdica.
Pa na sajtu tih Korejaca reklamiraju isti takav box sa takvim launčerom i imaš izbor, da li želiš taj launčer, ili regularan Android Tv.

Jedna kablovska kompanija u Bugarskoj koristi iste te boxove sa Android TV interfejsom.

Naravno, ovi naši slepci su uzeli custom launčer, da korisnik ne može da radi ništa sa boxom.

Evo na ovom linku, piše lepo da box ima sertifikat i za Android TV i da firma koja kupuje od njih bira koji UI će biti na boxu.

Tako je i ja sam to video...

Nije isti model ovaj ima za memorijsku, naš nema... Mogu da se vade nije isti model... 😭😭😭 Plačem....

Ma ja mislim da oni nemaju nikakvu kontrolu nad tim kakva će biti aplikacija. Platili su verovatno najosnovniji paket tim Korejcima i ovim Bosancima i šta im oni daju, to ćemo da koristimo. Sertifikati za Android TV i aplikacija na Android TV storu verovatno podiže cenu paketa i nećemo mi to nikad videti.

Veceras katastrofa radi net na optici a paket je 1000/100

Zbog čega Movebox odbija da se poveže na bilo koju wifi mrežu?

Nznm moram ih zvati sutra jer je ovo katastrofa
Jel moze nekako da se pristupi ruteru i vidi signal?
ZTE F680 je u pitanju...

Upravo sam na cekanju jer sam na sajtu video da su dostupni 00-24 :oops:

Sta sutra odma zovi rade non stop

Zvao sam i resice. Za sad se samo od sebe polako popravlja 😁

Istice mi iptv za nekih mesec dana pa cu prelaziti na Supernovu posto za optiku i SBB nemam uslove u zgradi.
Mislio sam da uzmem onaj srednji paket (Super sve plus move) cena je "1850 rsd mesecno do 10 meseci" uz ugovor na 2 godine. To su menjali nesto jer je, koliko se secam, islo prvih 6 meseci besplatno.
Da li treba da trazim neki ruter ili neki bolji uredjaj, na necemu da insistiram, kad ih budem pozvao? Da ne uvale nesto sto ne valja 🙂

Zatražio sam preko onog linka aktivaciju hbo go i apollon. Dobio sam link za aktivaciju hbo go, a za apollon nisam dobio još ništa. Da li se dobije za apollon nešto ili se on gleda samo preko movie boxa

NS Salajka evo i sad mi losnet. To samo u vecernjim satima def ne valja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno