Znas kako, dok su mi roditelji bili zivi, uzimao sam im solidne TV sa DVB-C tunerom Samsung, zenini su dosta mladji i sami kupuju/znaju ...Ne gledam ni ja, ali babe, dede i razne socijalne grupe kupuju takve TV
Ja bi lično zabranio prodaju takvih uređaja jer su praktično defektni a ima ih masovno
I onda par meseci posle kupovine dodje da ti stavi cam karticu i šok
Imam na Samsungu takav slot ali se dobije taj adapter uz kablove i papire.mislim da neki noviji televizori imaju adapter za CAM modul, koji se posebno dokupljuje ( neki samsung kolko se secam ).
mislim i da postoje neki propisi u evropi po kojima svaki televizor mora imati taj CI slot.
Ne razumem kakav bi to mogao biti modul i gde bi ga mogao uključiti?mislim da neki noviji televizori imaju adapter za CAM modul, koji se posebno dokupljuje ( neki samsung kolko se secam ).
mislim i da postoje neki propisi u evropi po kojima svaki televizor mora imati taj CI slot.
a koji su to televizori? navedi jedan model iole 'normalnog' proizvodjaca (lg, samsung, sony... ) a da ima DVB-C^^
To je samsungov adapter koji podrazumeva da ima njihov prikljucak za CI nije nikakva univerzalna stvar u pitanju
Ovo o cemu ja pricam su televizori koji nemaju nikakvu rupu niti nacin da bilo sta prikljucis
Pa što mu nisi pokazao gde je?
Na kojem broju se nalaze Arenesport 6-8 ?Puštene još 3 Arene!
Rekoh jeftini TV,a koji su to televizori? navedi jedan model iole 'normalnog' proizvodjaca (lg, samsung, sony... ) a da ima DVB-C
bilo je prica da ce jednog dana preci na usb za CA.
Pozicije su 105, 106 i 107, odmah iza Arene 5. Eurosport 1 je sada na 108, Eurosport 2 na 109.Na kojem broju se nalaze Arenesport 6-8 ?
To slično kao obični risiveri za DVB-T2 koji ne mogu da otključaju treći mux.Rekoh jeftini TV,
znači Vox, Fox, Tesla, Vivax i slični imaju DVB c na modelima bez CI slota što je apsurd d amogu da hvataju kanale koje ne mogu da otklucaju
Pušteni su i u VRPušteni su i u Kg. Mora da se preskeniraju kanali.
Od kad su pušteni bili na prvim pozicijamaNBG ex RV mreza, isto stigle Arene...
Preskenirao na jednom tv i poslozeno prvih 23 kanala rucno po mojoj volji (vecim delom, ima ih koje nisam mrdao vec samo neke promenio).
Od kad su kurir, tanjug, vesti, eun rs i sl. kanali sa vestima na prvim pozicijama u rasporedu kanala?
Hvala na informaciji. Da li onda postoje ikakve mane uzeti najjeftiniji paket (50/5), u poredjenju sa skupljim? Ja mislim da mi je ova brzina dovoljna, pa ako se na svim paketim stavlja iza CG-NAT, bolje mi da uzmem onaj koji mi odgovara cak i ako je sporiji.Ne dobijes nista bolje i drugacije ako uzmes manji umesto veceg paketa.
Vodi racuna da SN stavlja sve korisnike iza CG NAT, pa ako negde nesto sidujes s torentima il bi da gledas neke nadzorne kamere u vikendici a od svoje kuce, nece to onda moci bez dodtnog placanja jos 700rsd...
Mozes povecati paket tokom uo, ne znam da li se sklapa nova uo, vrlo verovatno da se sklapa u tom sl. nova uo
Ne placas ti nista fiksno vec placas prikljucnu taksnu (vise hiljada dinara, ima je malim slovima u ugovoru i detaljnom cenovniku skrivenom negde na sajtu), placas jednu od varijanti (ona koja ti je povoljnija) pa mozes da biras da li ce platiti sve popuste koje si imao za sve mesece koristenja (neki mesec po dinar, neka usluga vise poput hbo i sl. neko umanjenje mesecne cene...) i mesec u kom si zatrazio raskid i verovatno jos 30 dana (mesec dana) od dana raskida ILI placas kako je po UO do kraja UO.
Stavis na papir sta ti vise odgovara i to plati.
E sad, ima caka da se na njihovu stetu i bez placanja bilo kakvih "penala", razlika u ceni ili placanja do kraja uo, raskine uo, a to mozes kad oni povise cenu usluge za tvoj paket. Tad imas rok od 30 dana da zhtevas raskid uo NA NJIHOVU STETU i bez placanja bilo cega dodatnog sem racuna redovnog do dana raskida uo i ugovora.
Isto tako ako nemas 2 dana uslugu, a prijavio si (najbolje emailom) kvar, mozes treceg dana pokrenuti postupak raskida uo jer imaju obavezu u 48h da poprave... (bez obzira da li dodju taj 3. dan ili koji god dan nakon tog dana da poprave i uspeju da otklone smetnje... samo ti moras da budes brzi od njih i morao bi uspeti da raskines bez "penala" i naknada bilo kakvih, sem redovan racun da izmiris do dana raskida.
SN tarifira sve u dan, ne mora do kraja kalendarskog meseca.
(mogao bi proveriti ponesto od napisanog, nisam siguran u neke detalje ali u globalu je to sto napisah)
Porediš merene pakete sa paketom u kome je saobraćaj neograničen i pitaš za savet?Mobilni provajder i kablovski provajder?Očigledno nisi presabrao svoje prioritete...Hvala na informaciji. Da li onda postoje ikakve mane uzeti najjeftiniji paket (50/5), u poredjenju sa skupljim? Ja mislim da mi je ova brzina dovoljna, pa ako se na svim paketim stavlja iza CG-NAT, bolje mi da uzmem onaj koji mi odgovara cak i ako je sporiji.
Da li postoji mogucnost da se dobije dodatno besplatnih meseca pored prvih 3? Znam da su neki operateri tako radili ranije, sada ne znam da li je ista situacija.
I za nekog ko zeli samo net da uzme (bez telefona ili TV-a), koja opcija mi je najbolja? SuperNova, A1 kucni net, Telenor kucni net? Ili nesto drugo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari