Da, nađi u knjižici ovlašćenog servisera u tvom gradu i to je toLjudi, vrisnuo mi tv koji sam uzeo preko ugovora za net/kablovsku. Vox je u pitanju. Prepostavljam da treba da nosim ovlašćeni servis Voxa?
Da, nađi u knjižici ovlašćenog servisera u tvom gradu i to je toLjudi, vrisnuo mi tv koji sam uzeo preko ugovora za net/kablovsku. Vox je u pitanju. Prepostavljam da treba da nosim ovlašćeni servis Voxa?
Doplata za statičku IP adresu.Ima li nekog resenja za ove njihove WAN ip-ove? Skoro su mi zamenili modem za novi Tehnicolor i od tada sam u nekom nekom njihovom wan range-u - nemam pristup mrezi spolja. Pre toga sam imao onaj matori modem/ruter kombo i imao uredan public ip. Zvao podrsku al' mrka kapa ne znaju ljudi ni o cemu pricam ili se prave ludi.
Verovatno koristis kabl kategorije 5, nabavi 6 ili ti je mrezna kartica 100Mbit na racunaru?Stigao mi TECHNICOLOR TC7210 od SuperNove , preko lan kabla mi je oko 100 mb/s a paket mi je 120 mb/s , da li se isplati kupovati neku usb wifi karticu da bi izvukao 100 do 120 mb/s na laptop?
Bravo ili nek uzme onaj dvb-t2 on preko antene hvata programe pa cak i ovi noviji televizori sami hvataju "zemaljske" kanaleOtkazi supernovu, stavi obicnu loga antenu i neka gleda zemaljske kanale besplatno.
Imam Intel(R) 82579V Gigabit Network Connection ne verujem da moze 5ghz , proradila je nije crkla.@Zekovic: A što USB-to-WiFI adapter a ne USB-to-ethernet pa da nastaviš da koristiš LAN kab i imaš stabilnije brzine i ping nego sa WiFI varijantom?
Ako sam dobro razumeo da je problem da na kompu/laptopu/ čemu već imaš "Fast Ethernet"/100 Mbps max mrežnu karticu ?
Danas bio agent MtS ponudio besplatan raskid sa Supernovom i kao nov korisnik 12 meseci po dinar, optikaMeni je njihov agent ponudio TV+TEL za 1.700 din. i 3 meseca po 1 din. uz ugovor na 24 meseca
To ti je gigabitna kartica, znaci na kablu bi morao da imas preko 100mbita ako ne ide kabl preko nekog svica ili drugog rutera vec direktno iz modema.Da zbunio sam se nema lan 2.4.GHZ i 5GHZ nego wifi , ali imam neki android box onaj od supernove i rig sa 6 grafickih u kuci pa mozda zbog toga ne mogu 120 mb/s da postignem , evo je ta mrezna https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/52963/intel-82579v-gigabit-ethernet-phy.html
Da zbunio sam se nema lan 2.4.GHZ i 5GHZ nego wifi , ali imam neki android box onaj od supernove i rig sa 6 grafickih u kuci pa mozda zbog toga ne mogu 120 mb/s da postignem , evo je ta mrezna https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/52963/intel-82579v-gigabit-ethernet-phy.html
Ako imaš nalog, može. Ja imam i radi. Nisam baš zadovoljan, hoće da secka, ali je pdnošljivo.
Ja ne bih ništa čačkao, šta više.., vrati sve na fabrička i koristi naziv/šifru što su oni postavili. Ja čim promenim ime/šifru, sa 350mb spadna na neki 100mb i to jedva. Kad vratim sve na fabrička, ide full. To mi je rekao njihov serviser, jednostavno neko ima problema sa tim i rešenja nemaju...Stigao mi TECHNICOLOR TC7210 od SuperNove , preko lan kabla mi je oko 100 mb/s a paket mi je 120 mb/s , da li se isplati kupovati neku usb wifi karticu da bi izvukao 100 do 120 mb/s na laptop?
Mislim ako nešto čačkaš da ti neće raditi, jer provajder koji ti je dao modem na korišćenje ima neka svoja setovanja na DOCSIS-u i sam modem ih povuče sa CMTS uređaja posle restarta...Jel ima firmware upgrade za TECHNICOLOR TC7210 posto koliko sam citao TECHNICOLOR je u steceju od letos bese barem tako pise na Wikipediji?
Radi odlično, slika bolja nego na kompu (7Mb/s na TVu za razliku od kompa gde ide 4Mb/s), samo preko mts-a nema Sportkluba, Nove, N1 i još par kanala.Zna li neko moze li se gledati Eon van mreze na LG smart tv-u koji ima aplikacju za Eon , inace vec imam Eon na kompu pa me interesuje ima li neko na tv-u i kako radi ?
Ko uplati sebi EON van mreže rade svi kanali komplet.Radi odlično, slika bolja nego na kompu (7Mb/s na TVu za razliku od kompa gde ide 4Mb/s), samo preko mts-a nema Sportkluba, Nove, N1 i još par kanala.
Koliko je uređaja povezano na wifi? Koji grad, opština ili mesto. Kablovski ili optički. Koji ex operater. Ovo samo brzina nije dovoljno.Malo protoka, WiFi 1m od rutera, sve je gore i gore, vikendom pogotovoPogledajte prilog 297780Pogledajte prilog 297781
Основни пакет, 80мб, бивши Радијус Вектор, кабловски, три уређаја, Борча, ЈМВГ ти не могу дати.Koliko je uređaja povezano na wifi? Koji grad, opština ili mesto. Kablovski ili optički. Koji ex operater. Ovo samo brzina nije dovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari