Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ruter Tehnicolor TC 7210 podržava wifi istovremeno da budu aktivna oba opsega 2.4 i 5 ghz tj. da li se vide istovremeno kao dve različite mreže u pretrazi dostupnih mreža.

Hvala na odgovoru

Imam super sve plus paket. Istice mi 26 maja sad ugovor. Cena je 3700. Uzeo bih sad produzenje ugovora na dve god , super sve plus move , to je isto 3700. Imam technicolor 7210 ruter. Da li je taj ruter najbolji koje nudi supernova? Zanima me sta raditi,cekati da prodje 1-10 jun pa videti da li ce se desiti nesto novo s obzirom da se govori sad od 1 juna neko pripajanje ili pak da potpisem sad u sredu novi ugovor super sve plus move? Da ne bude posle potpisao sam ugovor recimo sad 20 maja a od 1.juna bude neka *******cija pa posle da moram opet menjati ugovor posle dve nedelje fazon? Sta mislite o ovoj situaciji i sta je vas savet? Hvala na odgovorima.

Imam super sve plus paket. Istice mi 26 maja sad ugovor. Cena je 3700. Uzeo bih sad produzenje ugovora na dve god , super sve plus move , to je isto 3700. Imam technicolor 7210 ruter. Da li je taj ruter najbolji koje nudi supernova? Zanima me sta raditi,cekati da prodje 1-10 jun pa videti da li ce se desiti nesto novo s obzirom da se govori sad od 1 juna neko pripajanje ili pak da potpisem sad u sredu novi ugovor super sve plus move? Da ne bude posle potpisao sam ugovor recimo sad 20 maja a od 1.juna bude neka *******cija pa posle da moram opet menjati ugovor posle dve nedelje fazon? Sta mislite o ovoj situaciji i sta je vas savet? Hvala na odgovorima.
Ako se plašiš nekih *******cija onda sačekaj, ne znam šta pametno da ti kažem. Pa vidi šta će biti.

Pa sad,licna stvar
Slicna situacija,raskinuo danas i bas mi fino
Odusevio me dvbt2,ima nekih kanala za koje nisam ni znao
Internet free,super,odmor,za posao po potrebi 4g
Mogu platiti ali ne pristajem na ucene
Samo opusteno

Da li je samo meni internet zveknuo tačno u ponoć i evo do 1 još ne radi?
Ovo se sve češće dešava. BG, Kalemegdan, bivši AVcom 😪, eee tad ništa nije prekidalo.

Da li je samo meni internet zveknuo tačno u ponoć i evo do 1 još ne radi?
Ovo se sve češće dešava. BG, Kalemegdan, bivši AVcom 😪, eee tad ništa nije prekidalo.
I meni je nestalo tacno u ponoc. Ucestali su u zadnje vreme sa nestancima neta,puko mi skajp miting prosle nedelje oko 10.

Da li je Supernova dala mogucnost da se korisnici loguju na rutere ili jok? Treba mi port forwarding , RDP....kako da podesim....

Da li je Supernova dala mogucnost da se korisnici loguju na rutere ili jok? Treba mi port forwarding , RDP....kako da podesim....
To ako nisi nat-ovan, sto cisto sumnjam, posto su i mene koji od 2006 od kako koristim kabl nikad nisam bio natovan, a cim su
oni preuzeli mog provajdera nije proslo ni godinu dana pre nego sam popio nat :(

Uveden opticki net i odmah su mi rekli da je ruter zakljucan i da moram da ih zovem ako hocu da prd... Vidim na drugom forumu isto pitanje i niko jos nije uspeo da se uloguje sa svim kombinacijama, tipa user, admin i td. Mislim smesno, da ne mogu ni da promenim ssid niti pasword za wifi.... Uzas

Evo da javim utiske. Jutros zvao majstor da dođe da zameni modem. Doduše odma mi rekao da nemaju trenutno model TC7210 već imaju TC7200 razmišljam, i pristao. Mogu vam reći da je cisco smeće u odnosu na ovaj. Ima 5Ghz ali nije dual ili 2,4Ghz ili 5Ghz. Na kablu super. Na wifi na telefonu mi izgurao 60 pre jedva 35. Što se tiče move box-a što nisu radili live kanali i pored skeniranja bukvalno sam se smorio kad je došao da podesi. Samo je resetovao uređaj i izvršio pretragu i sada radi. Ako neko bude imao isti problem sa move box na slici sam obeležio gde treba ići i tresnuti restart. Naravno posle izvršiti pretragu kanala.
Parametri pretrage su:
674
256
6900

Prilozi

• 20210518_152606.jpg
    20210518_152606.jpg
    252.9 KB · Pregleda: 134
Da li nekome radi preko Move boxa tv Belle Amie Niš......izbacuje DVB servis (1012) se ne može pokrenuri putem IP-a.....ovo izlazi na još kanala pretežno lokalnih, mada evo vidim isti slučaj i sa X-toxic folk.....

Jel nekome crkao move uredjaj iz cista mira ? Nisam ga palio nedelju dana zbog privatnih obaveza i danas ga upalim, ona crvena lampica na njemu uredno pozeleni, ali slike nigde, baca mi LG logo kao da uredjaj uopste nije prikljicen. Restartovao ga, menjao hdmi kabal, ne pomaze nista. Inace, dodatni cam uredjaj radi najnormalnije, kao i android aplikacija. Ima li nesto sto je do mene da mogu da jis uradim ili da zovem podrsku ?

Bio tehnicar i zamenio stb uredjaj i kablovska proradila ali su nesto zeznuli pri rekreiranju naloga i sad mi baca CAS(af) "no access" kada hocu da gledam kanale koji nisu u osnovnom paketu tipa HBO, Cinemax i sl. Da napomenem da imam Super Sve Plus paket i da ti kanali moraju da rade jer su u okviru pomenutog paketa i radili su dok nije crkao stb i dok ga nisu zamenili i zeznuli sa kreiranjem naloga. Sad opet cekam dok mi ne rese problem, a bukvalno samo zbog HBO i Cinemax (dobro, i Arene) gledam kablovsku i sad mi ne rade upravo oni, lol.

Jos nekom puca net na optici od podneva ?

Dobio sam danas ruter Tehnicolor TC7210.

U podešavanjima piše da su aktivne obe frekvencije wifi 2.4 i 5 ghz.

U etru vidim samo jednu 2.4 ghz, da li zna neko od vas u čemu je problem?

Da li možeš da mi pojasni , na koji treba da stavim i gde, hvala
Namestio sam, radi

Hvalaaaaa

Prilozi

• 20210519_173511.jpg
    20210519_173511.jpg
    202.7 KB · Pregleda: 91
Izgleda je problem i sa okolnim sabackim mestima sa optikom. Sad pricao sa bratom koji je u susednom naselju i koji je isto na sn optici, i u isto vreme mu net prso kad i meni.

Bio tehnicar i zamenio stb uredjaj i kablovska proradila ali su nesto zeznuli pri rekreiranju naloga i sad mi baca CAS(af) "no access" kada hocu da gledam kanale koji nisu u osnovnom paketu tipa HBO, Cinemax i sl. Da napomenem da imam Super Sve Plus paket i da ti kanali moraju da rade jer su u okviru pomenutog paketa i radili su dok nije crkao stb i dok ga nisu zamenili i zeznuli sa kreiranjem naloga. Sad opet cekam dok mi ne rese problem, a bukvalno samo zbog HBO i Cinemax (dobro, i Arene) gledam kablovsku i sad mi ne rade upravo oni, lol.
Ako imaš stb move moraju da aktiviraju na kartici jer on ima integrisanu karticu i radiće

koji je najbolja kombinacija opreme koju nudi Supernova

Technicolor TC7210, ZTE F680​

ili neka kombinacija gde ide sve posebno gde se dobijaju ruteru mercusys, netis 2780​

Ne j3bu sistem da dodju da rese probleme,samo kazu docice tehicka sluzba i na tome ostane :ROFLMAO:

Ja da kucnem u drvo, meni resise problem i sa stb-om i sa netom. Stb su odmah sutradan zamenili i onda naknadno resili problem sa dozvolama, a problem sa netom je resen istog dana.

koji je najbolja kombinacija opreme koju nudi Supernova

Technicolor TC7210, ZTE F680​

ili neka kombinacija gde ide sve posebno gde se dobijaju ruteru mercusys, netis 2780​

Techicolor je kablovski ruter tako da ne može tamo gde je optika. Inače imao sam zte f680, a sad modem plus mercusys i bolje mi radi druga varijanta.

Kako si zamenio taj zte f680

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno