Kao da sam znao,
danas došli oko 14 časova da mi donesu move uređaj, novi paket uzeo,
to sve ok radi,
pozovu kolegu da mi promene paket, resetuju modem daljinski, momci brže bolje odu, a ja ostanem bez interneta.
Ne dobija ip adresu.
Prilikom restarta modema mogu da mu pristupim, sve je ok, signal isti kao i pre, ništa nije ni menjano naravno, ali nakon restarta ne dobija ip adresu.
Zvao sam ih već par puta, u međuvremenu napisali nalog za izlazak na teren?!?!?!?!
Iako sam napomenuo par puta da je problem do prebacivanja na novi paket, to se dešavalo i ranije, ne povežu mac adresu dobro sa paketom i ne dobija ip adresu.
Posao od pola minuta koji su ranije rešavali i to prva ruka podrške.
Sada se igraju gluvih telefona, pišu primedbe, šalju tamo nekom, naprednoj podršci koja izdaje nalog za teren za ovakve stvari.
I sada zbog tamo nekog ko nije dobro odradio svoj posao do kraja, zbog tih pola minuta, ja nemam internet i neću ga imati ko zna do kada.
Zbog jednog-dva klika... neverovatno.
Nemam reči, podrška je katastrofalna, call centar je manje više ok, svi su ljubazni, ali oni bukvalno ništa sem da resetuju modem više ne smeju da odrade.
A nemaju ni direktnu komunikaciju sa ostalom službom očigledno.
I niko tu nije odgovoran, lakše je nekom tamo da izda beskoristan nalog za izlazak na teren, nerviraju mene, troše vreme terencima umesto da rade nešto korisnije, umesto da okrenu telefon i reše ekspresno problem.