Komšinici isto. Na istom je kraju grada kao i Vas dvojica (a i ja).
Prijavio ja, oni savetovali da ostavimo gateway (cbn) izgašenim celu noć i da se nadamo drugoj ip (videćemo ujutru ima li smisla). Cenim da će ostati na istoj ip pa ću morati da zovem opet u toku dana.
Negde je ip ili više njih blacklistovana, a ima veze sa cloudfare-om i mislim da se oko toga vrti u ovom trenutku.
Ip se menja svaki dan a ovo traje vise dana... To je neki drugi problem...A inace nekad mi pise da sam Savski venac, a ja sam iz Borce tako da ne verujem da sve daju u jednom kraju sve iste adrese.
Kod mene je tako dve nedelje, odogovili su mi da promenim sifru i skeniram antivirusom...
Ima Beograd, nije optika, pre par trenutaka isto stalo, korisnički se ne može dobiti. Izgleda do njih.Usrana supernova ,optika stala malo pre iz cista mira. Novi Sad. Sve sija kako treba,restartovao sve. Ni tv ni net ne rade. Ima li ko jos problema?
Ja AVcom prežaliti ne mogu. Sa njima sam imao saradnju za poželeti.Ne radi ni u Dalmatinskoj u Bg. *** ovoliko prekida nisam imao sa AvCom-om za 10god korišćenja.
Pokreni ponovo uređaj i radićeProradilo i kod mene al sad ne radi Catchup TV na move uredjaju.
Odlično samo neka potraje, ja sam uzeo statičku zbog posla, jeste blagodet, ali se i plaća.Promenila mi se IP adresa pre nekih sat vremena, od tada mi vise ne trazi da resavam CAPTCHA-u za Benchmark i neke druge stranice.
Meni captchu nikada nije tražio 🤔Promenila mi se IP adresa pre nekih sat vremena, od tada mi vise ne trazi da resavam CAPTCHA-u za Benchmark i neke druge stranice.
Da li moze pojašnjenje šta je cbn? Odnosno šta tačno treba da se uradi kako bi preko noći dobili novi ip? Hvala!Ostavljen cbn izgašen celu noć, ujutru upaljen i proradilo. Heh. Captcha-e se smanjile i rade sajtovi koji nisu. Koliko će dugo da radi... videćemo.
Kao što ti je @Mr_Cojko odgovorio, modem tj. gateway. Ruter u principu bolje rečeno.Da li moze pojašnjenje šta je cbn? Odnosno šta tačno treba da se uradi kako bi preko noći dobili novi ip? Hvala!
Neće... Džabe se mlatiš. Mene iskulirali maksimalno, a zato zakup statičke bez problema.Da, da, kod mene ne otvara više. Obratio sam se podršci, ali ne verujem da će ih preterano zanimati da reše taj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari