Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda nisam dovoljno upućen 😬 pa se unapred izvinjavam ako se pisalo o tome, ali primetio sam da mi je kao internet provajder na speed testu, i ratel net testu naveden mts, umesto supernova kao do sad. Jel neko zna nešto o tome?

Moraš prelistati temu, pisano je o tome pre neki dan.

Bilo ažuriranje android aplikacije za telefon. Ništa novo lepše i bolje nisam primetio sem novog broja verzije aplikacije.

Kao da sam znao,
danas došli oko 14 časova da mi donesu move uređaj, novi paket uzeo,
to sve ok radi,
pozovu kolegu da mi promene paket, resetuju modem daljinski, momci brže bolje odu, a ja ostanem bez interneta.
Ne dobija ip adresu.
Prilikom restarta modema mogu da mu pristupim, sve je ok, signal isti kao i pre, ništa nije ni menjano naravno, ali nakon restarta ne dobija ip adresu.

Zvao sam ih već par puta, u međuvremenu napisali nalog za izlazak na teren?!?!?!?!
Iako sam napomenuo par puta da je problem do prebacivanja na novi paket, to se dešavalo i ranije, ne povežu mac adresu dobro sa paketom i ne dobija ip adresu.
Posao od pola minuta koji su ranije rešavali i to prva ruka podrške.
Sada se igraju gluvih telefona, pišu primedbe, šalju tamo nekom, naprednoj podršci koja izdaje nalog za teren za ovakve stvari.

I sada zbog tamo nekog ko nije dobro odradio svoj posao do kraja, zbog tih pola minuta, ja nemam internet i neću ga imati ko zna do kada.
Zbog jednog-dva klika... neverovatno.

Nemam reči, podrška je katastrofalna, call centar je manje više ok, svi su ljubazni, ali oni bukvalno ništa sem da resetuju modem više ne smeju da odrade.
A nemaju ni direktnu komunikaciju sa ostalom službom očigledno.

I niko tu nije odgovoran, lakše je nekom tamo da izda beskoristan nalog za izlazak na teren, nerviraju mene, troše vreme terencima umesto da rade nešto korisnije, umesto da okrenu telefon i reše ekspresno problem.

@SomiKnight Zovi terence na mobilni sa kog su te zvali da se najave i reci im da nije dobra mac adresa a onda im pošalji CM MAC u SMS poruci da ti aktiviraju. Inače ima da čekaš nedelju dana da se call centar namoli nešto da uradi. Još ako te zakače praznici :D

Zvao sam ih, i bili su ljubazni, i rekli da su kontaktirali nekoga ali da ni njima nisu izašli u susret , i da ostaje do podrške.
Nije mi delovalo da neće to da urade, čak me je zvao na kraju radnog vremena da mi kaže ovo.

A toliko sam bežao od telekoma da bi na kraju i zvanično bio u telekomu 🤔😭😭😭

u zadnje vreme uplaod mi nije vise od 5.7 uvece naravno i manje, nego nisam pratio da nisu oni smanjili brzine kojim slucajem? :unsure:

A gde je greska na sajtu? gde pise da su PRVA kanali u HD ili kod mene na TV gde su u SD

A gde je greska na sajtu? gde pise da su PRVA kanali u HD ili kod mene na TV gde su u SD
Nema greške na sajtu,u spisku kanala jasno su označeni kanali koji su u HD kvalitetu.Ako nemožeš da proceniš da li je kanal HD ili SD onda ti i nije bitno kojeg su kvaliteta.Mada ima i drugih metoda da se proveri kvalitet kanala...

Nema greške na sajtu,u spisku kanala jasno su označeni kanali koji su u HD kvalitetu.Ako nemožeš da proceniš da li je kanal HD ili SD onda ti i nije bitno kojeg su kvaliteta.Mada ima i drugih metoda da se proveri kvalitet kanala...
Ma nema sta da procenjujem vidim da nisu u HD...

Da se malo neobavezno nadovežem na ovo pripajanje. Ne bi me čudilo uopšte da jednog dana uključim move i da vidim iris platformu. Ništa me više ne bi iznenadilo.

Ma nema sta da procenjujem vidim da nisu u HD...
I ja sam pisao da nisu Prva kanali u HD,(mada ih i ne gledam ) i žalio se i odustao jer kada god kontaktiraš KS oni te pitaju da li si preskenirao kanale iako MOVE ima opciju da jednom dnevno ili nedeljno sam preskenira listu kanala.U Lazarevcu me ubeđuju da ne postoje Prva kanali u HD iako na Zlatiboru takođe koristim Supernovu i tamo su svi kanali u HD koji kod mene u Lazarevcu nisu a trebali bi da budu.Nemam živaca da se natežem sa njima jer se očigledno u opštini od 60000 stanovnika jedino ja žalim na uslugu.... 😁

To je vrlo verovatno, s obzirom da u odluci o pripajanju piše da ovim pripajanjem Moja Supernova prestaje sa postojanjem bez postupka likvidacije.

text.jpg

I ja sam pisao da nisu Prva kanali u HD,(mada ih i ne gledam ) i žalio se i odustao jer kada god kontaktiraš KS oni te pitaju da li si preskenirao kanale iako MOVE ima opciju da jednom dnevno ili nedeljno sam preskenira listu kanala.U Lazarevcu me ubeđuju da ne postoje Prva kanali u HD iako na Zlatiboru takođe koristim Supernovu i tamo su svi kanali u HD koji kod mene u Lazarevcu nisu a trebali bi da budu.Nemam živaca da se natežem sa njima jer se očigledno u opštini od 60000 stanovnika jedino ja žalim na uslugu.... 😁
😂😂 Nisi jedini i ja sam se natezao na FB sa njima ali na prosto pitanje oni traze stvari kao da podizem kredit a pitanje je prosto...

Ovako je kod mene na saju piše 1-sajt, 2- moj tv.
1-Prva TV HD
2-Kako je navedeno

1-Prva World HD
2-Nije u HD

1-Prva Plus HD
2-Nije u HD

1-Prva Files HD
2-Nije u HD

1- Prva life HD
2-Nije u HD

1-Prva Kick HD
2-Nije u HD

Naravno ovo je na TV-u bez skeniranja.
Javljam stanje posle skeniranja.

Nisu samo te Prve u pitanju,ima još 10-ak kanala koji nisu u HD a treba da budu.

Zato što nisu ni pušteni u HD a na sajtu reklamiraju više od 100 kanala u HD...Najveća je fora što ljudi ne znaju i retko se ko žali.

Kod mene su skoro radili,pustili te kanale u HD.Tad ubacili i druge ,Toxic ,Liverpul TV i itd.Kod nekih je to bilo još ranije.Ja sam bivši RV na Voždovcu

Kad im se žališ, onda ti kažu da se ponuda kanala razlikuje od mesta do mesta, što im je i zaista navedeno na sajtu, tako da su oni pravno čisti i ne može ih čovek optužiti za obmanu... Možda sad kad se pripoje mts-u zaista izjednače ponudu, mada čisto sumnjam...

Ja imam ugovor sa exe-netom do 16 juna. Da li to sad znaci da ne mogu da ostvarim 12 meseci po 1 din ako hocu da uvedem mts optiku? Posto se supernova pripaja mts-u a exe pripada supernovi?

Ja imam ugovor sa exe-netom do 16 juna. Da li to sad znaci da ne mogu da ostvarim 12 meseci po 1 din ako hocu da uvedem mts optiku? Posto se supernova pripaja mts-u a exe pripada supernovi?
Verovatno ne,mozda par meseci ,mada kada su kupili mog operatera ,dodao sam na tv I net,I dobio gratis 12 meseci net,e sad da li ce ovo pripajanje nesto promeniti,dace nam odgovor naredni dani.

Kad su pre stigli da napisu 600str ?! Copy paste :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno