Meni ugovor ističe za mesec dana, a zvali su me više puta u poslednjih 2 meseca da produžim ugovor. Prvo su mi ponudili 1 mesec po staroj ceni 2700, a ostalih 23 meseca po 3000 i internet umesto 60/8 da bude 100/10. Samo sam kulturno rekao da mi je rano za novi ugovor i da hoću da proverim šta nudi konkurencija (u Aranđelovcu imamo optički SRBnet + partnerski EON). Drugi put su mi ponudili da svih 24 meseca plaćam staru cenu 2700, ili besplatan HBO 12 meseci (da mi zamene stari STB novim pametnim MOVE uređajem i 3 licence za mobilne aplikacijama).Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)
I ako piše 5, možeš na 3, dok četvrti nalog ide u movie box.
da odg sam sebi,istekao ugogov pre mesec dana,klasika niko ne javlja niti me zvali pre toga radi obnove... posto imam super sve,daju mi samo mesec dana 50% ,smesno stvarno a vezuju nas 24 mesecauporedjujem racun za avgust i sada septemb - paket super sve + ip adresa je za 100 din skuplji ,jel su to digli cenu nesto??? ip adresa nije 699din je
Izvinjavam se na smetnji, mogu nigde da nađem više informacija.Dobio aktivacioni kod za hbogo medjutim ne mogu da aktiviram. Kada unesem tražene podatke i potvrdim izlazi mi poruka da podaci nisu pronađeni kod operatera 12.45. Da li je neko imao problem. Resetovali su mi već jednom aktivaciju
Mojoj supruzi je istekao ugvor pre 4 meseca, pozvali su, ali nisu nudili nikakavu promociju za produženje ugovorne obaveze.da odg sam sebi,istekao ugogov pre mesec dana,klasika niko ne javlja niti me zvali pre toga radi obnove... posto imam super sve,daju mi samo mesec dana 50% ,smesno stvarno a vezuju nas 24 meseca
Imam ful paket u paketu ulazi i hbogoIzvinjavam se na smetnji, mogu nigde da nađem više informacija.
Na koji način se aktivira HBO GO i da li se to dodatno plaća?
Imam paket "Super par lus move (24)".
Mojoj supruzi je istekao ugvor pre 4 meseca, pozvali su, ali nisu nudili nikakavu promociju za produženje ugovorne obaveze.
Tako da smo uradili novi ugovor na mene kao novog korisnika i iskoristili promocijuim
za to valjda treba da su razlicite adrese tako je pre biloMojoj supruzi je istekao ugvor pre 4 meseca, pozvali su, ali nisu nudili nikakavu promociju za produženje ugovorne obaveze.
Tako da smo uradili novi ugovor na mene kao novog korisnika i iskoristili promociju![]()
Treba, ali su napravili izuzetak jer sam rekao da ću zaključiti ugovor sa drugom kompanijom...za to valjda treba da su razlicite adrese tako je pre bilo![]()
Hvala na odgovoru, pozvaću ih.u paketu super par plus move ulazi HBO OD i APOLLON koji se dodatno ne naplaćuju, ali za oba servisa je potrebna aktivacija pozivanjem korisničkog servisa supernova
Imaš pravo na besplatan HBO GONa koji način se aktivira HBO GO i da li se to dodatno plaća?
Imam paket "Super par lus move (24)".
Da si pretražio temu sigurno bi našao odgovor.Da li neko zna koji su kredencijali za ruter ZTE F680?
Danas su mi instalirali optiku, i kad pokušavam da udjem u podešavanja za ruter da promenim SSID i šifru, nemogu se ulogovati jer nemam nikakve kredencijale.
Ovi iz call centra su beskorisni.
meni je stiglo ažuriranje sistema još 29.09. ali nikakve promene u interfejsu nema...sve je bukvalno isto...u pitanju je supernova ott uređaj.......neznam na move boxu da li će biti promeneNovi interfejs Move TV:
![]()
Novi, poboljšani interfejs Supernova Move TV-a
Move TV nam donosi poboljšane funkcionalnosti i jednostavnije korišćenje!mojasupernova.mts.rs
Kod mene ima promenu u smislu da sad ima drugačije dizajniran meni za podešavanja. Neku drugu promenu u interfejsu ne vidim. I ne prebacuje mi automatski na 1080p 60 Hz, pre mi je to stalno radio, nikako nije hteo da shvati da televizori u Evropi rade na 1080p 50 Hz.meni je stiglo ažuriranje sistema još 29.09. ali nikakve promene u interfejsu nema...sve je bukvalno isto...u pitanju je supernova ott uređaj.......neznam na move boxu da li će biti promene
Pogledajte prilog 319667Pogledajte prilog 319671Pogledajte prilog 319670
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari