Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pojavio se tekst na N1 da se Supernova udružuje sa TELENOROM? Zna li neko detalje???

SuperNova+April mesec= MTS

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Telenor u Srbiji je u vlasništvu Češkog PPFa, a PPF u Češkoj drži O2. Tamo imaju u ponudi i TV pakete. Telenor kod nas u toku ove godine će menjati naziv - najverovatnije u O2, tako da po meni ova priča ima smisla.

Ima smisla sve dokle god ne budu menjali cenu i ne budu radili nešro što se kosi sa tržišnim principima.

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Nego do čega može da bude. Ima tri supernova priključka. Jedan u gornjem delu grada na mene - Igraonica. Drugi koji se vodi na ženu, u stanu. Treći na oca, kod Dunava. Tri sasvim suprtona dela grada. Probao sam sve naloge igraonice, probao sam lični nalog, probao sam naloge prijatelja sa strane. Ništa. Diskonektujem u stanu računar sa Supernove, nakačim ga na mobil hotspot (MTS) - radi. Probam pristup sa posla (Telekom optika) - radi. Šta je ako nije do nata.
Meni Rockstar GTA V šljaka bez problema, doduše na kompu.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Otprilike je dogovor da Telekom izdaje optiku mrezu Telenoru odnosno internet i IPTV sektor. Gledao sam kakvu tv platformu ima O2 i nesto nisam impresioniran mada mislim da je bolja od trenutne na Supernova.

• Like
Reagovanja: M J
Otprilike je dogovor da Telekom izdaje optiku mrezu Telenoru odnosno internet i IPTV sektor. Gledao sam kakvu tv platformu ima O2 i nesto nisam impresioniran mada mislim da je bolja od trenutne na Supernova.
Ali je O2 daleko bolji od Telekomovog IPTV i glupave Iris platforme. Stara je bila i bože pomozi a nova katastrofa. Zato i daju 12 meseci na optici. Da pokupe SBBove korisnike, jer što je veći broj korisnika biće veća cena zakupa. Samo mi nije jasno kako oni uopšte smeju da se zovu Telenor kada blage veze više nemaju sa tom firmom.

Jel ima Supernova neku aplikaciju za proveru stanja kao što SBB ima mojsbb? Ili ne mora aplikacija, može i preko browsera samo da imam uvid u stanje. Instalirao sam mojasupernova aligde da nađem lozinku? Ništa mi nije stiglo

Ja mislim da je Telenor pukao ko ništa u Srbiji. Preko puta mog posla je poslovnica Vipa. Tokom letnjih meseci, oni su imali dnevno 1-2 prelaska iz Telenora. Znači 50tak mesečno. A mi smo mesto od 5000 stanovnika.

Ima sve sve samo ne i stanje što se tiče para. Ima podešavanja za roditeljsku zaštitu, za aktivaciju smart tv aplikacije(otp kod), brisanje uređaja. Ništa posebno.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nekad smo imali korisnički portal sa listingom poziva, računima sad sve to nema a najavljeno je da će biti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ima sve sve samo ne i stanje što se tiče para. Ima podešavanja za roditeljsku zaštitu, za aktivaciju smart tv aplikacije(otp kod), brisanje uređaja. Ništa posebno.

A čovek je u postu koji si citirao pitao da li negde ima mogućnost da vidi stanje, kao što to ima u SBB. Dakle, odgovor je da nema.

Malopre primetim da mi wifi sporije otvara. Probam speedtest i izbaci mi na 5G brzinu 5mb download (do sada je uvek bila oko 110) i upload ok 20mbs. Na 2G mi je 50/20 što je ok. I ja zadržim ono dugme WIFI jedno 20 sekundi da kao resetujem i sada imam samo 2G. Isključio na on/off i opet samo 2G. U pitanju je onaj beli ruter ZTE. Jel znate kako da vratim 5G ili zna da se desi da nestane jedna od te dve mreže? Hvala

Malopre primetim da mi wifi sporije otvara. Probam speedtest i izbaci mi na 5G brzinu 5mb download (do sada je uvek bila oko 110) i upload ok 20mbs. Na 2G mi je 50/20 što je ok. I ja zadržim ono dugme WIFI jedno 20 sekundi da kao resetujem i sada imam samo 2G. Isključio na on/off i opet samo 2G. U pitanju je onaj beli ruter ZTE. Jel znate kako da vratim 5G ili zna da se desi da nestane jedna od te dve mreže? Hvala

Vrati ga u podešavanjima samog rutera preko brauzera.

admin pa prazno
prazno pa admin
admin pa admin
Neka od te tri kombinacije.

O da, moja greska. Zaboravio sam da je na optici.

Mora da ih zove da mu resetuju.

Danas sam zamenio modem dobio sam Technicolor tc 7210.
Ali on ne moze da se nakači.
Jel ima nekog rešenja?
modem.jpg

Ja dobih ponudu super par 12 meseci po 1 din i optički net. Koliko se čeka otprilkke od prihvatanja ponude do instalacije?

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno