Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne bi bilo loše i kad bi uradili redizajn aplikacije za telefone. Ovo sad je odvratno i poluupotrebljivo sa ovim interfejsom.

Interfejs je odvratan i neintuitivan i jedva upotrebljiv. Bez search opcije treba pola sata da skroluješ da nađeš kanal koji ti treba. Ko gleda RTS1 i ostale kanale iz prvih 10 na listi, njemu je aplikacija verovatno super, ko hoće da pogleda neki naučno obrazovni kanal, njemu nije, jer mora da iskroluje 200 kanala dok dođe do onog šta mu treba. A mogli su jednostavno da grupišu kanale, kao na OTT uređaju i web aplikaciji. I landscape mod ne bi bio na odmet. Na tabletu je aplikacija jedva upotrebljiva.

Interfejs je odvratan i neintuitivan i jedva upotrebljiv. Bez search opcije treba pola sata da skroluješ da nađeš kanal koji ti treba. Ko gleda RTS1 i ostale kanale iz prvih 10 na listi, njemu je aplikacija verovatno super, ko hoće da pogleda neki naučno obrazovni kanal, njemu nije, jer mora da iskroluje 200 kanala dok dođe do onog šta mu treba. A mogli su jednostavno da grupišu kanale, kao na OTT uređaju i web aplikaciji. I landscape mod ne bi bio na odmet. Na tabletu je aplikacija jedva upotrebljiva.
Pa imaš opciju omiljeni kanali namestiš omiljene koje gledaš i ostali te ne zanimaju, ne verujem da gledaš baš svih 200 kanala... Opciju pretrage imaš ali samo za kanale koji te zanimaju. Nije namenjena da tražiš recimo neki film ili emisiju.

Prilozi

• Screenshot_20211006-172047_Supernova.jpg
    Screenshot_20211006-172047_Supernova.jpg
    431 KB · Pregleda: 86
Ima, prvi mesec 50% 😂😂😂😂 Cirkus sa njima....
Bas cirkus! Zvali me danas i ponudili ovu promociju za lojalnost. U momentu sam bezbroj puta u glavi premotavao njene reci, rekoh mozda nisam dobro cuo. A tek kad je pocela da me ubedjuje kako je Move savrsenstvo od uredjaja i da oni nemaju informaciju da baguje, koci i ostalo, videh da nema svrhe.
Epilog: ona sva nervozna jer nije uspela da me ubedi da produzim ugovor, zavrsava razgovor u drcnom tonu kako gresim.

Kad svi želite popuste 12+ meseci po 1 din. Nemojte posle da se pitate što mreža negde ne radi. Mora se infrastruktura i održavati. Sve to košta.

Pa imaš opciju omiljeni kanali namestiš omiljene koje gledaš i ostali te ne zanimaju, ne verujem da gledaš baš svih 200 kanala... Opciju pretrage imaš ali samo za kanale koji te zanimaju. Nije namenjena da tražiš recimo neki film ili emisiju.
A što ti ne veruješ da ja gledam svih 260 kanala? Jel to zabranjeno? A ako i ne gledam svih 260, gledam sigurno četrdesetak, Arene, Eurosport, HBO, Cinemax, Cinestar, obrazovni kanali... I šta sad, ubacim 50 kanala u listu omiljenih pa opet skrolujem ko budala, zato što oni ne znaju da naprave filtraciju kanala po sadržaju?

A što ti ne veruješ da ja gledam svih 260 kanala? Jel to zabranjeno? A ako i ne gledam svih 260, gledam sigurno četrdesetak, Arene, Eurosport, HBO, Cinemax, Cinestar, obrazovni kanali... I šta sad, ubacim 50 kanala u listu omiljenih pa opet skrolujem ko budala, zato što oni ne znaju da naprave filtraciju kanala po sadržaju?
Ne u opciji gore kucas naziv kanala, a to da gledaš svih 260 čisto foliranje. Da bi ocrnio operatera.

@qryak samo je otključana opcija podešavanje sistema-pokreni podešavanje koja je do ažuriranja sistema bila nedostupna-zaključana, ako na ovo misliš:

20211006_171722.jpg ovo nije bilo: 20211006_171741.jpg
inače interfejs uopšte nije promenjen

što se tiče aplikacije na mobilnom telefonu potpuno se slažem sa tobom da je užasna i da bi trebalo da se promeni i zbog toga ja koristim stariju tj. prvu verziju aplikacije koja je mnogo bolja i lakša za upotrebu-barem meni i ima search opciju ne moram da skrolujem sve kanale

Screenshot_20211006-172045.jpg

Da li ima neko na supernovi jedno slobodno mesto za Android aplikaciju na prodaju? Bilo bi dobro i da ima HBO.

@qryak samo je otključana opcija podešavanje sistema-pokreni podešavanje koja je do ažuriranja sistema bila nedostupna-zaključana, ako na ovo misliš:

Pogledajte prilog 319703 ovo nije bilo: Pogledajte prilog 319704

što se tiče aplikacije na mobilnom telefonu potpuno se slažem sa tobom da je užasna i da bi trebalo da se promeni i zbog toga ja koristim stariju tj. prvu verziju aplikacije koja je mnogo bolja i lakša za upotrebu-barem meni

Pogledajte prilog 319705
Naravno da treba ažurirati, a ne ne radi ne funkcioniše itd... Treba, a i to je telefon, samo da pripomogne da se nešto odgleda, a ne da se pravi odma dramaturgija.

Da li je neko zainteresovan za razmenu, jedna konekcija za HBO GO za jednu konekciju na Supernova OTT (za računar)?
Nisam siguran da li sam lepo formulisao pitanje, ali ja imam HBO GO, koga nudim za Supernova OTT. Iz nekog razloga ne mogu da izmenim post pa sam morao da napišem novi.

@rameddenas
Da, na to sam mislio, pre si mogao samo da odeš na ona brza podešavanja, kao kad prvi put podešavaš uređaj, a sad su omogućili i da se pristupi podešavanjima, pa ne moraš da prolaziš kroz ceo taj čarobnjak za podešavanja.

A bilo bi dobro i da dobijemo ovaj novi interfejs, search opcija bi bila korisna zbog video kluba.

Koja ti je to verzija aplikacije za mobilni? Da pokušam da nađem apk fajl na netu.

@rameddenas
Da, na to sam mislio, pre si mogao samo da odeš na ona brza podešavanja, kao kad prvi put podešavaš uređaj, a sad su omogućili i da se pristupi podešavanjima, pa ne moraš da prolaziš kroz ceo taj čarobnjak za podešavanja.

A bilo bi dobro i da dobijemo ovaj novi interfejs, search opcija bi bila korisna zbog video kluba.
To se slažem potpuno

Ja ne *****m da bih *****o, nego pišem šta mi smeta, kad mi nešto smeta. Interfejs mobilne aplikacije može da se odradi bolje. Neka pogledaju samo glupi EON, pa neka iskopiraju nešto. Ne znam šta im je teško da ubace filter po sadržaju, ako ga imaju na OTT uređaju i u web aplikaciji, a dosta doprinosi upotrebljivosti aplikacije.

Kad svi želite popuste 12+ meseci po 1 din. Nemojte posle da se pitate što mreža negde ne radi. Mora se infrastruktura i održavati. Sve to košta.
Ih sad, nemaju love za održavanje mreže zbog promocija za korisnike, a kupuju kao ludi sportske sadržaje... Pa za jednu sezonu Premijer lige mogu pola Srbije da modernizuju.

Koja ti je to verzija aplikacije za mobilni? Da pokušam da nađem apk fajl na netu.

da bi ti ta starija verzija aplikacije funkcionisala moraš u plej prodavnici da isključiš automatsko ažuriranje aplikacija jer u protivnom ako ne ne isključiš aplikacija će se sama ažurirati na najnoviju tj. na ovu koju trenutno koristiš....evo linka starije aplikacije supernova 1.0.3

pre nego što instaliraš staru verziju moraš da deinstaliraš postojeću aplikaciju

Ih sad, nemaju love za održavanje mreže zbog promocija za korisnike, a kupuju kao ludi sportske sadržaje... Pa za jednu sezonu Premijer lige mogu pola Srbije da modernizuju.

A da nisu kupili tu ligu bilo bi što nisu, mada ja od tih liga ne patim, ali tako bi bilo.

imaju oni love za 100 premijer liga i za održavanje mreža....nije stvar u parama-oni nemaju stručne ljude za održavanje tih mreža, nemaju kreativne ljude da osmisle lep interfejs na svim uređajima (ott box, move box, aplikacija za telefon), nemaju stručan kadar u korisničkom servisu......

Poslednja izmena:
Još kad bi oni pravili lično te multiscreen aplikacije :p Pitaju se za dizajn kao što se MTS pitao za Iris UI :D :D Supernova OTT koristi istu platformu kao RTS Planeta koju su programirali neki bosanci iz Mostara.

Kod:
https://morescreens.com/

Ja sam instalirao na telefon i tablet staru verziju Supernova mobilne aplikacije. To je ova verzija 1.0.3, što mi je preporučio rameddenas. Ovo je genijalno, oni su ladno unazadili UI, umesto da ga unaprede. Stara verzija aplikacije je naprednija i preglednija.

Kad kažem oni, mislim na onog ko je radio aplikaciju, ko god to bio.

Ja sam instalirao na telefon i tablet staru verziju Supernova mobilne aplikacije. To je ova verzija 1.0.3, što mi je preporučio rameddenas. Ovo je genijalno, oni su ladno unazadili UI, umesto da ga unaprede. Stara verzija aplikacije je naprednija i preglednija.

Kad kažem oni, mislim na onog ko je radio aplikaciju, ko god to bio.
ne zaboravi da isključiš automatsko ažuriranje aplikacija u google play prodavnici, jer će ti se aplikacija sama ažurirati.....

Zdravo ljudi.
Da li se desilo nekome da kao da je crklo dugme za ukljucivanje wifi-a na ruteru TC7210?
Jednostavno ne svetli da je ukljucen, ne reagujem dugme za paljenje.
A kad pristupim ruteru nemam opciju wireless kako bih vrsio bilo kakve izmene...

Zdravo ljudi.
Da li se desilo nekome da kao da je crklo dugme za ukljucivanje wifi-a na ruteru TC7210?
Jednostavno ne svetli da je ukljucen, ne reagujem dugme za paljenje.
A kad pristupim ruteru nemam opciju wireless kako bih vrsio bilo kakve izmene...
Bolje ti menjaj uređaj, retko ko dobije ganc nov uređaj. Uglavnom ko raskine ugovor posle taj uređaj proslede dalje. Bolje menjaj za drugi. Ja sam imao cisco modem i malo pa malo reset, zvao doneli mi nov imao sreću i sada sa netom nemam problema nikakvih.

Pogledajte prilog 319703 ovo nije bilo: Pogledajte prilog 319704

što se tiče aplikacije na mobilnom telefonu potpuno se slažem sa tobom da je užasna i da bi trebalo da se promeni i zbog toga ja koristim stariju tj. prvu verziju aplikacije koja je mnogo bolja i lakša za upotrebu-barem meni i ima search opciju ne moram da skrolujem sve kanale

Pogledajte prilog 319705
Movie uredjaj koristim od maja meseca. Od početka je interfejs takav i ta opcija otključana.

da bi ti ta starija verzija aplikacije funkcionisala moraš u plej prodavnici da isključiš automatsko ažuriranje aplikacija jer u protivnom ako ne ne isključiš aplikacija će se sama ažurirati na najnoviju tj. na ovu koju trenutno koristiš....evo linka starije aplikacije supernova 1.0.3

pre nego što instaliraš staru verziju moraš da deinstaliraš postojeću aplikaciju
Сад сам пробао ову верзију апликације на Андроид ТВ и ради али када се покрене канал избацује поруку да нема интернет конекције иако најнормалније учита канал, чак могу и да враћам уназад, али је све тамно зато што стоји је**на порука да нема интернет конекције и када кликнем на "Настави" да би макло ту поруку канал се затвори... Значи невероватни су мајке ми!

Сад сам пробао ову верзију апликације на Андроид ТВ и ради али када се покрене канал избацује поруку да нема интернет конекције иако најнормалније учита канал, чак могу и да враћам уназад, али је све тамно зато што стоји је**на порука да нема интернет конекције и када кликнем на "Настави" да би макло ту поруку канал се затвори... Значи невероватни су мајке ми!
fora je u konekciji....
to ti izbacuje kada ti je tv povezan preko lan kabla.....poveži tv preko wi-fi i radiće ti....
ne moraš da čupaš lan kabal iz tv-a samo prebaci konekciju preko wi-fi

Poslednja izmena:
I ja to isto pokušavam na android boxu, ista situacija i kod mene,ali ne daje mi mogućnost da uđem u odeljak "podešavanja" da prebacim na wi fi, niti mogu mišem, niti daljinskim. Zanimljivo, Arene 6, 7 i 8 rade.

Prilozi

• 20211006_203027.jpg
    20211006_203027.jpg
    186.9 KB · Pregleda: 67
I ja to isto pokušavam na android boxu, ista situacija i kod mene,ali ne daje mi mogućnost da uđem u odeljak "podešavanja" da prebacim na wi fi, niti mogu mišem, niti daljinskim. Zanimljivo, Arene 6, 7 i 8 rade.
android box (ne aplikaciju) konektuj preko wi-fi a ne preko lan kabla

aplikacija je rađena za mobilne telefone i tablete i zbog toga ta aplkacija zahteva konekciju preko wi-fi....neko će da kaže a kako druge aplikakicije koje su rađene za telefone rade na televizorima i android boxovima....e pa neznam supernova je to
povežite vaše televizore i android boxove preko wi-fi i radiće vam

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno