Ako se plašiš nekih *******cija onda sačekaj, ne znam šta pametno da ti kažem. Pa vidi šta će biti.Imam super sve plus paket. Istice mi 26 maja sad ugovor. Cena je 3700. Uzeo bih sad produzenje ugovora na dve god , super sve plus move , to je isto 3700. Imam technicolor 7210 ruter. Da li je taj ruter najbolji koje nudi supernova? Zanima me sta raditi,cekati da prodje 1-10 jun pa videti da li ce se desiti nesto novo s obzirom da se govori sad od 1 juna neko pripajanje ili pak da potpisem sad u sredu novi ugovor super sve plus move? Da ne bude posle potpisao sam ugovor recimo sad 20 maja a od 1.juna bude neka *******cija pa posle da moram opet menjati ugovor posle dve nedelje fazon? Sta mislite o ovoj situaciji i sta je vas savet? Hvala na odgovorima.
I meni je nestalo tacno u ponoc. Ucestali su u zadnje vreme sa nestancima neta,puko mi skajp miting prosle nedelje oko 10.Da li je samo meni internet zveknuo tačno u ponoć i evo do 1 još ne radi?
Ovo se sve češće dešava. BG, Kalemegdan, bivši AVcom 😪, eee tad ništa nije prekidalo.
Isto i 00h prestao net, move box i dalje ne rade kanali.Da li je samo meni internet zveknuo tačno u ponoć i evo do 1 još ne radi?
Ovo se sve češće dešava. BG, Kalemegdan, bivši AVcom 😪, eee tad ništa nije prekidalo.
To ako nisi nat-ovan, sto cisto sumnjam, posto su i mene koji od 2006 od kako koristim kabl nikad nisam bio natovan, a cim suDa li je Supernova dala mogucnost da se korisnici loguju na rutere ili jok? Treba mi port forwarding , RDP....kako da podesim....
Isto i kod mene ti neki kanali ne mogu da se gledaju.Da li nekome radi preko Move boxa tv Belle Amie Niš......izbacuje DVB servis (1012) se ne može pokrenuri putem IP-a.....ovo izlazi na još kanala pretežno lokalnih, mada evo vidim isti slučaj i sa X-toxic folk.....
Jel nekome crkao move uredjaj iz cista mira ? Nisam ga palio nedelju dana zbog privatnih obaveza i danas ga upalim, ona crvena lampica na njemu uredno pozeleni, ali slike nigde, baca mi LG logo kao da uredjaj uopste nije prikljicen. Restartovao ga, menjao hdmi kabal, ne pomaze nista. Inace, dodatni cam uredjaj radi najnormalnije, kao i android aplikacija. Ima li nesto sto je do mene da mogu da jis uradim ili da zovem podrsku ?
Zašto preko Move stb-a ti neki kanali ne rade a preko aplikacije na LG TV-u i telefonu svi ti kanali rade....tu im nešto ne štima kako treba, s obzirom da preko aplikacija sve radi dobro....tu je neka softverska greškaIsto i kod mene ti neki kanali ne mogu da se gledaju.
Ako imaš stb move moraju da aktiviraju na kartici jer on ima integrisanu karticu i radićeBio tehnicar i zamenio stb uredjaj i kablovska proradila ali su nesto zeznuli pri rekreiranju naloga i sad mi baca CAS(af) "no access" kada hocu da gledam kanale koji nisu u osnovnom paketu tipa HBO, Cinemax i sl. Da napomenem da imam Super Sve Plus paket i da ti kanali moraju da rade jer su u okviru pomenutog paketa i radili su dok nije crkao stb i dok ga nisu zamenili i zeznuli sa kreiranjem naloga. Sad opet cekam dok mi ne rese problem, a bukvalno samo zbog HBO i Cinemax (dobro, i Arene) gledam kablovsku i sad mi ne rade upravo oni, lol.
5Ghz ti radi na 116 kanalu stavi neki kanal nizi na pimer, 36, 44, ili 48 kanal i videce ti se mreza na 5Ghz...... tvoj uredjaj koji koristis ne vidi tvoj trenutno podesen 116 kanalDa li možeš da mi pojasni , na koji treba da stavim i gde, hvala
Namestio sam, radi
Hvalaaaaa
Techicolor je kablovski ruter tako da ne može tamo gde je optika. Inače imao sam zte f680, a sad modem plus mercusys i bolje mi radi druga varijanta.koji je najbolja kombinacija opreme koju nudi Supernova
Technicolor TC7210, ZTE F680
ili neka kombinacija gde ide sve posebno gde se dobijaju ruteru mercusys, netis 2780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari