Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako sam i mislio ,to je neka njihova sistemska greška...i meni ovo sa slike radi. Msm,totalno nebitni kanali ne rade ali ako su ih već "stavili" glupo je da ne rade... Verujem da znaju za ovo, pošto sam im objašnjavao ali se malo prave gluvi...

Koristim Move box već mesec dana. Interesuje me ,da li još kod nekog "ne rade" lokalni i regionalni kanali koji nisu preko DVB-C ,već "idu" preko IP-a. Naime , kad hoću da pustim npr KCN Istok ,izbaci poruku ,parafraziram, nije moguće pokrenuti preko dvb servisa ,greška ,pa neki broj... I tako na oko 30ak kanala. Nije da su mi bitni ali čisto da znam kako je kod drugih . Naravno,reklamirao sam više puta ali nema odgovora..
Tako je i kod mene...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Danas sam u SC vratio opremu i raskinuo ugovor za oko pola sata , dok su to zavrsili napravio se red od 8 ljudi
Kada su pitali razlog raskida ugovora na odgovor povećanje cene , pitali su i jesam li zadovoljan uslogom . Odgovor je bio da dok je bio RV da je sve skoro bilo ok , ali kod ovih bože sacuvaj. Njin komentar - dve cure koje rade tu - samo su odgovorile da mnogi se žale na SN
Kada dođe račun javljam i sta su hteli da zacepe
Pozzz drustvo

Kako se pravi nalog za gledanje tv-a preko interneta na android box-ovima?

Sta je potrebno od podatska kako bi se napravio nalog?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kako se pravi nalog za gledanje tv-a preko interneta na android box-ovima?

Sta je potrebno od podatska kako bi se napravio nalog?

Ako pitaš za supernovu to oni otvaraju nalog i proslede ti na mejl, sam nemožeš, naravno da imaš uslugu "tv po tvom" ili noviji naziv "move"

Ako pitaš za supernovu to oni otvaraju nalog i proslede ti na mejl, sam nemožeš, naravno da imaš uslugu "tv po tvom" ili noviji naziv "move"

Hvala na odgovoru

Nemaš aplikaciju za android TV. Samo preko mobilnog ili na PCju.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Kapiram sta hoces da kazes.

Moze sigurno da se skine apk fajl i da se preko usb-a instslira na android box-u, a kapiram da nije prilagodjena za android box i daljinski pa bi morao da koristim ili kasicnog misa ili air mouse

Kapiram sta hoces da kazes.

Moze sigurno da se skine apk fajl i da se preko usb-a instslira na android box-u, a kapiram da nije prilagodjena za android box i daljinski pa bi morao da koristim ili kasicnog misa ili air mouse

Tako je upravljaš mišem

To je onda super. Bas cu da pigledam na youtube ako ima neki video kako izgleda interfejs same aplikacije dok ne napravim nalog

pozdrav, zna li neko gde mogu uzeti duze oticko kablo sa plavim krajevima? postavili su mi kuci ali nisu imali duze tako da mi ne odgovara mesto za ruter da bih pokrio ceo stan, pa sam zeleo da ga stavim na sredinu stana tj u hodniku. potrebno mi je nekih 8m kabla. evo kako izgleda kablo

thumbnail_20201224_164305.jpg
thumbnail_20201224_164502.jpg

Kod mene bili da postave Move uredjaj ali nisu uspeli da iskeniraju kanale jer navodno nije pusten paket, danas me zovu da mi kazu kako taj novi Move uredjaj ne radi na teritoriji Surcina i da ce mi doneti onaj stariji uredjaj sto je bio za tv po tvom, da li je to sve isto samo sto je stariji uredjaj ili da ne prihvatam te njihove kombinacije ?

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Jel se move isto kaci samo na lan kabl ili ide i coaxial?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Meni je dobra slika

Da li to znači da je kvalitet slike isti na telefonu kao i na smart televizorima?
Koliko vidim smart tv aplikacija postoji samo za lg i samsung. Da li se zna da li će biti i za televizore sa androidom ili eventualno za android tv bokseve?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kod mene bili da postave Move uredjaj ali nisu uspeli da iskeniraju kanale jer navodno nije pusten paket, danas me zovu da mi kazu kako taj novi Move uredjaj ne radi na teritoriji Surcina i da ce mi doneti onaj stariji uredjaj sto je bio za tv po tvom, da li je to sve isto samo sto je stariji uredjaj ili da ne prihvatam te njihove kombinacije ?

Kako radi stari uređaj za tv po tvom a ne radi novi mislim da je princip rada isti samo što u novi move uređaj ide i koksijalni kabal

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Veruj mi da nemam pojma u cemu je problem, malopre me zvao monter ali nisam kuci danas da dodje da zameni uredjaj, kaze da je sad bio na dve adrese u kraju da zameni i da njima sada radi na tom starom uredjaju, nije htelo na novom.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, nisam uspeo da nađem sam pa zato pitam. Ima li mogućnosti da se gleda TV po tvom sa računara na kome je Windows?

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Nije isti princip rada.,, stari,, move uredjaj je radi kao iptv, slicno kao Eon van mreze(Sdmc box) Znaci svi kanali se gledaju preko lan kabla, nema pretrazivanja kanala u mrezi. Taj uredjaj se ponasa kao smart app. Nov move uredjaj kanale pusta preko dvb,-c mreze a vracanje ide preko neta, kao Eon u mrezi(Kaon box).

Hvala ti na pojasnjenju, ako sam nesto mrzeo to je iptv, gledao utakmicu na Orionovom iptv to je uzas koliko slika kasni, na kablovskoj gledas postignut gol na iptv tek se namesta da izvede korner.

Da, ali mora tako. Drugi ce vec objasniti bolje, ali ako hoces da imas mogucnost vracanja nekog kanala unazad onda je logicno da mora neko vreme da prodje dok se ne snimi i obradi. Za sport je iritantno slazem se. Secam se onomad kad su nasi klinci igrali finale sa Brazilom, ja sa zebnjom gledam(d3i) i cujem komsije se raduju(kablovska analogna). Posle minut se i ja obradovah :)

Ma move uređaj je barem meni lično kao pojedincu bolji, bolja slika to mi je na prvom mestu zatim bolji daljinski. Kod starog me daljinski nervirao jer je dečja igračka daljinskog kod kineza kvalitetnije napravljena.

Znaci ostaje mi da se zadovoljim sa tim starim uredjajem dok se ne stekne mogucnost tamo za nekih 10 god. za novi Move uredjaj. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno