Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se dobija u osnovnom paketu od 2700din, ja potpisao prosle god u decembru i imam aplikaciju. Naravno bilo cimanje dve tri nedelje da to i dobijem.

Baš tako, samo što ja nisam odmah tražio.

Sad vidim i da sam umesto 80mbit dobio 60mbita i ako je i pre 3 meseca bio aktuelan osnovni paket od 80mbit koji su od septembra povećali na 100mbit

Duplo su me zeznuli praktično su mi produžili stari paket a ništa od novog mi nisu dali i ako sam potpisao novi ugovor.

Moja greška što sam mislio da se podrazumeva aktuelna ponuda

Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)
Meni ugovor ističe za mesec dana, a zvali su me više puta u poslednjih 2 meseca da produžim ugovor. Prvo su mi ponudili 1 mesec po staroj ceni 2700, a ostalih 23 meseca po 3000 i internet umesto 60/8 da bude 100/10. Samo sam kulturno rekao da mi je rano za novi ugovor i da hoću da proverim šta nudi konkurencija (u Aranđelovcu imamo optički SRBnet + partnerski EON). Drugi put su mi ponudili da svih 24 meseca plaćam staru cenu 2700, ili besplatan HBO 12 meseci (da mi zamene stari STB novim pametnim MOVE uređajem i 3 licence za mobilne aplikacijama).

I ako piše 5, možeš na 3, dok četvrti nalog ide u movie box.

Na tom portalu uopšte nemam isti intefrejs kao u tvom screenshotu? Ako je to ovo: https://supernovaott.rs/

Nemam opciju ni da promenim password, mogu da vidim uređaje i da podesim roditeljsku kontrolu i da vidim neki podsetnik, ništa više...

Da li HBO OD dostupan u okviru Move paketa sa HBO uslugom?

uporedjujem racun za avgust i sada septemb - paket super sve + ip adresa je za 100 din skuplji ,jel su to digli cenu nesto??? ip adresa nije 699din je
da odg sam sebi,istekao ugogov pre mesec dana,klasika niko ne javlja niti me zvali pre toga radi obnove... posto imam super sve,daju mi samo mesec dana 50% ,smesno stvarno a vezuju nas 24 meseca

Dobio aktivacioni kod za hbogo medjutim ne mogu da aktiviram. Kada unesem tražene podatke i potvrdim izlazi mi poruka da podaci nisu pronađeni kod operatera 12.45. Da li je neko imao problem. Resetovali su mi već jednom aktivaciju

Dobio aktivacioni kod za hbogo medjutim ne mogu da aktiviram. Kada unesem tražene podatke i potvrdim izlazi mi poruka da podaci nisu pronađeni kod operatera 12.45. Da li je neko imao problem. Resetovali su mi već jednom aktivaciju
Izvinjavam se na smetnji, mogu nigde da nađem više informacija.
Na koji način se aktivira HBO GO i da li se to dodatno plaća?
Imam paket "Super par lus move (24)".
da odg sam sebi,istekao ugogov pre mesec dana,klasika niko ne javlja niti me zvali pre toga radi obnove... posto imam super sve,daju mi samo mesec dana 50% ,smesno stvarno a vezuju nas 24 meseca
Mojoj supruzi je istekao ugvor pre 4 meseca, pozvali su, ali nisu nudili nikakavu promociju za produženje ugovorne obaveze.
Tako da smo uradili novi ugovor na mene kao novog korisnika i iskoristili promociju ;)

Poslednja izmena:
Izvinjavam se na smetnji, mogu nigde da nađem više informacija.
Na koji način se aktivira HBO GO i da li se to dodatno plaća?
Imam paket "Super par lus move (24)".

Mojoj supruzi je istekao ugvor pre 4 meseca, pozvali su, ali nisu nudili nikakavu promociju za produženje ugovorne obaveze.
Tako da smo uradili novi ugovor na mene kao novog korisnika i iskoristili promociju ;)im
Imam ful paket u paketu ulazi i hbogo

Tako da smo uradili novi ugovor na mene kao novog korisnika i iskoristili promociju ;)
za to valjda treba da su razlicite adrese tako je pre bilo :)

u paketu super par plus move ulazi HBO OD i APOLLON koji se dodatno ne naplaćuju, ali za oba servisa je potrebna aktivacija pozivanjem korisničkog servisa supernova

Ne mogu da nađem u zadnjih par strana.
Da li Supernova app na WebOS 6 radi na SBB internetu? I kakva je app? Arena me samo zanima

Uslovi promocije Super par:

12 meseci po 1 dinar – za nove korisnike koji nemaju Supernova usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne i/ili mobilne postpejd linije, a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i Super par paketa (Super par start, Super par start MOVE, Super par plus MOVE ili Super par max MOVE), uz ugovornu obavezu na 24 meseca,

prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super par paket - Super par start MOVE, Super par plus MOVE ili Super par max MOVE,

prvih 6 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super par paket - Super par start,

prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super par paket - Super par start MOVE, Super par plus MOVE ili Super par max MOVE,

prva 3 meseca 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge, uz ugovornu obavezu na 24 meseca za Super par paket - Super par start,

prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu liniju, Super TV i Net i opredele se za Super par paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za Super par paket ili obnavljaju ugovornu obavezu uz prelazak na veći Super par paket.

Promocija 12 meseci po 1 dinar traje do 31. oktobra 2021, dok promocije 10/6/5/3/1 mesec 50% popusta na mesečnu naknadu traju do 31. decembra 2021. godine.

Da li neko zna koji su kredencijali za ruter ZTE F680?

Danas su mi instalirali optiku, i kad pokušavam da udjem u podešavanja za ruter da promenim SSID i šifru, nemogu se ulogovati jer nemam nikakve kredencijale.

Ovi iz call centra su beskorisni.

Da li neko zna koji su kredencijali za ruter ZTE F680?

Danas su mi instalirali optiku, i kad pokušavam da udjem u podešavanja za ruter da promenim SSID i šifru, nemogu se ulogovati jer nemam nikakve kredencijale.

Ovi iz call centra su beskorisni.
Da si pretražio temu sigurno bi našao odgovor.

Da li kod Supernove može da se raskine istekli ugovor zbog selidbe i da drugi član domaćinstva dobije promociju kao da je nov korisnik?

Da li mogu kao postojeci korisnik da potpisem nov ugovor i dobijem neke benefite? :D

Da li neko zna zasto se gubi 5 ghz signal na technicolor TC7210 ruteru? Pojavi se na svakih par sati.

Ovih dana istice ugovor i trebalo bi da se obnovi za "Super Par" paket. Ruter je CBN. Da li da trazim novi ruter (koji) ili da ostane CBN? Nisam imao problema sa ruterom do sada. Hvala unapred.

meni je stiglo ažuriranje sistema još 29.09. ali nikakve promene u interfejsu nema...sve je bukvalno isto...u pitanju je supernova ott uređaj.......neznam na move boxu da li će biti promene

Pogledajte prilog 319667Pogledajte prilog 319671Pogledajte prilog 319670
Kod mene ima promenu u smislu da sad ima drugačije dizajniran meni za podešavanja. Neku drugu promenu u interfejsu ne vidim. I ne prebacuje mi automatski na 1080p 60 Hz, pre mi je to stalno radio, nikako nije hteo da shvati da televizori u Evropi rade na 1080p 50 Hz.

Da li je neko zainteresovan za razmenu, jedna konekcija za HBO GO za jednu konekciju na Supernova OTT (za računar)?

Samo da ne zeznu uređaje sa ažuriranjima kao prošli put. Bolje im je da naprave aplikaciju za Android TV uređaj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno