Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitaj Google :p
DVB-C mux se šiba na drugoj talasnoj dužini u odnosu na internet saobraćaj i imaš spliter uređaj koji to razdvaja i dalje od njega idu klasika coax kablovi na TV ili na STB.

Aha, jedino sam video Targo optiku, ne secam se da je bilo coaxa uopste ?

To će već morati da ti potvrdi neki ex-Targo korisnik... Tipa da li su imali ONT koji je imao i coax out pa nije trebao external spliter.
Ali ja bih rekao da js Targo gurao furao sličnu priču kao ExeNet u smislu da nije bilo kriptovanja DVB-C i da si mogao da staviš koliko hoćeš TV-ova, ako TV ima DVB-C tjuner naravno.

Kako kod za DVB-C do TV aparata uvek ide coax kabl.

na koliko uredjaja mogu da koristim supernova apk ? ....fire stick 4k je u pitanju....

@shamanNS da, da nije bio kriptovan signal, moglo je samo sa DVB-C u TV-u ! ...vrv je i bio coax, ali nisam video/zapamtio :rolleyes:

Imas pravo ako se ne varam na dva uredjaja/kartice + move tako da ne pitaj nego trazi 🙂
Tražio sam, izaćiće ekipa ponovo na teren uz naknadu od 500 din koja će biti naplaćena kroz uvećan račun.
Samo da slika bude bolja. Uopšte nema oštrinu i boje pomalo nisu normalne. Tipa žuta je prejaka i neke druge vuku na žućkasto...
Zaista sramotno je da se nešto reklamira kao Full HD, a zapravo nije ni običan HD.

Tražio sam, izaćiće ekipa ponovo na teren uz naknadu od 500 din koja će biti naplaćena kroz uvećan račun.
Samo da slika bude bolja. Uopšte nema oštrinu i boje pomalo nisu normalne. Tipa žuta je prejaka i neke druge vuku na žućkasto...
Zaista sramotno je da se nešto reklamira kao Full HD, a zapravo nije ni običan HD.
Jesi li proverio da li Move daje sliku u fullhd?
Mozda je na 720p setovan

Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)

Istice mi ugovor za 3 meseca i sad me zovu radi obnove .. imam super par duo paket ( 60mbit i tv) za 2699...
Nude mi da cena ostane ista sledece dve godine ... tv ostaje isti .. dodatno hbo paket 12 meseci gratis i net pojacan na 80mbit...
moram razmisliti ;-)
Dobra im je podrshka i ljubazni su, evo zvala zhena sada, dotji tje da vide shta je...

Da li vam radi video klub na njihovoj aplikaciji Supernova.
Ja poslednje sts sam gledao preko tableta su Kalkanski i sada udjem da pogledam Beleznicu nece.
Preko TV normalno se pali.

Radi bez problema u android aplikaciji. Probaj da ažuriraš aplikaciju ako nisi skoro.
Obrisao i instalirao opet sada radi. Hvala

Jos jedno pitanje.
Da nije neko gledao Arenu 678 preko onog boxa njihovog i da je primetio kao seckanje slike.
Prvo sam mislio da je net, ali prebacim na Arenu 1 sve normalno.
Juce rukomet gledam malo malo pa kao da secka.

Da li može Move box da se koristi samo sa ethernetom, za vraćanje unazad?

Planiram kombinaciju CAM direktno u TV za gledanje "uživo" i prebacivanje na Move samo ako hoću da vraćam unazad.
Ili da tražim razdelnik, pa povežem koaksijalni kabl i sa TV-om i sa Move boxom?

Vidim da Super Par vise nije 2699 vec 2999 din, internet je brzi za celih 20mb. Da li prilikom produzenja ugovora moguce ostati na staroj ceni i brzini 80/8mb? Razlika u ceni je osetna, a internet neznatno brzi...

Da li može Move box da se koristi samo sa ethernetom, za vraćanje unazad?

Planiram kombinaciju CAM direktno u TV za gledanje "uživo" i prebacivanje na Move samo ako hoću da vraćam unazad.
Ili da tražim razdelnik, pa povežem koaksijalni kabl i sa TV-om i sa Move boxom?
Ja upravo tako koristim.

Vidim da Super Par vise nije 2699 vec 2999 din, internet je brzi za celih 20mb. Da li prilikom produzenja ugovora moguce ostati na staroj ceni i brzini 80/8mb? Razlika u ceni je osetna, a internet neznatno brzi...
I ja imam taj 80/8 za 2700din, srecom jos jace od godinu, novi ugovor moras na 3000din. Naravno osim ako ti ne ponude nesto nize.

moram razmisliti ;-)
malopre zvali i trazio im hbo 24 meseca .. nisu dali .. odbio sam ..

Koji je portal za pristup?
jel to zavisi od paketa ili...?? moze li se emailom traziti da rese to?
Šta da se reši? Jedan ide sugurno u moviebox. Ne znam zašto piše 5?

uporedjujem racun za avgust i sada septemb - paket super sve + ip adresa je za 100 din skuplji ,jel su to digli cenu nesto??? ip adresa nije 699din je

malopre zvali i trazio im hbo 24 meseca .. nisu dali .. odbio sam ..

Skroz im bezvene te forme prvih 6 ili 12 meseci ..to u stvari sluzi da se naviknes pa ako ti se svidi da doplatis. Ni jednu ponudu koju neko da samo u prvoj polovini ugovora ne gledam.. sem naravno popust u dinarima :D al to vise neta, hbo i sl a samo pola ugovorne obaveze je bljak...

Imam dva aktivna ugovora kod supernove,
jedan je produzen upravo pre dva meseca i evo sada prvi put pozovem da trazim aktivaciju move usluge na mobilnom posto to sleduje u svakom paketu.

I dobijem odgovor da u mom paketu nemam i da tu uslugu nisam ugovorio!

Pitam kako je moguce kada vam je ta usluga move na mobilnom u svakom osnovnom ugovoru...a moj paket je i nov i svez!

Devojka zbunjena ne zna da objasni, prosedice dalje... nudi da se potpise aneks a paket je umedjuvremenu jos poskupeo.

bezobrazluk.

nije da mi nesto treba move na mobilnom ali mi ovo ide na zivce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno