Eto postavio sam kao video, vidi se da nema dugmeta za wi-fi, neka uskraćena verzija
Pa dobro dolazim da kupim auto od tebe, pare ću ti poslati preko M-bankinga ti sačekaj malo [emoji4][emoji4][emoji4] Tako je bilo kod mene kad je neki klinac došao da mi zameni stari ott uređaj za novi move. Eto povezano sve, sačekaj, reko zemljak hoću da vidim da sve radi, a ne da vodim ljubav preko telefona i naravno sačekao je. Ja hoću da vidim da sve radi, jednostavno sam takav i to je moj princip. I tek onda potpisujem papire. Isto kada sam menjao pokvareni ruter nisam ih puštao dok ne vidim da radi sve. To čekaj 15 min, 2 sata kod mene ne pije vodu.Muki.Beograd
Pa pazi rekli su da će pustiti net za 15min i da je to procedura. Ne mogu da ih nateram da sede 15min kod mene da bih potpisao. Prevaren sam dakle a to ne može da bude moja krivica jer nesavesno rade i hvataju korisnike na razne vrste prevara.
kad je tebi montirana oprema i ruter sa dugmeta za wifi.........uviđaju i ljudi iz supernovine napredne podrške ovaj problem sa zaključane ruterom....stekao sam utisak da će to u najskorije vreme rešiti.Hvala, sad mozes i njima da posaljes taj video, trazi im novi router ili da ti daju pass ...i budi uporan![]()
Novi paketi imaju vecu brzinu i poskupeli su, a stari su samo poskupeli... A to ima samo kod SN...Podigli brzinu i cenu za 100din
Ako ti je taze ugovor napravi aneks
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Novi paketi imaju vecu brzinu i poskupeli su, a stari su samo poskupeli... A to ima samo kod SN...
Послато са Poco X3 помоћу Тапатока
Može sigurno samo traži!Još ako naletiš tamo na nekog sličnog sebi sledi pozorište u kući...😁Pozdrav svima. Zna li neko da li je tehnički izvodljivo da kada se prenese fiksni telefon/broj iz Telekoma u Supernovu, na tu novu instalaciju fiksnog da radi adsl?
Jel to preko optike?Vec pet dana skoro i da nema interneta i ne umeju da rese problem.
Stvarno su najgori provajder.
Nismo se razumeli, nemam ja taj router ! nego mi je nestvarno, da nekom daju tako nesto?! bez mogucnosti pristupa najosnovnijim parametrima !!!kad je tebi montirana oprema i ruter sa dugmeta za wifi.........uviđaju i ljudi iz supernovine napredne podrške ovaj problem sa zaključane ruterom....stekao sam utisak da će to u najskorije vreme rešiti.
Da, optika. Vec 4-5 dana je tako. Radi jedno vreme i onda ili skroz pukne na pola sata ili gubitak paketa i do 60%.Jel to preko optike?
Mene samo zanima da li ovi silni ljudi sto se zale ovde na prekide i padove u internetu imaju optiku ili kablovski net?
Sam moraš odlučiti, tu ti niko ne može pomoći.Au pa sta ja da radim onda,zvao sam da mi zakace optiku kako bi presao sa VDSL 50mb na optiku a ovamo i tu ima prekida? Da ne prelazim onda kod njih?? Meni VDsl nikad nema prekida,samo sto eto imam tu brzinu koju imam.
Da, da nov... 😊 Ja se iscimao žešće brisao tapatalk misleći da je do njega 🤣🤣🤣 Kad ono sve novo.Opaaaa fensi šmensi benčmark
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari