Tražio sam, izaćiće ekipa ponovo na teren uz naknadu od 500 din koja će biti naplaćena kroz uvećan račun.Imas pravo ako se ne varam na dva uredjaja/kartice + move tako da ne pitaj nego trazi 🙂
Jesi li proverio da li Move daje sliku u fullhd?Tražio sam, izaćiće ekipa ponovo na teren uz naknadu od 500 din koja će biti naplaćena kroz uvećan račun.
Samo da slika bude bolja. Uopšte nema oštrinu i boje pomalo nisu normalne. Tipa žuta je prejaka i neke druge vuku na žućkasto...
Zaista sramotno je da se nešto reklamira kao Full HD, a zapravo nije ni običan HD.
Proverio sam, podešen je na 2160p, tako da nije do toga. Svakako hvala na savetu.Jesi li proverio da li Move daje sliku u fullhd?
Mozda je na 720p setovan
Dobra im je podrshka i ljubazni su, evo zvala zhena sada, dotji tje da vide shta je...Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)
Radi bez problema u android aplikaciji. Probaj da ažuriraš aplikaciju ako nisi skoro.Da li vam radi video klub na njihovoj aplikaciji Supernova.
Ja poslednje sts sam gledao preko tableta su Kalkanski i sada udjem da pogledam Beleznicu nece.
Preko TV normalno se pali.
Obrisao i instalirao opet sada radi. HvalaRadi bez problema u android aplikaciji. Probaj da ažuriraš aplikaciju ako nisi skoro.
Ja upravo tako koristim.Da li može Move box da se koristi samo sa ethernetom, za vraćanje unazad?
Planiram kombinaciju CAM direktno u TV za gledanje "uživo" i prebacivanje na Move samo ako hoću da vraćam unazad.
Ili da tražim razdelnik, pa povežem koaksijalni kabl i sa TV-om i sa Move boxom?
I ako piše 5, možeš na 3, dok četvrti nalog ide u movie box.na koliko uredjaja mogu da koristim supernova apk ? ....fire stick 4k je u pitanju....
Koji je portal za pristup?I ako piše 5, možeš na 3, dok četvrti nalog ide u movie box.
I ja imam taj 80/8 za 2700din, srecom jos jace od godinu, novi ugovor moras na 3000din. Naravno osim ako ti ne ponude nesto nize.Vidim da Super Par vise nije 2699 vec 2999 din, internet je brzi za celih 20mb. Da li prilikom produzenja ugovora moguce ostati na staroj ceni i brzini 80/8mb? Razlika u ceni je osetna, a internet neznatno brzi...
Pogrešio sam... 2999 din je sa MOVE uređajem. Ovde mogu da se vide sve Super Par varijanteI ja imam taj 80/8 za 2700din, srecom jos jace od godinu, novi ugovor moras na 3000din. Naravno osim ako ti ne ponude nesto nize.
malopre zvali i trazio im hbo 24 meseca .. nisu dali .. odbio sam ..Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)
jel to zavisi od paketa ili...?? moze li se emailom traziti da rese to?I ako piše 5, možeš na 3, dok četvrti nalog ide u movie box.
Koji je portal za pristup?
Šta da se reši? Jedan ide sugurno u moviebox. Ne znam zašto piše 5?jel to zavisi od paketa ili...?? moze li se emailom traziti da rese to?
malopre zvali i trazio im hbo 24 meseca .. nisu dali .. odbio sam ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari