Tako sam i mislio ,to je neka njihova sistemska greška...i meni ovo sa slike radi. Msm,totalno nebitni kanali ne rade ali ako su ih već "stavili" glupo je da ne rade... Verujem da znaju za ovo, pošto sam im objašnjavao ali se malo prave gluvi...
Tako je i kod mene...Koristim Move box već mesec dana. Interesuje me ,da li još kod nekog "ne rade" lokalni i regionalni kanali koji nisu preko DVB-C ,već "idu" preko IP-a. Naime , kad hoću da pustim npr KCN Istok ,izbaci poruku ,parafraziram, nije moguće pokrenuti preko dvb servisa ,greška ,pa neki broj... I tako na oko 30ak kanala. Nije da su mi bitni ali čisto da znam kako je kod drugih . Naravno,reklamirao sam više puta ali nema odgovora..
Pardon, na tv po tvom je prebacio na 50hz i o da se slika raširila, kajroni se kaju, slova nečitljiva....50hz i treba
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ako pitaš za supernovu to oni otvaraju nalog i proslede ti na mejl, sam nemožeš, naravno da imaš uslugu "tv po tvom" ili noviji naziv "move"Kako se pravi nalog za gledanje tv-a preko interneta na android box-ovima?
Sta je potrebno od podatska kako bi se napravio nalog?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Hvala na odgovoruAko pitaš za supernovu to oni otvaraju nalog i proslede ti na mejl, sam nemožeš, naravno da imaš uslugu "tv po tvom" ili noviji naziv "move"
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nemaš aplikaciju za android TV. Samo preko mobilnog ili na PCju.Hvala na odgovoru
Zar ne može da skine apk instalacioni fajl sa nekog playstore pa da ubaci na TV?Nemaš aplikaciju za android TV. Samo preko mobilnog ili na PCju.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Kapiram sta hoces da kazes.Nemaš aplikaciju za android TV. Samo preko mobilnog ili na PCju.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Tako je upravljaš mišemKapiram sta hoces da kazes.
Moze sigurno da se skine apk fajl i da se preko usb-a instslira na android box-u, a kapiram da nije prilagodjena za android box i daljinski pa bi morao da koristim ili kasicnog misa ili air mouse
Ni to nije lose.Tako je upravljaš mišem
Meni je dobra slikaNi to nije lose.
Nadam se da je slika ok na tv-u
Da li to znači da je kvalitet slike isti na telefonu kao i na smart televizorima?Meni je dobra slika
Ide i koksijalJel se move isto kaci samo na lan kabl ili ide i coaxial?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Kako radi stari uređaj za tv po tvom a ne radi novi mislim da je princip rada isti samo što u novi move uređaj ide i koksijalni kabalKod mene bili da postave Move uredjaj ali nisu uspeli da iskeniraju kanale jer navodno nije pusten paket, danas me zovu da mi kazu kako taj novi Move uredjaj ne radi na teritoriji Surcina i da ce mi doneti onaj stariji uredjaj sto je bio za tv po tvom, da li je to sve isto samo sto je stariji uredjaj ili da ne prihvatam te njihove kombinacije ?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Može.Pozdrav svima, nisam uspeo da nađem sam pa zato pitam. Ima li mogućnosti da se gleda TV po tvom sa računara na kome je Windows?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari