Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto postavio sam kao video, vidi se da nema dugmeta za wi-fi, neka uskraćena verzija

Da li može supernova aplikacija da se skine na eon box?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Neka budzevina ništa?
Valjda može na win nekako pa cemo preko laptopa..Komšija mi daje jedan nalog,pa reko da gledamo tu arene..

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Muki.Beograd
Pa pazi rekli su da će pustiti net za 15min i da je to procedura. Ne mogu da ih nateram da sede 15min kod mene da bih potpisao. Prevaren sam dakle a to ne može da bude moja krivica jer nesavesno rade i hvataju korisnike na razne vrste prevara.
Pa dobro dolazim da kupim auto od tebe, pare ću ti poslati preko M-bankinga ti sačekaj malo [emoji4][emoji4][emoji4] Tako je bilo kod mene kad je neki klinac došao da mi zameni stari ott uređaj za novi move. Eto povezano sve, sačekaj, reko zemljak hoću da vidim da sve radi, a ne da vodim ljubav preko telefona i naravno sačekao je. Ja hoću da vidim da sve radi, jednostavno sam takav i to je moj princip. I tek onda potpisujem papire. Isto kada sam menjao pokvareni ruter nisam ih puštao dok ne vidim da radi sve. To čekaj 15 min, 2 sata kod mene ne pije vodu.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Hvala, sad mozes i njima da posaljes taj video, trazi im novi router ili da ti daju pass ...i budi uporan ;)
kad je tebi montirana oprema i ruter sa dugmeta za wifi.........uviđaju i ljudi iz supernovine napredne podrške ovaj problem sa zaključane ruterom....stekao sam utisak da će to u najskorije vreme rešiti.

Sad zvali za produžetak ugovora. Nude mi 3 meseca po staroj ceni a posle toga puna cena
Super par max MOVE.
Pomenuo sam da sam dugo bio korisnik Kopernikusa ovde, al' dzabe. Nemam kao pravo za 1 dinar i ta 3 meseca po staroj ceni je sve što mogu da ponude.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

da li je neko imao slican problem ili zna sta bi mogao biti razlog (muka mi je da ih zovem, godinu dana bukvalno svaki dan imam razlicit problem koji prijavljujem)
imao sam neke ludacke padove brzine uvece, to je sada "popravljeno" i speedtest mi daje 80% brzine koju placam (i to preko wi-fi), ali kada god pokrenem recimo video sadrzaj ili nesto sto vuce konstantno net na duze od par minuta internet mi padne na 1Mbit i ping ode u nebesa na po 700-800ms, recimo ne mogu nista paralelno da otvorim ako mi ide pesma na YT. Ovo traje 10-15 minuta i nakon sto prekinem video ili stagod je vuklo net
ima li neko ideju o cemu se radi, i da li mogu nesto sam da isprobam pre nego sto prijavim problem jer ga oni nece resiti minimum 2 meseca, a onda kada rese to pojavice se nesto drugo...

evo ih parametri:
Screenshot 2021-02-05 at 20.45.18.png

Poslednja izmena:
Zna li neko razlog poskupljenja starog Super par paketa, koji je pri potpisivanju ugovora bio 2.599, a sada mi stiže račun na 2.699 din? Kao što je napisao "horror", muka mi je više da ih zovem i pišem im.

Podigli brzinu i cenu za 100din

Ako ti je taze ugovor napravi aneks

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Mene samo zanima da li ovi silni ljudi sto se zale ovde na prekide i padove u internetu imaju optiku ili kablovski net?

Podigli brzinu i cenu za 100din

Ako ti je taze ugovor napravi aneks

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Novi paketi imaju vecu brzinu i poskupeli su, a stari su samo poskupeli... A to ima samo kod SN...

Послато са Poco X3 помоћу Тапатока

Novi paketi imaju vecu brzinu i poskupeli su, a stari su samo poskupeli... A to ima samo kod SN...

Ugovor nije taze, potpisan avgusta 2019. Znajući politiku poslovanja Supernove, tvoj odgovor mi je verovatniji tj. i ja mislim da je tako jer od povećanja brzine nema ništa, ostalo kako jeste.

Pozvao sam u međuvremenu i kao što je neko davno posavetovao, izabrao opciju 1 ("da postanete novi korisnik) jer samo tako se javljaju odmah, inače se čeka po pola sata. "Došlo je do povećanja brzine interneta, zato je poskupelo. Imali ste obavštenje na našem sajtu i rok od 30 dana da raskinete ugovor ukoliko vam ne odgovara nova cena". Lepo kažem da se brzina nije povećala već samo cena, ma ne, to nije moguće. Dok je bila lokalna (petrovačka) kablovska i net, nije bio ni stoti deo problema niti podizanje cena i sl. Džudžovanska posla, nema šta.

morace ratel da se cima za ovo povecanje cene a nepovecanje brzine neta

Klasicne jajare...

Pozdrav svima. Zna li neko da li je tehnički izvodljivo da kada se prenese fiksni telefon/broj iz Telekoma u Supernovu, na tu novu instalaciju fiksnog da radi adsl?
Može sigurno samo traži!Još ako naletiš tamo na nekog sličnog sebi sledi pozorište u kući...😁

Zanima da li pistoji ip stb uredjaj (move valjda) da se povezuje preko wirelesa a ne sa koaksijalnim kablom?

Vec pet dana skoro i da nema interneta i ne umeju da rese problem.

Stvarno su najgori provajder.

Nije moguće da je poslednji post u ovoj temi bio 1. februara. ?!
Da li se to pogubilo postova pri prelasnku na novu platformu?

Evo sad brlja i u redosledu psotova, ima jedan iz 1. feb. posle mog posta sad objavljenog...

kad je tebi montirana oprema i ruter sa dugmeta za wifi.........uviđaju i ljudi iz supernovine napredne podrške ovaj problem sa zaključane ruterom....stekao sam utisak da će to u najskorije vreme rešiti.
Nismo se razumeli, nemam ja taj router ! nego mi je nestvarno, da nekom daju tako nesto?! bez mogucnosti pristupa najosnovnijim parametrima !!!

Ja imam problem sledeće prirode. Internet radi super, ali mu se desi da zabode svakih pola sata, sat, na 15-40 sekundi. Par puta i na minut-dva. Ne prekine vezu, samo napravi ogroman ping. Problem mi je jer držim igraonicu, i mušterije izginu u LoLu, Fortnite itd. Ajd i to. Ali imam 2-3 klinca koji su najviši rang u LoL-u, i jedan je skoro popio 30minutni ban jer je bio izbačen iz igre i nije stigao na vreme da se loguje ponovo. Ovo nije problem samo kod mene u igraonici, isti problem imam i u stanu, a znam još par likova koji po okolnim selima imaju isti problem. Svi smo na SuperNova. Zna li neko šta je po sredi?

Jel to preko optike?
Da, optika. Vec 4-5 dana je tako. Radi jedno vreme i onda ili skroz pukne na pola sata ili gubitak paketa i do 60%.

Prijavljivao pet puta, kazu ima nekih problema celo naselje, bice popravljeno. I tako isto svaki dan.

Prilozi

• SN20h.jpg
    SN20h.jpg
    170.4 KB · Pregleda: 14
Meni je ADSL
Mene samo zanima da li ovi silni ljudi sto se zale ovde na prekide i padove u internetu imaju optiku ili kablovski net?

Optika ima vece brzine, ali dzabe to kada lose radi. Kod mene je ADSL sa starom centralom udaljenom 3km neuporedivo stabilnije radio od Supernova optike.

Sad gledam kako da se vratim na ADSL

Au pa sta ja da radim onda,zvao sam da mi zakace optiku kako bi presao sa VDSL 50mb na optiku a ovamo i tu ima prekida? Da ne prelazim onda kod njih?? Meni VDsl nikad nema prekida,samo sto eto imam tu brzinu koju imam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno